Ntelosxxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα... θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με καποιο προγραμματακι για να κατεβαζω video-music απο YT. εχω εδω και χρονια το YTD 5.7.0.2 Pro και format factory για να τα κανω mp3 αλλα εχω βαρεθει απο την αποψη, μια κατεβαζει μια δεν κατεβαζει. Εχει κανεις κανα προγραμμα που να μην εχει κανενα θεμα τετοιο? να κατεβαζει τα παντα απο yt? Episis καποιο side να κατεβαζουμε Ελληνικη μουσικη? για ξενα ξερω. Ευχαριστω
Ciccirya Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Complete YouTube Saver (για Firefox, Pale Moon, SeaMonkey). Προβλήματα με το YouTube πάντα θα υπάρχουν, γιατί κάνουν συχνά αλλαγές και αναγκαστατικά όλα τα προγραμμάτα που κατεβάζουν, πρέπει να ακολουθούν και να ανανεώνονται, μιας και το YouTube δεν μας κάνει την τιμή να επιτρέπει απευθείας τα downloads. Το παραπάνω browser extension ανανεώνεται συχνά και είναι από τα καλύτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Χρησιμοποιώ το Flashgot για Firefox και δουλεύει άψογα.
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγώ χρησιμοποιώ Online υπηρεσίες όπως: http://www.youtube-mp3.org/gr http://keepvid.com/ Το 2ο, αν πας στο extensions και πατήσεις install θα προσθέσει στην εργαλειοθήκη σελιδοδεικτών ένα κουμπάκι που πατώντας το θα ανοίξει νέα καρτέλα με το site και το λινκ του βίντεο για κατέβασμα ή μετατροπή.
Ntelosxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ παρα πολυ. Και κατι που δεν το ειπα αρχικά, κατεβαζω απο υπολογιστή οχι απο κινητό Android
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 [...]κατεβαζω απο υπολογιστή οχι απο κινητό Android Όπως είδες, οι απαντήσεις μας είναι μόνο για windows.
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Online το καλυτεροτερο που γνωριζω:http://www.vidtomp3.com/ Δεν κανει upscale τα .mp3. Ετσι, αν κατεβασεις ιδιο τραγουδι απο πολλους,μπορεις να καταλαβεις διαφορα ποιοτητας και να κρατησεις ετσι (συνηθως)εκεινο που σου προκυπτει στα περισσοτερα kbps = σωτηριο αν ψαχνεις τοκαλυτερο! Οποιος εχει εναλλακτικη προταση του, ακομη και σε προγραμμα,ας την καταθεσει, βοηθαει! [Zητουμενο μου να μη γινεται f#ckin upscale ]
Ntelosxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 καλες οι online υπηρεσίες αλλα χανουν πολυ σε ηχο micos000
Ciccirya Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Όπου βλέπετε mp3 σημαίνει ότι έχει γίνει μετατροπή, άρα και απώλεια ποιότητας. Δεν υπάρχει mp3 στο YouTube, δεν χρησιμοποιούν αυτό το format. AAC/M4A/OGG τα συνηθέστερα. Αν θέλετε να κατεβάσετε μόνο ήχο, προτιμήστε αυτά τα είδη αρχείων για να διατηρήσετε όσο γίνεται την -ήδη συμπιεσμένη- αρχική ποιότητα. 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Και όμως...καμια απο τις σελιδες online η τα προγραμματα που εχω δοκιμασειδεν κανει αυτο που ψαχνω και θεωρω σημαντικο -εκτος απο το vidtomp3.com Ας υποθεσουμε, οτι βρισκω το ιδιο παλιοτερο τραγουδι, ανεβασμενο 2 φορεςστο youtube & κατεβαζοντας το, η πρωτη μου το δινει σε π.χ. 101 kbps, και ηαλλη δευτερη σε 187 kbps => πληροφορια που εχω αμεσα: στα properties του Ολες οι σελιδες που εχω βρει*, θα εκαναν τελικως και τα 2 upscale σε 192 η 256,και θα επρεπε μετα να ξοδευθει/χαθει επιπλεον/εξτρα χρονος ακουσματος: για τοποιο ειναι πραγματικα το καλυτερο απο τα 2, ωστε εκεινο να το χρησιμοποιησω![μια πληροφορια που ετσι την εχω εξαρχης με την vidtomp3.com, ενω upscale ανχρειαζοταν να γινει για τον οποιονδηποτε λογο(?) μετα, ε θα το εκανα μονος μου] * το ιδιο δυστυχως, κανουν και (μα ολα πια?) τα προγραμματα = upscale του κερατα
SupaCoopa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το JDownloader2 μπορει (εκτος των αλλων) να κατεβασει μονο τον ηχο ενος βιντεο του YouTube, σε ολα τα διαθεσιμα πρωτοτυπα format και bitrate, ανα περιπτωση. Οπως ειπε και ο Ciccirya το YouTube δεν χρησιμοποιει mp3 codec, οποτε οποιαδηποτε σελιδα ή software κατεβαζει mp3 απο το YouTube κανει εκ των πραγματων μετατροπη.
Ciccirya Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Υπενθυμίζω ότι το browser extension που ανέφερα παραπάνω, μπορεί να κατεβάσει και ήχο αποκλειστικά, είτε στην αρχική του μορφή (χωρίς μετατροπές) σε όλες τις ποιότητες που δίνει το YouTube, είτε με μετατροπή σε MP3 ή WAV.
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το JDownloader2 μπορει (εκτος των αλλων) να κατεβασει μονο τον ηχο ενος βιντεο του YouTube, σε ολα τα διαθεσιμα πρωτοτυπα format και bitrate, ανα περιπτωση. Το JDownloader το γνωριζω (απο χρονια πισω που ηταν επι πληρωμη, και τοτε ομως οπως και τωρα, κανει upscale σε bitrate! Ισως για να εχει ..happy customers-users τι να πω? Προβλημα (μου) δεν ειναι το format, αυτο δεν ενοχλει τοσο οταν αλλαζει σε .mp3, καθως βολευει για μεγιστη συμβατοτητα, αλλα το οτι ομογενοποιει τα bitrate (μπορει να) ειναι θεμα, γιατι ετσι δινει την εντυπωση: πως ολα ειναι ιδια σε ποιοτητα και καλα Μπορουμε, για παραδειγμα, να βλεπουμε πως ενα κομματι ειναι ακομη και 95 kbs μονο -αρκετα παλια ειναι ετσι- αρα/επομενως να γνωριζουμε την κατασταση, και ακολουθως να ειμαστε 'προσεκτικοι' στη χρηση του, η οχι (αυτο πχ σε ραδιοφωνο). Ο,τι/οσα δεν γινεται να εχω διαφορετικα (δηλαδη απο δισκοθηκη) τα κατεβαζω μαλιστα το ιδιο τραγουδι απο 2-4 χρηστες και μετα τσεκαρω τη ποιοτητα τους και με/στα ακουστικα, αλλα σαφως με αφετηρια την ενδειξη του αρχικου bitrate που εχουν κατεβει
SupaCoopa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι κανει upsampling (o ορος upscale χρησιμοποιειται σε video για την αναλυση και οχι σε audio για το bitrate) το JDownloader? Εγω βλεπω στην πραξη οτι δεν μπορει να κατεβασει aac/mp4 στα 192kbit σε ολα τα βιντεο, αλλα συνηθως στα πιο "καινουρια" και κυριως σε οσα εχουν και HD video. Αν εκανε upsampling, τοτε η επιλογη 192kbit θα ηταν διαθεσιμη παντα. Δεν ειναι ομως. Τελος παντων, αν σε ενδιαφερουν μουσικα κομματια και θελεις να εισαι σιγουρος οτι το audio ειναι "απειραχτο" και καλης ποιοτητας, καλυτερα να στραφεις στο Soulseek και να βρισκεις mp3 στα 320kbit ή (ακομα καλυτερα) FLAC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα