Προς το περιεχόμενο

κάθε πότε κάνετε shut down το macbook σας;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το πάρω στατιστικά μπορεί να μου βγει και 1 φορά το μήνα... Χρειάζεται πιο συχνά; Ωφελεί σε κάτι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης παίζει να μην έχω επιλέξει ποτέ εδώ και 7 χρόνια την εντολή Sleep.

Στατιστικά το Restart έχει παίξει περισσότερο από όλα τα άλλα.

Αλλά πειράζει σε κάτι; Αυτό θα με ενδιέφερε να ξέρω.

Επίσης παίζει να μην έχω επιλέξει ποτέ εδώ και 7 χρόνια την εντολή Sleep.

Στατιστικά το Restart έχει παίξει περισσότερο από όλα τα άλλα.

Αλλά πειράζει σε κάτι; Αυτό θα με ενδιέφερε να ξέρω.

Δηλαδη δεν κλεινεις ποτε το καπακι? Το οτι δεν το επιλεγεις, δεν σημαινει οτι δεν μπαινει μονο του^^

Ε ναι μόνο κατεβάζοντας το καπάκι. Εκτός από εξοικονόμηση ενέργειας έχει κάποια άλλα οφέλη το sleep? Γιατί οι apps όταν ξανανοίξω το καπάκι δεν μου φαίνονται απαραίτητα φρεσκαρισμένες :-D

Ε ναι μόνο κατεβάζοντας το καπάκι. Εκτός από εξοικονόμηση ενέργειας έχει κάποια άλλα οφέλη το sleep? Γιατί οι apps όταν ξανανοίξω το καπάκι δεν μου φαίνονται απαραίτητα φρεσκαρισμένες :-D

Οχι, για αυτο λεγεται sleep mode. Οταν το ανοιξεις περιμενεις να τα βρεις ολα οπως τα αφησες. Αν θες να φρεσκαρεις τις εφαρμογες, τοτε απενεργοποιησε το τελειως ^^

Το macbook εχει να κλεισει περιπου 5 μηνες. 

Το MacPro εχει σιγουρα 10-11 μηνες να κλεισει.

Το mini που ειναι για ταινιες μονο, εχω χασει το μετρημα... :P  :-)

• Like 1

Το δικό μου κάνει μόνο restart όταν γίνετε αναβάθμιση λογισμικού. Δεν θυμάμαι να έχω πατήσει τερματισμό ποτέ! 

Το ίδιο και εγώ σε MacMini + MacBook Pro.

δεν φοβαστε για την μπαταρια σας?εκτος αν τα χρησιμοποιειτε σε μονιμη βαση...εγω πχ το ανοιγω ανα βδομαδα μια φορα,τα περισσοτερα τα κανω με το κινητο,που εννοειται δεν κλεινει ποτε.

Στην αρχή θυμάμαι το έκλεινα τα βράδια. Αργότερα δεν το έκλεινα ποτέ μόνο έμπαινε για ύπνο μετά από 1 ώρα αδράνεια. 

Τώρα τελευταία θα το κλείσω μια φορά την εβδομάδα, κι αυτό λόγω update ή για να επιβεβαιώσω ότι όλα πάνε καλά. 

δεν φοβαστε για την μπαταρια σας?εκτος αν τα χρησιμοποιειτε σε μονιμη βαση...εγω πχ το ανοιγω ανα βδομαδα μια φορα,τα περισσοτερα τα κανω με το κινητο,που εννοειται δεν κλεινει ποτε.

Προσωπικά με το που γεμίσει η μπαταρία το βγάζω πάντα από την φόρτιση. 

Προσωπικά με το που γεμίσει η μπαταρία το βγάζω πάντα από την φόρτιση. 

Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα εδώ και 7 τουλάχιστον χρόνια. Το έχω πάντα στην πρίζα είτε χρησιμοποιείται είτε είναι σε sleep mode. Αυτό δηλαδή κάνω με την δεύτερη μπαταρία που χρειάστηκε να αντικαταστήσει την πρώτη... με την οποία (τα πρώτα 2-3 χρόνια) το χρησιμοποιούσα μέχρι να πέσει σε μονοψήφιο αριθμό χωρητικότητας κάθε μέρα, και ξανά φόρτιση, και μετά ξανά άδειασμα, και ξανά φόρτιση κ.ο.κ. Οπότε έτσι χ ά λ α σ ε η μπαταρία, γέμιζε όλο και πιο δύσκολα, άδειαζε όλο και πιο γρήγορα, και έπρεπε να την αλλάξω πολύ σύντομα -σε σχέση με την ηλικία του λάπτοπ.

Όλο αυτό βασιζόταν σε μια ηλίθια παραπληροφόρηση που είχα δεχτεί.....

Από τότε κάνω λοιπόν ακριβώς το αντίθετο και η μπαταρία γ@μεί.

Προσωπικά ρε παίδες έχω ένα MacBook Pro Retina 13 (late 15) κ το κλείνω κάθε φορά που δεν θα το χρησιμοποιήσω για 10-15 ώρες μπορεί κ παραπάνω μιας κ στο σπίτι με το ταμπλετ ή με το σταθερό κάνω την δουλειά μου!!!
Την μπαταρία την δουλεύω ως εξης μια φορά το μήνα αφήνω να φτάσει στο 15-20% κ το φορτίσω μέχρι να γεμίσει, ανα τακτά χρονικά διαστήματα το βγάζω από την πρίζα κ μόλις φτάσει στο 50-60% το συνδέω κ ξαναφορτιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...