Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ένα μηχάνημα με τα έξης χαρακτηρηστικά.

Intel core i7 3770 @ 3.4gh

Ram 8 gd

Nvidia GTX 650

Wdc wd10ezrx

Του έχω κάνει φορτματ και σέρνεται στην κυριολεξία.

Του έχω κατεβάσει και drivers αλλά τίποτα.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι ενός φίλου και δεν έχω ιδέα τη χρήση του είχε κάνει.

Τον σκληρό μου τον βγάζει 98% υγεία.

Από που λέτε να ξεκινήσω να τσεκάρω?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άνοιξε το task manager και δες τι χτυπαει 100%. 

Δεν βγάζει κάτι περίεργο.

Για να ανοίξω το chrome η cpu φτάνει το πολύ 7% και η μνήμη 1.3gd.

O chrome όμως αργεί.

Δημοσ.

Ο δισκος εχει 98 υγεια. Εψαξα λιγο για τον σκληρο και βρικα οτι ειναι αργος αλλο τοσο πολυ με προβληματιζει.

Δημοσ.

Φτιαξε ενα cd-usb  bootable με το hdd regenerator και τρεξε το. Κανε σκαναρισμα του δισκου κι αν δεις να σου βγαζει hd delays, σωσε τα αρχειακια του και παρε καινουργιο δισκο.. Η΄ μπορει να εχει bad sectors στα πρωτα byte ο δισκος και ισως να το φτιαξεις με το προγραμμα αυτο κανοντας τα regenerator...

Δημοσ.

Το ότι ο υπολογιστής σέρνεται είναι κάτι πάρα πάρα πολύ γενικό. Πες μας συγκεκριμένα χρόνος στο περίπου, πχ κάνει για να μπουτάρει 1 λεπτό, 1μισι λεπτό, δεν έχει άμεση απόκριση το ποντίκι, ο chrome για να ανοίξει θέλει 20 δεύτερα κλπ.

Έπειτα δεν έχει τόσο σημασία η υγεία του δίσκου. Πες μας ποιος είναι. Επίσης πες μας ποιο λειτουργικό εγκατέστησες.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειναι δυνατον να εβαλες λογισμικο να τρεχει απο αυτην την χελωνα. Οι πρασινοι της WD ειναι αποκλειστικα για αποθηκευση. Με 5500 στροφες τι να τρεξει ο καημενος? Πηγαινε τσιμπα εναν φθηνο ssd 120gb με 60€ το πολυ και κρατα αυτον για αποθηκευση και καθαρισες

• Like 3
Δημοσ.

Μας φόρεσες τα γυαλιά... Κανείς μας δε μπήκε στον κόπο να googlάρει το μοντέλο του δίσκου που έβαλε ο ts, ωραίος και σωστός! Οι πράσινοι της WD είναι απαγορευτικοί για κύριοι δίσκοι και μάλιστα καταστρέφονται αρκετά γρήγορα αν χρησιμοποιηθούν ως τέτοιοι.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια οκ δεν αντιλεγω οτι οι  πρασινοι ειναι για τα μπαζα αλλα ο φιλος λεει οτι σερνεται υπερβολικα αρα λογικα υπαρχει προβλημα γιατι και IDE να΄τανε πολυ πιο υποφερτα θα δουλευε... Εκτος κι αν τα παρα λεει..Ας τον τσεκαρει με τα προτεινομενα απ΄ολους προγραμματα και βλεπουμε.. Δεν αποκλειεται τιποτα παντως..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...