DarkNemessis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους, Επειδη το κινητο μου εχει θεμα με τον αποθηκευτικο χωρο και θελω να τρεξω ορισμενες εφαρμογες και δν μπορω, υπαρχει καποιο δοκιμασμενο, εμπιστο και καλο android emulator ωστε να τις τρεξω στο PC?Ευχαριστω πολυ!
DarkNemessis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις!Η αληθεια ειναι οτι δν με ενδιαφερει ποιο ειναι πιο lightweigth κλπ, διοτι δοξα τω θεο δεν εχω κανενα θεμα με το PC, μονο η αποδοση με ενδιαφερει Απο τα 2 αυτα, ποιο εχει καλυτερη αποδοση? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από DarkNemessis
DarkNemessis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αμα ζηταει να τον αγορασω, εφυγα για nox! Ευχαριστω παρα πολυ
DarkNemessis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι απαραίτητο. Αλλα θα σε αναγκάζει να κατεβάσεις μερικές δωρεάν εφαρμογές. Κατεβασα το Nox και ειμαι πληρως ευχαριστημενος, ευχαριστω πολυ!
giorgos xaritos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ είχα δοκιμάσει το bluestacks και έμεινα ικανοποιημένος το άλλο που λες δεν το ξέρω
costis ni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 υπάρουν καλες οδηγίες κι εδω Site: κοίτακι εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα