jimmy0987 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σκέφτομαι να το κάνω δεν ξέρω αν αξίζει έχω ένα ps4 με 5 παιχνίδια και 2 μοχλούς και σκέφτομαι να το ανταλλάξω με pc αντίστοιχης αξίας ή parts γιατί έχω ήδη 2hdd ,1 psu , case(midi),καλώδια και dvd drives άρα μένει ουσίαστικα cpu,ram,mobo,gpu.Επίσης σαν pc αυτή τη στιγμή έχω και έναν core 2 quad q6600 ,5gb ram ddr2,μία hd 4890 1gb.Πειτε μ την άποψη σας αν είναι στο θέμα.Ευχαριστω!
Chrisgs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αν θες να χρησιμοποιεις τον υπολογιστη για αλλα πραγματα εκτος απο gaming (πχ εργασιες) θα βολευε να το κανεις.Λογικα αν παρεις κομματια αντιστοιχης αξιας θα βρεις κατι που να παιζει αρκετα παιχνιδια με καλες επιδοσεις + οτι δν θα κολλαει σε εφαρμογες.Βεβαιως αν το θες μονο για gaming και εχεις και λεφτα για να αγοραζεις παιχνιδια,to ps4 θα ηταν κλασεις ανωτερο.Γενικοτερα ειμαι της αποψης οτι αν θες να παιζεις μονο παρε κονσολα,αλλα αν θες να κανεις και αλλα πραγματα παρε υπολογιστη.Προφανως ο υπολογιστης εχει και το τεραστιο + οτι μπορεις να κατεβασεις πειρατικα παιχνιδια,ενω στο playstation 4 οχι.Αλλα ας πουμε οτι μενουμε νομιμοι :Ρ Αρα εν ολιγοις,αναλογα με την χρηση που θες να κανεις,πραξε αναλογως. Αυτη ειναι η αποψη μου εμενα,λογικο να συμφωνουν/διαφωνουν αρκετοι μαζι της :Ρ Αν το κανεις και παρεις το pc,κρατα και ενα χειριστηριο απο το ps4,γιατι ειναι τρομερο για να παιζεις παιχνιδια ^^
jimmy0987 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να παίζω παιχνίδια αλλά να κάνω και άλλες δουλειές επίσης θέλω παιχνίδια που είναι μόνο σε pc ακόμα επίσης θέλω να έχω καλά fps και καλά γραφικά (σπουδάζω και προγραμματιστής άρα για αυτό έλεγα γαι pc ) δεν ξέρω όμως αν αξίζει γιατί και το ps4 είναι και 2 μηνών. Επίσης αν πουλήσω το ps4 πόσο να το δώσω ?(τα παιχνίδια είναι fifa14-16,witcher 3 goty,assassins creed unity limited edition) +2 μοχλούς αλλά μπορεί να κρατήσω τον ένα
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να παίζω παιχνίδια αλλά να κάνω και άλλες δουλειές επίσης θέλω παιχνίδια που είναι μόνο σε pc ακόμα επίσης θέλω να έχω καλά fps και καλά γραφικά (σπουδάζω και προγραμματιστής άρα για αυτό έλεγα γαι pc ) δεν ξέρω όμως αν αξίζει γιατί και το ps4 είναι και 2 μηνών. Ναι αξιζει στην παρουσα φαση να προχωρησεις σε αναβαθμιση του pc.
cpttony Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Επίσης αν πουλήσω το ps4 πόσο να το δώσω ?(τα παιχνίδια είναι fifa14-16,witcher 3 goty,assassins creed unity limited edition) +2 μοχλούς αλλά μπορεί να κρατήσω τον ένα Εδώ ρώτα για το πόσο να το δώσεις:http://www.insomnia.gr/topic/501899-πόσο-να-πουλήσω-αγοράσω-ένα/page-920#entry55432341
jimmy0987 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ναι αξιζει στην παρουσα φαση να προχωρησεις σε αναβαθμιση του pc. Πόσο κοστολογεις το ps4 με τα παρελκόμενα και πιστεύεις ότι αξίζει να ανταλλαχθεί με pc με i5 ας πούμε 4ης γενιάς για gpu έχω αυτή την παλιά(hd 4890 ) μέχρι να αναβαθμίσω αυτό σε περίπτωση ανταλλαγής αν το πουλήσω μπορεί κάτι να μ μείνει(από την αγορά cpu ,ram,mobo) και να αν πουλήσω και (cpu ram gpu) που έχω τώρα ίσως βγάλω κάτι παραπάνω να πάρω και καλύτερη gpu.Το γραψα λίγο μπερδεμένα νμζ xd
Kostas.karras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ποιο case,mobo,psu,hdd εχεις? Και τι ζωη εχουν οι δισκοι?
jimmy0987 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ποιο case,mobo,psu,hdd εχεις? Και τι ζωη εχουν οι δισκοι? case δεν εχει brand(midi),mobo λεω να την κρατησω γιατι εχω και αλλο συμβατο hardware αρα να εχω ενα μικρο pc.Psu ενα της akasa 460 watt μολις πριν 2 μερες το εβαλα 2hdd 1 seagate 500gb(windows 7 κυριο λειτουργικο) 1 WD 40gb(ubuntu για προγραμματισμο).Ειναι παλιοι οι δισκοι αλλα δεν εχουν εμφανισει προβλημα ποτε.
Kostas.karras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Η τα πουλας ολα και πας σε ενα καλο πυργο, η κρατας το ps4 και αναβαθμιζεις και το pc σου..
petran91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Το ps4 μια λογική τιμή είναι στα 220(??) αν έχει υπόλοιπο εγγύησης και όλο το πακέτο φυσικά. Δυστυχώς για να φτιάξεις σύστημα με κάρτα γραφικών που προσφέρει καλύτερη συνολική εμπειρία από το ps4 πρέπει να διαθέσεις περίπου τα διπλάσια αν αναλογιστεις ότι μια rx470 πχ κοστίζει περί τα 210€. Αν θέλεις i5, ram και mobo υπολογίζεις +300 ευρώ. Αυτά για να έχει αξία και ουσία η αλλαγή σε pc γιατί μπορείς να κάνεις και σύστημα με 1050 ti, και έναν διπύρηνο cabylake που θα παίζει αξιοπρεπεστατα και αρκετά φθηνότερα από i5 + 470.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα