Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το παραπαίω λαπτοπ και με το που το ανοίγω ακούγονται 8 μπιπ και εχω μαύρη οθονη.  Άλλαξα οθονη και νέα καλοδιοταινια και το προβλημα συνεχίζεται. Σε εξωτερικό μόνιτορ δουλεύει κανονικά. Αν ήταν θέμα κάρτας γραφικών λογικά δεν θα έβλεπα ούτε σε εξωτερική οθονη ....  καμιά ιδέα στο τι είναι ??? 

Δημοσ.

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη μπορείς να ενημερώσεις τους drivers η να τρέξεις το διαγνωστικό.

http://www.dell.com/support/home/gr/el/grdhs1/product-support/product/inspiron-15-3531-laptop/drivers

http://www.dell.com/support/home/gr/el/grdhs1/product-support/product/inspiron-15-3531-laptop/diagnose

Δημοσ.

εχω το παραπαίω λαπτοπ και με το που το ανοίγω ακούγονται 8 μπιπ και εχω μαύρη οθονη.  Άλλαξα οθονη και νέα καλοδιοταινια και το προβλημα συνεχίζεται. Σε εξωτερικό μόνιτορ δουλεύει κανονικά. Αν ήταν θέμα κάρτας γραφικών λογικά δεν θα έβλεπα ούτε σε εξωτερική οθονη ....  καμιά ιδέα στο τι είναι ??? 

Δημοσ.

Γραψε λαθος αλλο ηθελα να πως και άλλο ειπα, μηπως είναι ο Inverter της οθονης ? Ανοιξε το βαλε την φωτηνότητα στο τερμα και προσπαθησε να διακρινεις αν φαινεται τπτ στην οθονη εν αναγκη φεξε στην οθονη με ενα φακο .

Δημοσ.

δυστυχώς led είναι η οθονη και δεν έχει inverter , το θέμα είναι ότι άλλαξα οθονη και καλοδιοταινια που πίστευα ότι φταίνε αλλα τζίφος.

έβαλα και νέα εσωτερική μπαταρία αλλα φως δεν είδα οπότε τα παρατάω μιας και δεν βλέπω καμιά λύση ............

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών. Κάποιο κύκλωμα τα έχει παίξει και δεν δίνει στην εσωτερική οθόνη - ασχέτως ότι δίνει εξωτερικά.

Είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο.

• Like 1
Δημοσ.

μια έχει και αυτή ενσωματωμένη .... σιγά να μην βάζανε 2 , εδώ ανεμιστηρακι δεν έχουν βαλει ..... 

Καλά μεταξύ μας, σε 7 watt επεξεργαστή - όχι ότι το χρειάζεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...