Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.
Μετα απο δεκα χρονια περιπου η τηλεοραση μου μας αφησε απ οτι φαινεται χρονους.
Οπως λεει και ο τιτλος του θεματος ψαχνω για σμαρτ τηλεοραση με τα χρηματα που μπορω να διαθεσω να ειναι εως 500€.
Η αποσταση θεασης ειναι 2 μετρα, και η χρηση που θα της κανω θα ειναι κυριως για τηλεοπτικο σημα, και απο εκει και περα ταινιες που εχω κατεβασει.
Απ οτι εχω καταλαβει το ιδανικο ισως μεγεθος ειναι μεταξυ 43" και 48".
Απο αλλες προτασεις που εχω διαβασει εχω δει οτι προτεινεται αυτη:

http://www.mediamarkt.gr/el/product/...ery=KDL48WD650

Ομως απ οτι διαβασα δεν διαθετει browser και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει αλλος τροπος στην συγκεκριμενη να δεις ταινιες απο site οπως το gamato κλπ.

Επισης αν υπαρχει καποια προταση σε samsung θα ηταν ευπροσδεκτη μιας και την προτιμω.
Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Και εγώ φίλε μου δεν μπορώ να αποφασίσω μέχρι τα 500, άντε βαριά βαριά 550 Ευρώ πια τηλεόραση να πάρω!

Και μεταξύ Sony KDL48WD650 και LG 49UH603v ήμουν.

Τις είδα δίπλα δίπλα στον Κοτσώβολο και αν εξαιρέσεις την ποιότητα κατασκευής που ήταν κακή στην LG (Πλαστικούρα), η LG μου άρεσε περισσότερο στο σύνολο.

Είδα όμως και την LG49UH610v στο ίντερνετ, στα ίδια χρήματα, η οποία έχει direct led πάνελ και νομίζω ότι είναι ακόμα καλύτερη από την 603v που είναι edge led...

Άνοιξα και νήμα εδώ στο insomnia στο οποίο ένας φίλος μου το επιβεβαίωσε, αλλά θα ήθελα να βρω και άλλες κριτικές, σχόλια για την 610v σε σχέση με τις 2 παραπάνω, αλλά δυστυχώς δε φαίνεται να έχει πουλήσει καθόλου η 610v γεγονός που με ανυσηχεί λίγο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...