voltmod Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σύμφωνα με μία νέα οδηγία σε διάφορες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ζητείται από τους φοιτητές νομικής που είναι κάτοχοι των νέων MacBook Pro με Touch Bar να απενεργοποιήσουν την Touch Bar στους υπολογιστές τους ή ακόμα και να τους αφήσουν στο… σπίτι τους αν σκοπεύουν να τους χρησιμοποιήσουν κατά την διάρκεια της εξέτασης. Την σχετική ανακοίνωση έκανε η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το λογισμικό των εξετάσεων ExamSoft, η οποία υποστηρίζει πως η έξυπνη λειτουργία πρόβλεψης κειμένου στην Touch Bar ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο “την ακεραιότητα της εξέτασης” (βλ. σκονάκι). Οι φοιτητές για παράδειγμα που σκοπεύουν να δώσουν εξετάσεις με ένα νέο MacBook Pro με Touch Bar στην Βόρεια Καρολίνα, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους, πως οι επιτηρητές ή καθηγητές που θα επιβλέψουν την διαδικασία, έχουν εντολή να ελέγχουν για τα συγκεκριμένα μοντέλα υπολογιστών, και να εξασφαλίσουν ότι το χαρακτηριστικό είναι απενεργοποιημένο. Όσοι φοιτητές, ακολουθώντας τις οδηγίες της ExamSoft επαναφέρουν την Touch Bar στην απλή μορφή της όπου και δείχνει τα πλήκτρα λειτουργιών θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους φορητούς υπολογιστές τους κατά την διάρκεια των εξετάσεων. Σε άλλες πολιτείες ωστόσο, η χρήση του νέου MacBook Pro έχει απαγορευτεί. Σύμφωνα με οδηγίες του Διοικητικού Συμβουλίου των Εξεταστών του Νόμου στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης και το Ανώτατο Δικαστήριο του Κολοράντο, οι χρήστες που θα εμφανιστούν σε αυτές τις πολιτείες με έναν φορητό υπολογιστή εξοπλισμένο με Touch Bar, θα υποχρεωθούν να γράψουν τις απαντήσεις τους χειρόγραφα, ωστόσο θα τους επιτραπεί να κατεβάσουν ξανά το λογισμικό της ExamSoft δωρεάν και σε κάποιο άλλο μηχάνημα αν το κάνουν εκ των προτέρων. Αν και καμία πολιτεία δεν έχει εκδόσεις επίσημη ανακοίνωση ακόμα, η Καθηγήτρια Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Οχάιο και Bar Exam Wizard blogger, Katherine Silver Kelly αναφέρει πως η Touch Bar έχει απαγορευτεί και στις California, Oklahoma, Massachusetts, West Virginia και Pennsylvania. Site: Engadget https://s.aolcdn.com...0/626969994.jpg
Δημοφιλής ανάρτηση Yeroplatanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλα Ελλαντισταν ακομη και προγραμματισμο σε χαρτι δινουμε.Αν βγαλεις να γραψεις σε λαπτοπ σε τραβανε εξω απο το αμφιθεατρο και σε καινε για μαγο. 132
George.Ember Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλα Ελλαντισταν ακομη και προγραμματισμο σε χαρτι δινουμε.Αν βγαλεις να γραψεις σε λαπτοπ σε τραβανε εξω απο το αμφιθεατρο και σε καινε για μαγο. Σκουριασμενα μυαλα. Δυστυχως το να ειναι καποιος τεχνολογικα αμορφωτος την σημερον ημερα ειναι εφαμιλο του να μην εχει τελειωσει το σχολειο. Ναι ξερω. Θα με πειτε υπερβολικο αλλα δεν ειμαι. Πλεον ποια ακομα και για να παρεις κωλοχαρτο πληρωνεις με πλαστικο χρημα και χωρις υπολογιστη δεν εκτυπωνεις ουτε τελη. Σε λιγο καιρο χωρις καρτα δεν θα μπαινεις ουτε στο τραμ. Το να απαρνεισαι την τεχνολογια σε μια εποχη που συναντας την τεχνολογια παντου στην καθημερινοτητα σε κανει εκτως πραγματικοτητας 17
giorgos xaritos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 κατι μου λεει οτι ερχετε η συντελεια.............
Infotech.Gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλα Ελλαντισταν ακομη και προγραμματισμο σε χαρτι δινουμε.Αν βγαλεις να γραψεις σε λαπτοπ σε τραβανε εξω απο το αμφιθεατρο και σε καινε για μαγο. Χαχαχαχα!! Μου αρέσεις... εδώ γράφαμε assembly και κάναμε compile στο χαρτί και σε άλλο μάθημα εντολές για Autocad σε χαρτί! Τι μας λένε τα αμερικανάκια τώρα! 6
hellojim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αφου θα εχεις το laptop σε λειτουργια, ποιος ο λογος να χρησιμοποιησεις το touch bar για σκονακι? Αφου εχω ολο το directory στην διαθεση μου, αν θελω ανοιγω ενα txt αρχειο και εχω εκει οτι χρειαζομαι. Επισης στις εξετασεις που επιτρεπεται να εχεις λαπτοπ ή σημειωσεις μαζι σου τι σκονακι να κανεις? Αφου τα εχεις ολα μαζι σου! what am I missing?! :S 4
panther_512 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αφου θα εχεις το laptop σε λειτουργια, ποιος ο λογος να χρησιμοποιησεις το touch bar για σκονακι? Αφου εχω ολο το directory στην διαθεση μου, αν θελω ανοιγω ενα txt αρχειο και εχω εκει οτι χρειαζομαι. Επισης στις εξετασεις που επιτρεπεται να εχεις λαπτοπ ή σημειωσεις μαζι σου τι σκονακι να κανεις? Αφου τα εχεις ολα μαζι σου! what am I missing?! :S You are missing the ExamSoft software. Περιληπτικά: Το πρόγραμμα αυτό "κλειδώνει" τις λειτουργίες του laptop σου και τρέχει services από πίσω που ελέγχουν το τί κάνεις κατα τη διάρκεια της εξέτασης. 13
DragoticSaen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλα Ελλαντισταν ακομη και προγραμματισμο σε χαρτι δινουμε.Αν βγαλεις να γραψεις σε λαπτοπ σε τραβανε εξω απο το αμφιθεατρο και σε καινε για μαγο. Ειναι αναλογα τον καθηγητη σε μας (CSE UOI) τελικη εξέταση σε μαθημα Προγραμματισμο Συστηματων δινουμε στους υπολογιστες των εργαστηριων της σχολης μας, σε exam account! Αλλα στα υπολοιπα "προγραμματιστικα" μαθηματα δινουμε στο χαρτι 1
coffeex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αφου θα εχεις το laptop σε λειτουργια, ποιος ο λογος να χρησιμοποιησεις το touch bar για σκονακι? Την σχετική ανακοίνωση έκανε η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το λογισμικό των εξετάσεων ExamSoft 1
Gtr34 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Να είσαι φοιτητής και να κάνεις σκονάκια για να περάσεις τα μαθήματα. Πραγματικά, θλιβερό θέαμα. 2
dimyok Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όλοι το κάναμε αλλά κλασικά και πιο μερακλίδικα . Να βγάλεις και MacBook Pro ε θα σε κοιτάνε όλοι αν δεν στην πέσουν . Για να γελάσουμε και λίγο στα άλλα νέα στο ελλαδισταν θα έχουμε και παπά Nasa (στα χαρτιά ) 1
hellojim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 You are missing the ExamSoft software. Περιληπτικά: Το πρόγραμμα αυτό "κλειδώνει" τις λειτουργίες του laptop σου και τρέχει services από πίσω που ελέγχουν το τί κάνεις κατα τη διάρκεια της εξέτασης. ααα αλλο καταλαβα εγω...νομιζα οτι ηταν σαν τα δικα μας μαθηματα με ανοιχτες σημειωσεις... λεω κ γω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα