Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έστειλαν μια μπαγκατέλα Technicolor td5336 made in china εννοειται.. 

Κάνε κανα reset (πατημένο το κουμπί reset απο το ρουτερ για 6-10 δευτερόλεπτα) να πάρει το καινούριο firmware / ρυθμίσεις για καλό και για κακό... 

Δημοσ.

Κάνε κανα reset (πατημένο το κουμπί reset απο το ρουτερ για 6-10 δευτερόλεπτα) να πάρει το καινούριο firmware / ρυθμίσεις για καλό και για κακό... 

Το έκανα και αυτό...τίποτα. Αναγκαστικά αναμένω τεχνικό , ανάθεμα την ώρα που υπέγραψα το κωλοσυμβόλαιο...

Δημοσ.

Εν τέλη , μου απάντησα πως δεν φταίει η εσωτερική καλωδίωση και πως θα σταλεί αρμόδιος τεχνικός να τσεκάρει την εξωτερική γραμμή. Το ότι το προφίλ του router μου λέει adsl ενώ με διαβεβαιώνουν πως είμαι συνδεδεμένος με vdsl με προβληματίζει...

Μου έστειλαν μια μπαγκατέλα Technicolor td5336 made in china εννοειται..

Το ιδιο εστειλαν και σε εμενα. Σε εμενα στο setup του μοντεμ χρειαστηκε να βαλω τους κωδικους που μου ειχε δωσει η φορθνετ οταν ειχα βαλει αρχικα adsl για να συνδεθει στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Χρειαζεται να κανω setup το router? Εμενα μου ειπαν απλα να το συνδεσω στην γραμμη.Και αν ναι με τι drivers δν εχει καποιο cd.

Δημοσ.

Χρειαζεται να κανω setup το router? Εμενα μου ειπαν απλα να το συνδεσω στην γραμμη.Και αν ναι με τι drivers δν εχει καποιο cd.

Δεν θελει drivers, αλλα γινεται μεσα απο το interface του μοντεμ.

Δεν ειναι απλο ομως. Πρεπει να εχεις το username password της συνδεσης φορθνετ και θελει να ξερεις απο που περνεις vdsl απο (καμπινα ´η απο αστικο κεντρο) για να βαλεις τις σωστες τιμες.

Αφου σου ειπαν οτι θα στειλουν τεχνικο καλυτερα να περιμενεις.

Δημοσ.

Δεν ειναι λύση αυτή. Ο πάροχος θα έπρεπε να φροντίζει να δίνει Σωστο εξοπλισμό ώστε να παίζει σωστά στην γραμμή. Συμφωνώ και επαυξανω οτι με το κάθε Μοντεμ του εμπορίου (τύπου tp link) θα ήταν καλύτερα αλλά όλοι μπορεί να μην έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουμε ένα τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...