Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάω τελείως υποθετικά, καθώς δεν γνωρίζω.

Υποθέτω ότι δεν είναι ότι δεν μπορείς, είναι ότι δεν συνιστάται. Καθώς δεν ξέρεις ο developer της ROM πώς την έχει σετάρει. Μπορεί πχ να "υποκλέπτει" δεδομένα των λογαριασμών σου.
Μπορεί να λέω και αηδίες οπότε ας μιλήσει κάποιος που γνωρίζει :P

Δημοσ.

εγώ πάντως χρόνια τώρα χρησιμοποιώ ebanking εφαρμογές με διάφορες custom roms σε διάφορα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου ;)

μόνο θέμα ασφάλειας μπορεί να τεθεί όπως είπε και ο petran91 από πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα παράδειγμα από την τράπεζα Πειραιώς που αφορά την εφαρμογή winbank

*Αφορά συσκευές που υποστηρίζουν την τεχνολογία ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος: iOS 9+ που δεν είναι jailbroken και Android OS 6+ που διαθέτουν την τεχνολογία Trusted Execution Environment (TEE) και δεν είναι rooted.

Οπότε, δεν θα πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα. Όπως είπαν και οι παραπάνω απλά μόνο θέμα ασφάλειας αν και εφόσον...

• Like 1
Δημοσ.

Οκ κατάλαβα!Και πως μπορω να δω αν υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλεια? Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος σωστά? ????????

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η εφαρμογή της Πειραιώς που ξέρω από πρώτο χέρι δεν επιτρέπει την χρήση ρουταρισμένων κινητών για τις ανέπαφες συναλλαγές και την χρήση του fingerprint scanner. Από την στιγμή λοιπόν που θα πρέπει να ρουτάρεις το κινητό σου για να περάσεις custom rom, δεν θα έχεις αυτές τις δυνατότητες.

Συν τοις άλλοις, οι νεώτερες εκδόσεις της εφαρμογής δεν δουλεύουν καθόλου. Εγώ έλυσα το πρόβλημα χηρσιμοποιώντας μία παλιότερη έκδοση της εφαρμογής της τράπεζας Πειραιώς. Σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στην εφαρμογή να κάνει αυτόματη αναβάθμιση, γιατί έτσι και κάνει αναβάθμιση, πάλι σταματάει να λειτουργεί. Η εφαρμογή της Alpha bank δουλεύει κανονικά σε όλες τις εκδόσεις της, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Πειραιώς σε Xiaomi Redmi 3 pro με την ρομ του xiaomi hellas, δηλαδή custom. Η εφαρμογή μου λειτουργεί κανονικά και είναι η τελευταία έκδοση. Για το δακτυλικό αποτύπωμα δεν έχω άποψη γιατί είμαι σε λολιποπ οπότε δε θα έπαιζε έτσι και αλλιώς. Τις ανέπαφες θα τις δοκιμάσω μέσα στην ημέρα και θα ενημερώσω.

Ανέπαφες δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν υποστηρίζει nfc το κινητό. Πάντως η τελευταία έκδοση της εφαρμογής ανοίγει κανονικά.

Επεξ/σία από dkmaster

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...