Necrogeddon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ναι ρε παιδια οκ δεν αντιλεγω οτι οι πρασινοι ειναι για τα μπαζα αλλα ο φιλος λεει οτι σερνεται υπερβολικα αρα λογικα υπαρχει προβλημα γιατι και IDE να΄τανε πολυ πιο υποφερτα θα δουλευε... Εκτος κι αν τα παρα λεει..Ας τον τσεκαρει με τα προτεινομενα απ΄ολους προγραμματα και βλεπουμε.. Δεν αποκλειεται τιποτα παντως.. Βαλε win7 σε εναν πρασινο, δουλεψε τα μια μερα και περιμενω εντυπωσεις
misailm Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά του έβαλα ένα wd black από λάπτοπ που είχα και πάει σφαίρα. Οπότε είναι σίγουρα ο σκληρός. Και όπως λέει ο λαός << που..ες πράσινες>> (αντί για μπλε λόγο δίσκου) Αν επιδιορθώνετε θα τον κρατήσω για αποθήκευση. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Βαλε win7 σε εναν πρασινο, δουλεψε τα μια μερα και περιμενω εντυπωσεις Ναι ρε αδελφε δεν αντιλεγω απλα εδω δεν ξερεις αν σερνεται στο φυσιολογικο ενος πρασινου η΄ στο εξεφτελιστικο ενος πρασινου με προβλημα! Αυτο ειναι το θεμα μας! Το οτι απο μονος του ειναι αργος ειναι δεδομενο αλλα επειδη δεν τον εχουμε μπροστα μας δεν ξερουμε ποσο ειναι αυτο το συρσιμο! Αυτο λεω απ την αρχη!
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά του έβαλα ένα wd black από λάπτοπ που είχα και πάει σφαίρα. Οπότε είναι σίγουρα ο σκληρός. Και όπως λέει ο λαός << που..ες πράσινες>> (αντί για μπλε λόγο δίσκου) Αν επιδιορθώνετε θα τον κρατήσω για αποθήκευση. http://www.insomnia.gr/topic/635516-σταθερός-i7-σέρνεται/?p=55444171
razorblade334 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 για δες μηπως ειναι και κανα επιμονο malware με το malwarebytes antimalware επισης εαν εχεις βαλει τα 10 μπορει να παιζει καμμια ασυμβατοτητα.η να εχει χαλασει μια usb και να εχει κατι συνδεδεμενο πανω και να αγωνιζεται να ποσταρει. ανοιξε το <ιστορικο αξιοπιστιας> και δες στο προγραμμα προβολης συμβαντων στον τομεα συστημα αφου φιλτραρεις τα αλλα options και βαλεις συστημα και τα αρχεια αναφορας σφαλματων. θα δεις και για power και για kernel και για σφαλμα υλικο εαν παιζει με αυτα τα δυο.μπες δες και πες.
Necrogeddon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μπαινετε μεσα, ουτε διαβαζετε τιποτα. Λυθηκε ΛΕΜΕ το προβλημα, ακαταλληλος ο HDD για να τρεξει το λογισμικο. Βαλθηκατε να τον βαλετε να φτιαχνει ατομικες βομβες ενω ειναι πολυ απλα τα πραγματα 1
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αδελφε το προβλημα στην ουσια δεν λυθηκε γιατι δεν ξερεις τελικα αν ο δισκος ηταν στα καλα του. Το προβλημα προσπεραστηκε λοιπον με αλλαγη δισκου και δεν λυθηκε οπως εσυ θες να λες και στο κατω κατω ο καθενας γραφει την αποψη του χωρις να εισαι υποχρεωμενος να συμφωνησεις γι αυτο μην ζοριζεσαι και πολυ. Κι εσυ αμα σου χαλασει αυριο μεθαυριο ο υπολογιστης σου, πεταξε τον και παρε αλλον και πες μας μετα οτι το ελυσες το προβλημα! 1
Necrogeddon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αδελφε το προβλημα στην ουσια δεν λυθηκε γιατι δεν ξερεις τελικα αν ο δισκος ηταν στα καλα του. Το προβλημα προσπεραστηκε λοιπον με αλλαγη δισκου και δεν λυθηκε οπως εσυ θες να λες και στο κατω κατω ο καθενας γραφει την αποψη του χωρις να εισαι υποχρεωμενος να συμφωνησεις γι αυτο μην ζοριζεσαι και πολυ. Κι εσυ αμα σου χαλασει αυριο μεθαυριο ο υπολογιστης σου, πεταξε τον και παρε αλλον και πες μας μετα οτι το ελυσες το προβλημα! Ειμαι 38 και επισκευαζω μηχανακια τα τελευταια 15 χρονια. Πιστεψε με, εχω δει κατι παραπανω. Αν θελεις να πιανεσαι και να παιζεις με τις λεξεις οκ. Ο σκληρος καλως αλλαχθηκε καθως δεν ενδεικνυται για να τρεχει λογοσμικο. Τωρα που θα τον εχει καβατζα και θα τον βαλει αποθηκευση, του τραβαει ενα φορματ και οτι και να ειχε, δεν θα το εχει πια. Στην τελικη αν ο δισκος αρχισε να χαλαει, δεν θα αργησει να το διαπιστωσει. Αυτα τα λιγα εκτος και αν υπαρχει καμια αλλη ενημερωση
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ειμαι 38 και επισκευαζω μηχανακια τα τελευταια 15 χρονια. Πιστεψε με, εχω δει κατι παραπανω. Αν θελεις να πιανεσαι και να παιζεις με τις λεξεις οκ. Ο σκληρος καλως αλλαχθηκε καθως δεν ενδεικνυται για να τρεχει λογοσμικο. Τωρα που θα τον εχει καβατζα και θα τον βαλει αποθηκευση, του τραβαει ενα φορματ και οτι και να ειχε, δεν θα το εχει πια. Στην τελικη αν ο δισκος αρχισε να χαλαει, δεν θα αργησει να το διαπιστωσει. Αυτα τα λιγα εκτος και αν υπαρχει καμια αλλη ενημερωση Δηλαδη θες να μου πεις οτι αν εχει hd delays η΄ bad sectors μολις του κανει format θα φτιαξει ο,τι κι αν ειχε? Ε δεν νομιζω... Αυτο θελω να πω και τιποτε παρα πανω και επαιξα λιγο με τις λεξεις οπως λες μονο και μονο για να καταλαβεις τι εννοω.. Τεσπα δεν εγινε και τιποτα, κουβεντα να γινεται και καλη συνεχεια..
LambisElef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Έχω κι εγώ τέτοιο δίσκο με 568 bad sectors και εδώ και 2 χρόνια τον χρησιμοποιώ για αποθήκευση (τον έκανα εξωτερικό με μια θήκη). Από τότε τα bad sectors δεν έχουν αυξηθεί και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Φυσικά, οι πιθανότητες "θανάτου" είναι σίγουρα αυξημένες με έναν "υγιή" δίσκο, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο τα bad sectors αυξάνονται είναι απλά ανεξήγητος Είναι ανάλογα την περίπτωση, μπορεί ξαφνικά να πεθάνει χωρίς ούτε 1 bad sector, μπορεί να πάει στα 500+ και να μείνει στάσιμος εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα.
razorblade334 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μπαινετε μεσα, ουτε διαβαζετε τιποτα. Λυθηκε ΛΕΜΕ το προβλημα, ακαταλληλος ο HDD για να τρεξει το λογισμικο. Βαλθηκατε να τον βαλετε να φτιαχνει ατομικες βομβες ενω ειναι πολυ απλα τα πραγματα ποιος σου ειπε οτι δεν διαβασα τιποτε? κι εσυ εισαι ο μπαμπας του φορουμ κι επειδη θελαμε να βοηθησουμε και δεν ειδαμε ενα μηνυμα θα μας κανεις ντα? να ξερω αλλη φορα εαν κατι bugαρει στο πισι μου να μην κοιτω ποια ειναι η φυση του προβληματος να το αλλαζω αμεσως και κομπλε.φαινεται οτι εισαι τεχνικος. απο την νοοτροπια. δεν θες να βοηθησεις. θελεις να δειξεις οτι ξερεις και να αντικαθιστας και πραγματα. αστο φιλε μου. 300 μνημονια κι εμεις δεν θα αλλαξουμε ποτε!! και στο παλληκαρι δεν νομιζω νξα σερνοτανε απο την αρχη. μαλλον κατι αλλο ειχε. εχω βαλει τα 10 σε αρχαιο λαπτοπ asus με τις ιδιες σροφες και τα ανοιγει ολα σφαιρα. μαλλον μαλγουερ ειχε η κατεστραμμενους τομεις. 1
giorgos xaritos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ΠΩ τι το τραβατε και το ξεχυλωνετε ρε παιδια αφου το παιδι αλλαξε δισκο και ειναι οκ ? τι φταει αυτος που παει να διαβασει και να δει τι εγινε σαν λυση να διαβαζει και τα ασχετα |? 1
Necrogeddon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά του έβαλα ένα wd black από λάπτοπ που είχα και πάει σφαίρα. Οπότε είναι σίγουρα ο σκληρός. Και όπως λέει ο λαός << που..ες πράσινες>> (αντί για μπλε λόγο δίσκου) Αν επιδιορθώνετε θα τον κρατήσω για αποθήκευση. ποιος σου ειπε οτι δεν διαβασα τιποτε? κι εσυ εισαι ο μπαμπας του φορουμ κι επειδη θελαμε να βοηθησουμε και δεν ειδαμε ενα μηνυμα θα μας κανεις ντα? να ξερω αλλη φορα εαν κατι bugαρει στο πισι μου να μην κοιτω ποια ειναι η φυση του προβληματος να το αλλαζω αμεσως και κομπλε.φαινεται οτι εισαι τεχνικος. απο την νοοτροπια. δεν θες να βοηθησεις. θελεις να δειξεις οτι ξερεις και να αντικαθιστας και πραγματα. αστο φιλε μου. 300 μνημονια κι εμεις δεν θα αλλαξουμε ποτε!! και στο παλληκαρι δεν νομιζω νξα σερνοτανε απο την αρχη. μαλλον κατι αλλο ειχε. εχω βαλει τα 10 σε αρχαιο λαπτοπ asus με τις ιδιες σροφες και τα ανοιγει ολα σφαιρα. μαλλον μαλγουερ ειχε η κατεστραμμενους τομεις. Αυτο το διαβασες η θα μας τρελανεις? 300 μνημονια και λιγα λες για κατι κεφαλες σαν και εσενα που θελουν να βγουν και απο πανω. Εχει λυθει το προβλημα, το παλικαρι το ελυσε με τον τροπο που του υπεδειχθει και τελος, τα υπολοιπα ειναι φλυαριες, ξερολιες και χολη. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ΠΩ τι το τραβατε και το ξεχυλωνετε ρε παιδια αφου το παιδι αλλαξε δισκο και ειναι οκ ? τι φταει αυτος που παει να διαβασει και να δει τι εγινε σαν λυση να διαβαζει και τα ασχετα |? Αυτα τα "ασχετα " ειναι η πραγματικη λυση και αναγνωριση του προβληματος αδελφε κι επισης αφου ειδες οτι και για΄σενα το προβλημα λυθηκε, πολυ απλα να μην διαβασεις παρα κατω τι λενε οι υπολοιποι! Αυτο το διαβασες η θα μας τρελανεις? 300 μνημονια και λιγα λες για κατι κεφαλες σαν και εσενα που θελουν να βγουν και απο πανω. Εχει λυθει το προβλημα, το παλικαρι το ελυσε με τον τροπο που του υπεδειχθει και τελος, τα υπολοιπα ειναι φλυαριες, ξερολιες και χολη. Ξερολιες κανεις εσυ φιλαρακι που μας λες ποσο χρονων εισαι και ποσα χρονια φτιαχνεις υπολογιστες. Εμενα που δεν με ξερεις, δεν ξερεις ποσα χρονια ασχολουμαι ουτε ποσο χρονων ειμαι και δεν ειναι αναγκη να τα πω καν αυτα γιατι πολυ απλα δεν το παιζω ξερολας μεταξυ αγνωστων αφου δεν μπορει να ξερει κανενας μας το τι γνωριζει ο αλλος και ποσο χρονων ειναι ο καθενας! Και φανηκε ποσο γνωστης εισαι μιας και με ενα format θα φτιαξεις τα hd delays και τα bad sectors.... Τελος δεν χρειαζεται να παει παρα περα... Ασυμφωνια χαρακτηρων! 1
SaFiS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Λίγο off topic... Υπόψιν, πως πλέον όλοι οι Blue της WD είναι Rebadged Green, οπότε όποιος πάει σε τέτοιους, ας προσπαθήσει να τους αποφύγει. Οι νέοι κωδικοί είναι WDxxEZRZ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα