Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μάθω να κάνω μετρήσεις με πολύμετρο πανω σε μητρικές και τροφοδοτικα υπολογιστών. Αν κάποιος ξέρει κάποιο site ή κάποιο tutorial θα με ευχαριστούσε να το μοιραζόταν μαζί μ :) ευχαριστώ για την προσοχή.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν οδηγίες για αυτο που ζητάς, εχεις καμια σχεση με ηλεκτρολογια-ηλεκτρονικά;

Ασχολούμαι σαν χόμπυ.. Λιγα πράγματα ξέρω

Δημοσ.

τα τροφοδοτικά μπορεί να έχουν ρεύμα ακόμη και αν δεν είναι στην πρίζα

αν δεν έχεις θεωρητικό υπόβαθρο για να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει, άστα στην άκρη και ασχολήσου μόνο τις μητρικές

επίσης υπάρχει ελληνικό site ηλεκτρολόγων - ηλεκτρονικών το hlektronika.gr αν χρειαστείς κάτι

αλλά προτείνω να το χρησιμοποιήσεις για συγκεκριμένα τεχνικά ερωτήματα γιατί σε γενικές ερωτήσεις μπορεί να μην ασχοληθούν

Δημοσ.

εχω δει ομως δεν ειναι πολυ κατατοπιστικα :/ 

Κατατοπιστικα σημαινει μασημενη τροφη,και μαλιστα τσαμπα.

Εμεις που πληρωσαμε για online μαθηματα τι ειμαστε βλακες?

Σε αυτην την ζωη πρεπει να πληρωσεις για να μαθεις.

Δημοσ.

Κατατοπιστικα σημαινει μασημενη τροφη,και μαλιστα τσαμπα.

Εμεις που πληρωσαμε για online μαθηματα τι ειμαστε βλακες?

Σε αυτην την ζωη πρεπει να πληρωσεις για να μαθεις.

Πες μου τι μαθήματα έκανες και που να τα κάνω και εγώ. Αν με ενδιαφερουν
Δημοσ.

Oλα αυτα τα μαθηματα απαιτουν μια γνωση στα ηλεκτρονικα εστω βασικη και καποια σχετικη εμπειρια.Δεν θα σου δειξουν πως μετρας με ενα πολυμετρο,αλλα τι μετρας,στο δευτερο ποστ σε ρωταει συγκεκριμενα ο Νικος για το ιδιο θεμα.

Αν θελεις να κανεις ενα ξεκινημα,αγοραζεις ενα πολυμετρο και ενα κολλητηρι,μαθαινεις να μετρας τα εξαρτηματα με το πολυμετρο,(φυσικα πολλα εξαρτηματα πρεπει να ξεκολληθουν απο το board για να μετρηθουν σωστα,αλλιως μετρας και αλλα πραγματα μαζι)και παραλληλα μαθαινεις να κολλας και να ξεκολλας πανω σε κατεστραμμενα boards ή τροφοδοτικα,εκτος ρευματος φυσικα.Το βασικοτερο ειναι να σεβεσαι το ρευμα γιατι αν το αμελησεις μπορει να την πληρωσεις.

Αφου κανεις ολα αυτα ,και περασει χρονος που εχεις τριφτει(το καλυτερο ειναι να εχεις εναν παλαιοτερο να σου δειχνει)τοτε κοιτα τι μπορουν να σου προσφερουν τα μαθηματα.

Απο scrap πλακετες αν χρειαστεις ,εχω να σου δωσω πολλες,σχετικα με τα μαθηματα που ρωτας 

http://www.laptoptrainingcourses.com

http://www.kssinfotech.com/chiplevelpcmotherboardtraining.html

Οι δευτεροι ειναι πολυ καλοι,οι Ινδοι ειναι παραδοσιακα ασσοι σε αυτο.

Δημοσ.

Αν θελεις να ασχοληθείς με τα ηλεκτρονικά ξεχνά τις mb και ασχολήσουν με ποιο απλα κυκλώματα, οι mb δεν επιδέχονται και πολλές επισκευές οχι απο εσένα αλλά ούτε απο εξειδικευμένα εργαστήρια, είναι το τοπ της τεχνολογίας, ασε που το κόστος τους δεν επιτρέπει επισκευές, δηλαδή τι θα πάρεις απο μια mb τρώγοντας 2-3 ωρες δουλειάς, ενω αυτή είναι 2-3 ετων και έχει στην αγορά ούτε 30 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...