AIGANH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλημέρα έχω το εν λόγο κινητό με την μαμισια ρομ. Ηθελα να ενεργοποιήσω το κινητό όταν μιλάω και με παίρνει τρίτος να τον δείχνει ότι μιλάω. Πήρα στην Vodafone και μου είπαν να πατήσω (διεση 51 κλήση) το έκανα, από τότε δεν με αφήνει να μπω στο μενού με βγάζει συνεχώς το μήνυμα (δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει.) πατώ το οκ και πάλι τα ίδια. Τι κανω;
nikos903 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εργοστασιακές ρυθμίσεις δοκίμασες; (ps, θα χάσεις οτι έχεις μέσα) Αν δεν μπορείς να μπεις ρυθμίσεις καθόλου δοκίμασε να βγάλεις την σιμ, να κάνεις επανεκκίνηση και μετά δες πάλι.
AIGANH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Φίλε δεν με αφήνει να μπω όπως γράφω με τίποτα με βγάζει την ταμπέλα πατάω οκει και πάλι από την αρχή. Όσο αφορά με την σιμ την έβγαλα από χθες το βράδυ και μέχρι τώρα το έκανα και είκοσι επανακκινησεις αλλά έχει μουλαρώσει δεν αλλάζει τίποτα
nikos903 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μπες σε recovery και κάντου επαναφορά. Μπες με USB πρώτα και πάρε τα αρχεία σου καλού κακού.
AIGANH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Φίλε σε ευχαριστώ μπήκα όπως μου έγραψες σε recovery και επί τέλους έκανα εργοστασιακες ρυθμίσεις και όλα εντάξει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα