Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Θέλω να αγοράσω το samsung galaxy s7 και βλέπω ότι η vodafone το έχει 499€, ενώ το e-deal 450€ (μαζί με μεταφορικά). Πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω 50€ για να είναι η αγορά από φυσικό κατάστημα (για service, εγγυήσεις κλπ.) ή να το πάρω από το e-deal, έχει αγοράσει κάποιος από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχει εμπειρία;

Δημοσ.

Αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας από τη voda μην πάρεις από edeal, απλά και μόνο επειδή είναι παραεισαγωγής και δεν καλύπτεται η αντικατάσταση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας από τη voda μην πάρεις από edeal, απλά και μόνο επειδή είναι παραεισαγωγής και δεν καλύπτεται η αντικατάσταση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία.

Σίγουρο αυτό; Γιατί και από το you.gr είναι EU, αλλά μου είπαν ότι υποστηρίζεται κανονικά!

Δημοσ.

Σίγουρο αυτό; Γιατί και από το you.gr είναι EU, αλλά μου είπαν ότι υποστηρίζεται κανονικά!

Η αντικατάσταση όχι, η επισκευή ναι.

Επίσης αν έχει πάει 2-3 φορές service, παίρνεις πίσω τρ λεφτά σου ενώ τα skroutz-ο-μάγαζα δεν το κάνουν. εκτός αν τους ρίξεις γερό κυνήγι

Δημοσ.

50 ευρω για να παρεις κινητο Ελληνικης αντιπροσωπειας αξιζουν την επενδυση και με το παραπανω! Παρτο απο vodafone αλλα να εισαι σιγουρος οτι ειναι Ελληνικο μην σε πιασουν Κωτσο και παρεις παραεισαγωγης. Αν γινει αυτο βγαλτο βιντεο και ανεβασε το youtube "how I got scammed"  θα κανω thumbs up και share :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...