petran66 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας.(Μαλλον το εβαλα σε λαθος υποφορουμ νωριτερα).Σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο αλλα σε τελεια κατασταση το εν λογω ταμπλετ σε καλη τιμη αναλογικα.Και με αρκετα καλη μπαταρια.Αξιζει τα 100 ευρω περιπου?
petran91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όχι δυστυχώς δεν αξίζει. Χίλιες φορές να πάρεις με 100€, ένα Android τύπου Lenovo Tab 3 A8, πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης θα σου προσφέρει.
petran66 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όχι δυστυχώς δεν αξίζει. Χίλιες φορές να πάρεις με 100€, ένα Android τύπου Lenovo Tab 3 A8, πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης θα σου προσφέρει. Λες ε?Να σου πω την αληθεια εχω μια αδυναμια στα ipad,αλλα δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα για πιο νεο μοντελο...Ευχαριστω παντως! 1
petran91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θα το ευχαριστηθεις καθόλου καθώς είναι πάρα πολύ παλιό.Αφού θέλεις ios καλύτερα να μαζέψεις λίγα ακόμα να πας σε mini 2 μεταχειρισμενο σε λογική τιμή. Και αυτό οριακά επιβιωνει δηλαδή, αλλά είναι ανώτερο από το ipad 2. 1
kriosgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Να σου πω. Αυτό το Ipad το έχει ένας φίλος μου. Το χρησιμοποιεί πολύ, καθημερινά και το έχω δει κι επεξεργαστεί κάμποσες φορές. Δεν μου κόλλησε πουθενά σε αυτά που άνοιξα (safari, άνοιγμα αρχείων excell και pdf κι ασύρματη εκτύπωση και σκανάρισμα, email, κι επεξεργασία φωτογραφίας με fotor. Φυσικά δεν είναι επένδυση για το μέλλον αλλά έχεις tablet με IOS αυτή την στιγμή που σου χρειάζεται κι αργότερα μπορείς να πάρεις κάποιο πιο καινούργιο. 1
georgeadams Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 kriosgr, τί έκδοση iOS έχει αυτό που έχεις δει; Μέχρι και το iOS 6 το iPad 2 πήγαινε αρκετά καλά. Από την άλλη όμως, πολλές νεώτερες εφαρμογές θέλουν νεώτερη έκδοση. 1
petran66 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ όλους σας!Νομίζω ότι και ο georgeadams έχει δίκιο...Κατέληξα ότι δε θα το πάρω.Να στε καλά ☺️
mtzs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα, εστω και λιγο πιο αργα ειδα το νημα. Για να σε βγαλω απο τον κοπο. Οχι να μη το παρεις. Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου Ipad 2 3G 64GB (το πιο μεγαλο της σειρας) Το εχω σε εκδοση IOS 8 (παιρνει μεχρι και IOS9) δε μπηκα στο κοπο να το αναβαθμισω γιατι ηδη κολλαει αρκετα και με το 9 θα κολλαει ακομη περισσοτερο. Παιζει μεχρι και 720p video καλα χωρις κολληματα με τον AV player η το VLC. Διαβαζει βιβλια (epub + pdf) και ουσιαστικα ειναι η μονη του χρηση πια με αυτα τα 2. Αντε και κανα βιντεακι youtube Ο safari κολλαει και για browsing δεν ενδεικνυται πλεον. Εναλλαγη εφαρμογων ειδικα αν εχεις πολλες ανοιχτες και αυτες αργουνε. Μερικες παιρνει και πανω απο λεπτο να εκκινησουν. Στα πολυ θετικα του η ακομη δυνατη μπαταρια μετα απο τοσα χρονια. βγαζει ανετα 7-8 ωρες Οποτε ξεχνα το καλυτερα 1
kriosgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) kriosgr, τί έκδοση iOS έχει αυτό που έχεις δει; Μέχρι και το iOS 6 το iPad 2 πήγαινε αρκετά καλά. Από την άλλη όμως, πολλές νεώτερες εφαρμογές θέλουν νεώτερη έκδοση. Την 8 είχε. UPDATE: Σήμερα ήμουν στο σπίτι του. Έχει περάσει την 9 απ' ότι είδα και ΝΑΙ έχουν πέσει οι επιδόσεις του σε σχέση με την 8 που το θυμόμουν. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από kriosgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα