Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,λοιπον εχω παρει ενα κλιματιστικο με wifi(morris για την ακριβεια) αλλα λειτουργει μονο απο το δικτυο του σπιττιου..διαβασα καπου οτι για να μπορω να το λειτουργω και εκτος σπιτιου πρεπει να ανοιξω πορτες στο router η να κανω λογαριασμο σε ddns η κατι τετοιο..επειδη ειμαι τελειως ασχετος σε αυτο το θεμα θα μπορουσατε να με βοηθησετε?θα το εκτιμουσα πολυ σας ευχαριστω!

Δημοσ.

1. στατική ip στο κλιματιστικό
  2. άνοιγμα πόρτας (port forward) ανάλογα με τον κατασκευαστή
  3. δημιουργία λογαριασμού σε free παροχο (ddns) εφόσον το modem των υποστηρίζει 
  4. δήλωση του domain και του  register  στο modem

είσαι έτοιμος

Υ.Γ το ddns θα παίρνει την δυναμική ip σου και θα την ανανεώνει με το domain του ddns .

Για αρχή ποιο μόντεμ έχεις και σε ποιο πάροχο είσαι ; 

έχω την εντύπωση ότι είναι cloud η εφαρμογή και δεν χρειάζεται την παραπάνω διαδικασία

εδώ δεν λέει για άνοιγμα πόρτας μπορείς απλά να επικοινωνήσεις με την ίδια την εταιρία και να ρωτήσεις εάν σου πουν πως πρέπει η διαδικασία είναι η από πάνω  

Δημοσ.

Φιλε αρχικα σε ευχαριστω για ολα αυτα που εγραψες!εχω το speedport του οτε αλλα γενικα ειμαι λιγο ασχετος στο πως να τα κανω ολα αυτα που μου προανεφερες! :)

classifieds-286334-0-82116500-1485876934_thumb.jpg

Εχω οτε συνδεση και χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα αλλα δεν εχω καπου πληροφοριες ωστε να βρω την ip..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...