misailm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα μηχάνημα με τα έξης χαρακτηρηστικά. Intel core i7 3770 @ 3.4gh Ram 8 gd Nvidia GTX 650 Wdc wd10ezrx Του έχω κάνει φορτματ και σέρνεται στην κυριολεξία. Του έχω κατεβάσει και drivers αλλά τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι ενός φίλου και δεν έχω ιδέα τη χρήση του είχε κάνει. Τον σκληρό μου τον βγάζει 98% υγεία. Από που λέτε να ξεκινήσω να τσεκάρω?
dimosit Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Άνοιξε το task manager και δες τι χτυπαει 100%.
misailm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Άνοιξε το task manager και δες τι χτυπαει 100%. Δεν βγάζει κάτι περίεργο. Για να ανοίξω το chrome η cpu φτάνει το πολύ 7% και η μνήμη 1.3gd. O chrome όμως αργεί.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ίσως είναι ο δίσκος πάει να τα φτύσει βάλτε ένα ssd στο μηχάνημα να πάρει ανασα 2
HotShot84 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 O chrome αργει αφου ανοιξει? Με αλλον browser τι κανει?
misailm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ο δισκος εχει 98 υγεια. Εψαξα λιγο για τον σκληρο και βρικα οτι ειναι αργος αλλο τοσο πολυ με προβληματιζει.
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Φτιαξε ενα cd-usb bootable με το hdd regenerator και τρεξε το. Κανε σκαναρισμα του δισκου κι αν δεις να σου βγαζει hd delays, σωσε τα αρχειακια του και παρε καινουργιο δισκο.. Η΄ μπορει να εχει bad sectors στα πρωτα byte ο δισκος και ισως να το φτιαξεις με το προγραμμα αυτο κανοντας τα regenerator...
LambisElef Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το ότι ο υπολογιστής σέρνεται είναι κάτι πάρα πάρα πολύ γενικό. Πες μας συγκεκριμένα χρόνος στο περίπου, πχ κάνει για να μπουτάρει 1 λεπτό, 1μισι λεπτό, δεν έχει άμεση απόκριση το ποντίκι, ο chrome για να ανοίξει θέλει 20 δεύτερα κλπ. Έπειτα δεν έχει τόσο σημασία η υγεία του δίσκου. Πες μας ποιος είναι. Επίσης πες μας ποιο λειτουργικό εγκατέστησες. 1
Eliaskat Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 και βγαλε οτι εχεις συνδεσει επανω του αφησε μονο τα απαραιτητα
misailm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 μάλλον είναι σκληρός. ούτε ανασυγκρώτηση δεν κάνει. θα βάλω άλλον να δω τι θα γίνει.
cpc464 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μπες στο site της WD και κατέβασε το διαγνωστικό http://support.wdc.com/downloads.aspx?lang=gr Data Lifeguard Diagnostic για Windows, με έχει σώσει άπειρες φορές. 1
Necrogeddon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Φιλε μου δεν ειναι δυνατον να εβαλες λογισμικο να τρεχει απο αυτην την χελωνα. Οι πρασινοι της WD ειναι αποκλειστικα για αποθηκευση. Με 5500 στροφες τι να τρεξει ο καημενος? Πηγαινε τσιμπα εναν φθηνο ssd 120gb με 60€ το πολυ και κρατα αυτον για αποθηκευση και καθαρισες 3
LambisElef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μας φόρεσες τα γυαλιά... Κανείς μας δε μπήκε στον κόπο να googlάρει το μοντέλο του δίσκου που έβαλε ο ts, ωραίος και σωστός! Οι πράσινοι της WD είναι απαγορευτικοί για κύριοι δίσκοι και μάλιστα καταστρέφονται αρκετά γρήγορα αν χρησιμοποιηθούν ως τέτοιοι. 4
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ναι ρε παιδια οκ δεν αντιλεγω οτι οι πρασινοι ειναι για τα μπαζα αλλα ο φιλος λεει οτι σερνεται υπερβολικα αρα λογικα υπαρχει προβλημα γιατι και IDE να΄τανε πολυ πιο υποφερτα θα δουλευε... Εκτος κι αν τα παρα λεει..Ας τον τσεκαρει με τα προτεινομενα απ΄ολους προγραμματα και βλεπουμε.. Δεν αποκλειεται τιποτα παντως.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα