iodna2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μετά από αίτηση για cosmote double play 24 σε διαμερισμα πολυκατοικίας. πηρα αυτή την ειδοποίηση me courier: "Σε συνέχεια του αιτηματός σας για εγκατάσταση νέας τηλεφωνικής γραμμής στην περιοχή σας και κατοπιν έλεγχου που πραγματοποιήθηκε απο την Τεχνική μας υπηρεσία ,διαπιστώθηκε ότι στην τοποθεσία στην οπία επιθυμείτε εγκατάσταση της σύνδεσής σας υπάρχει έλλειψη διαθέσιμων ζευγών χαλκού με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η άμεση ικανοποιησή του." η περιοχή ειναι κεντρική κ σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου εδώ( κ στην πολυκατοικία) εχουν dsl με ταχύτητες κοντα στα 18-22. τεχνικός αφαντος,πουθενά. είχε κανένας παρόμοια εμπειρία απο ΟΤΕ; Να πάω σε άλλη εταιρία αφού ακύρωσω αιτηση κλπ αλλά μήπως δεν έχει νόημα; αφού για να μην μπορεί να δώσει ο ΟΤΕ ζευγος δεν νομίζω να μπορεί κανένας άλλος πάροχος.
keravnos21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δυστηχως περιμενεις μεχρι να ελευθερωθεί καποιο ζευγος για να σε συνδεσουν εκτος αν γινει αναβαθμιση της περιοχης ( σπανιο ) η αν περναει κανενα άλλο δικτυο από την περιοχη ( επισης σπανιο ).
iodna2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 damn, χωρίς σταθερό και internet το 2017... οπότε αν πάω σε άλλο παροχο δε θα αλλάξει κάτι; επικοινώνησα με vodafone και μου ειπαν πως ο ΟΤΕ ειναι υποχρεωμένος να αφήσει κάποια ζευγη για αλλους παρόχους.και ότι ίσως γίνει η συνδεση αν αλλάξω σε vodafone. αυτο για παραμυθάκι καλό ακούγεται... εσείς τι λέτε;
mar2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξερω ρε φιλε αλλα λογικα απο τη στιγμή που δεν εχει γρααμμες αλλα δοκιμασε δεν εχεις να χασεις κατι
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Την πατησες, δεν υπάρχει λυση οπου και να πας, το να περιμένεις ειναι μια κουβεντα, μπορεί να περιμένεις ενα μηνα αλλά και χρόνια
l337 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 επικοινώνησα με vodafone και μου ειπαν πως ο ΟΤΕ ειναι υποχρεωμένος να αφήσει κάποια ζευγη για αλλους παρόχους.και ότι ίσως γίνει η συνδεση αν αλλάξω σε vodafone. αυτο για παραμυθάκι καλό ακούγεται... εσείς τι λέτε; Σου λένε παραμύθια.
BritGreek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Είχα κι εγώ πρόβλημα για ένα χρόνο και θα το είχα για αρκετά ακόμα. Πήγα ο ίδιος σε κατάστημα ΟΤΕ και μίλησα με την τεχνική υπηρεσία. Με συμβούλεψαν να βρω κάποιο άλλο ηλικιωμένο κάτοικο στην πολυκατοικία, ο οποίος δεν θέλει internet, και να κάνουμε αλλαγή στο καφάο, βάζοντάς τον σε PCM. Εμένα μου έβαζαν τηλέφωνο αλλά όχι internet. Τελικά, μετά από πρήξιμο και συνεχόμενα γραπτά αιτήματα σε φυσικό κατάστημα, και αφού συνεννοήθηκα με άλλο ένοικο της πολυκατοικίας, πήγαμε μαζί στον ΟΤΕ και ανταλλάξαμε γραμμές. Ίσως μια λύση θα ήταν να έκανες αίτηση για σκέτη τηλεφωνική γραμμή ή διαφορετικά VDSL, αν υπάρχουν καμπίνες στην περιοχή σου. Αν έχει κατασκευαστεί νόμιμα η σύνδεση με τον ΟΤΕ κατά το κτίσιμο της πολυκατοικίας σύμφωνα με τα διαμερίσματά της, δεν νομίζω ότι μπορούν να αρνηθούν να σε συνδέσουν. Γι' αυτό το λόγο δεν πληρώνεται αρχικά η διασύνδεση των πολυκατοικιών με αναμονή για σύνδεση τηλεφώνου; 1
iodna2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 θα ερθει τεχνικός του ΟΤΕ σήμερα ,απο το τηλεφωνο μου είπαν οτι επιλύθηκε η ελλειψη ζευγους... λιγο δύσκολο να το πιστεψω.
iodna2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 τελικά όλα οκ!δε θα χρειστεί να πάω σε άλλη εταιρία κλπ γιατί μετά την επισκεψη τεχνικού λειτουργει κ DSL κ τηλέφωνο. Τώρα για την έλλειψη ζεύγους χαλκού δε ξέρω τι έγινε ακριβώς αλλά δε νομίζω να βρεθηκε μεσα σε 2 μέρες διαθέσιμο ενώ δεν υπήρχε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα