anthipitza Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 εχω το παραπαίω λαπτοπ και με το που το ανοίγω ακούγονται 8 μπιπ και εχω μαύρη οθονη. Άλλαξα οθονη και νέα καλοδιοταινια και το προβλημα συνεχίζεται. Σε εξωτερικό μόνιτορ δουλεύει κανονικά. Αν ήταν θέμα κάρτας γραφικών λογικά δεν θα έβλεπα ούτε σε εξωτερική οθονη .... καμιά ιδέα στο τι είναι ???
Raptorex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν το έχεις κάνει ήδη μπορείς να ενημερώσεις τους drivers η να τρέξεις το διαγνωστικό. http://www.dell.com/support/home/gr/el/grdhs1/product-support/product/inspiron-15-3531-laptop/drivers http://www.dell.com/support/home/gr/el/grdhs1/product-support/product/inspiron-15-3531-laptop/diagnose
anthipitza Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 και πως θα γίνει αυτό αφού δεν εχω εικόνα ?
Raptorex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 εχω το παραπαίω λαπτοπ και με το που το ανοίγω ακούγονται 8 μπιπ και εχω μαύρη οθονη. Άλλαξα οθονη και νέα καλοδιοταινια και το προβλημα συνεχίζεται. Σε εξωτερικό μόνιτορ δουλεύει κανονικά. Αν ήταν θέμα κάρτας γραφικών λογικά δεν θα έβλεπα ούτε σε εξωτερική οθονη .... καμιά ιδέα στο τι είναι ???
anthipitza Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 θα το συνδέσω σε μόνιτορ και επανέρχομαι ....
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το ότι παιρνεις εικόνα σε εξωτερική οθόνη δεν αναιρεί οτι μπορει να έχει θέμα με την καρτα γραφικων 1
anthipitza Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 αν ειχε προβλημα η κάρτα νομίζω θα ειχε και στο μονιτορ .... αλλα ποτέ μην είσαι σίγουρος ....
anthipitza Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 το διαγνωστικό δεν μου έβγαλε κάποιο σφάλμα .......
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Γραψε λαθος αλλο ηθελα να πως και άλλο ειπα, μηπως είναι ο Inverter της οθονης ? Ανοιξε το βαλε την φωτηνότητα στο τερμα και προσπαθησε να διακρινεις αν φαινεται τπτ στην οθονη εν αναγκη φεξε στην οθονη με ενα φακο .
anthipitza Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 δυστυχώς led είναι η οθονη και δεν έχει inverter , το θέμα είναι ότι άλλαξα οθονη και καλοδιοταινια που πίστευα ότι φταίνε αλλα τζίφος. έβαλα και νέα εσωτερική μπαταρία αλλα φως δεν είδα οπότε τα παρατάω μιας και δεν βλέπω καμιά λύση ............
pita_kontosouvli Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Κάρτα γραφικών. Κάποιο κύκλωμα τα έχει παίξει και δεν δίνει στην εσωτερική οθόνη - ασχέτως ότι δίνει εξωτερικά. Είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο. 1
shoco Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αν ειναι με 2 καρτες γραφικων τοτε εχει θεμα η intel γιατι στην εξωτερικη δινει η δευτερη καρτα γραφικων
anthipitza Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 μια έχει και αυτή ενσωματωμένη .... σιγά να μην βάζανε 2 , εδώ ανεμιστηρακι δεν έχουν βαλει .....
pita_kontosouvli Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 μια έχει και αυτή ενσωματωμένη .... σιγά να μην βάζανε 2 , εδώ ανεμιστηρακι δεν έχουν βαλει ..... Καλά μεταξύ μας, σε 7 watt επεξεργαστή - όχι ότι το χρειάζεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα