Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , πριν 2-3 μέρες προχώρησα στην αλλαγή από adsl24 σε vdsl50 forthnet. Ο κύριος που με εξυπηρέτησε στο κατάστημα, αφού πρώτα τσέκαρε αν μπορω να βαλω vdsl50, με διαβεβαίωσε πως θα δω διπλάσια ταχύτητα , μέχρι τότε είχα download rate 10 - 10,5 Mbps οπότε περίμενα γύρω στο 20 - 22 Mbps. Χθες λοιπον αφου ειδα οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε , τοποθετησα το καινουργιο modem, τσεκαρα την ταχυτητα και ειδα πως βρισκεται ακριβως στα ιδια επιπεδα. Επικοινωνησα 2-3 φορές με την forthnet και με διαβεβαιωσε πως η συνδεση εχει πραγματοποιηθει και εν τελη μου ειπε πως θα στειλει τεχνικο ,οτι μαλλον υπαρχει προβλημα στην εσωτερικη καλωδιωση και θα μου κοστιζε μονο 30 ευρω η διάγνωση???WTF...
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, εφόσον το σπίτι είναι καινουργιο και καθώς πριν 4 μερες λειτουργούσε άψογα το adsl24 , υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση;

Δημοσ.

Αν ήταν άψογη γραμμή δε θα έπιανες μόνο 10mbps.  Το καλύτερο ειναι να μετρήσεις κατω στον κατανεμητή της πολυκατοικίας πόσο δίνει.

Δοκίμασε και στις άλλες πρίζες του σπιτιού όπως επίσης  βάλε και τα στατιστικά της γραμμής εδώ απο το ρουτερ.

Δημοσ.

εφόσον το σπίτι είναι καινουργιο και καθώς πριν 4 μερες λειτουργούσε άψογα το adsl24

Και το VDSL άψογα λειτουργεί. Σου δίνει όσο μπορεί ανάλογα με τις απώλειες που υπάρχουν. Απο κάποιες απώλειες και μετά, το VDSL και το ADSL έχουν ακριβώς την ίδια ταχύτητα. Όπως και να χει, αν δεν βάλεις να δούμε τα στατιστικά απο το ρουτερ δεν μπορει να μαντέψει κανείς τι μπορει να έχει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , πριν 2-3 μέρες προχώρησα στην αλλαγή από adsl24 σε vdsl50 forthnet. Ο κύριος που με εξυπηρέτησε στο κατάστημα, αφού πρώτα τσέκαρε αν μπορω να βαλω vdsl50, με διαβεβαίωσε πως θα δω διπλάσια ταχύτητα , μέχρι τότε είχα download rate 10 - 10,5 Mbps οπότε περίμενα γύρω στο 20 - 22 Mbps. Χθες λοιπον αφου ειδα οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε , τοποθετησα το καινουργιο modem, τσεκαρα την ταχυτητα και ειδα πως βρισκεται ακριβως στα ιδια επιπεδα. Επικοινωνησα 2-3 φορές με την forthnet και με διαβεβαιωσε πως η συνδεση εχει πραγματοποιηθει και εν τελη μου ειπε πως θα στειλει τεχνικο ,οτι μαλλον υπαρχει προβλημα στην εσωτερικη καλωδιωση και θα μου κοστιζε μονο 30 ευρω η διάγνωση???WTF...

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, εφόσον το σπίτι είναι καινουργιο και καθώς πριν 4 μερες λειτουργούσε άψογα το adsl24 , υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση;

Καταρχας παιρνεις απο καμπινα του ΟΤΕ η απο νεα της Forthnet? Περισυ εκανα αποπειρα και εγω για VDSL και πηγαινε στην μιση ταχυτητα απο το ADSL που ειχα πριν γιατι επαιρνα απο ΟΤΕ γυρω στο χλμ. Φετος που μπηκε καμπινα κοντα μου εχω 46 DL και 4.7 UL (real μετρημενο με το FTP της Forthnet, streaming παιχνιδιων και με Torrents) απο καμπινα FOrthnet.

Δημοσ.

Το έβαλα και στην άλλη πριζα και τρέχει το ιδιο.

DSL Connection  
bull__md.gifLink Information
DSL Type: ADSL2+ Annex A spacer.gif

Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 887 / 12271

Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 886 / 13784 spacer.gif

Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 10517 / 17311

Output Power (Up/Down) [dBm]: 10.0 / 0.0 spacer.gif

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5.5 / 16.5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 14.1 / 14.7 spacer.gif

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif

FEC (Up/Down): 0 / 0 spacer.gif

CRC (Up/Down): 0 / 0

Δημοσ.

DSL Connection  

bull__md.gifLink Information

spacer.gif DSL Type: ADSL2+ Annex A spacer.gif Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 887 / 12271 spacer.gif Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 886 / 13784 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 10517 / 17311 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 10.0 / 0.0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5.5 / 16.5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 14.1 / 14.7 spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif FEC (Up/Down): 0 / 0 spacer.gif CRC (Up/Down): 0 / 0

Δεν ειμαι σχετικος αλλα μου φαινεται οτι εισαι συνδεδεμενος ADSL2 και οχι VDSL.

Δημοσ.

Καταρχας παιρνεις απο καμπινα του ΟΤΕ η απο νεα της Forthnet? Περισυ εκανα αποπειρα και εγω για VDSL και πηγαινε στην μιση ταχυτητα απο το ADSL που ειχα πριν γιατι επαιρνα απο ΟΤΕ γυρω στο χλμ. Φετος που μπηκε καμπινα κοντα μου εχω 46 DL και 4.7 UL (real μετρημενο με το FTP της Forthnet, streaming παιχνιδιων και με Torrents) απο καμπινα FOrthnet.

πως μπορω να ξερω απο που θα συνδεομαι ;

Δημοσ.

πως μπορω να ξερω απο που θα συνδεομαι ;

Παρε ενα τηλεφωνο τεχνικη υποστηριξη. Ξαναλεω μου φαινεται οτι δεν συνδεεσαι VDSL. Απο εκει θα σου πουν και αν συνδεεσαι σε καμπινα forthnet η ΟΤΕ.

Δημοσ.

Παρε ενα τηλεφωνο τεχνικη υποστηριξη. Ξαναλεω μου φαινεται οτι δεν συνδεεσαι VDSL. Απο εκει θα σου πουν και αν συνδεεσαι σε καμπινα forthnet η ΟΤΕ.

Διαθεσιμότητα μέσω ιδιόκτητου δικτύου.

Οι υπηρεσίες Forthnet είναι διαθέσιμες στην περιοχή σου!

Μπορείς να απολαύσεις την υπηρεσία σου είτε με ταχύτητες ADSL έως 24Mbps είτε με ταχύτητες VDSL έως 50Mbps!

Μιλησα 3 φορες με την φορθνετ και μου λεει πως εχει πραγματοποιηθει η συνδεση. Και εμενα μου φανηκε περιεργο να μην δω την παραμικρη διαφορα στην ταχυτητα , επισης στο προφιλ μου στο site της forthnet φαινεται ακομη η παλια συνδεση adsl24

Δημοσ.

Διαθεσιμότητα μέσω ιδιόκτητου δικτύου.

Οι υπηρεσίες Forthnet είναι διαθέσιμες στην περιοχή σου!

Μπορείς να απολαύσεις την υπηρεσία σου είτε με ταχύτητες ADSL έως 24Mbps είτε με ταχύτητες VDSL έως 50Mbps!

Μιλησα 3 φορες με την φορθνετ και μου λεει πως εχει πραγματοποιηθει η συνδεση. Και εμενα μου φανηκε περιεργο να μην δω την παραμικρη διαφορα στην ταχυτητα , επισης στο προφιλ μου στο site της forthnet φαινεται ακομη η παλια συνδεση adsl24

Router σου εχουν στειλει; Σοβαρα, παρε τους τηλεφωνο και πες τους οτι το router συνδεεται ADSL και οχι VDSL.

Sorry τωρα διαβασα προσεκτικοτερα και ειδα οτι αλλαξες router. Αρα κατι παιζει με το προφιλ της συνδεσης σου.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει , εν το μεταξυ παντα μου βγαινουν στην γραμμη κατι ασχετες γκομενες τηλεφωνητριες

Δημοσ.

DSL Connection[/size] bull__md.gifLink Information[/size]

DSL Type: ADSL2+ Annex A spacer.gif

Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 887 / 12271

Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 886 / 13784 spacer.gif

Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 10517 / 17311

Output Power (Up/Down) [dBm]: 10.0 / 0.0 spacer.gif

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5.5 / 16.5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 14.1 / 14.7 spacer.gif

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif

FEC (Up/Down): 0 / 0 spacer.gif

CRC (Up/Down): 0 / 0

Φιλε μου εισαι συνδεδεμενος ως adsl και οχι ως vdsl. Μιλα καλυτερα με την τεχνικη υποστηριξη της φορθνετ.

Υ.γ Ποιο μοντεμ σου εστειλαν ;

Δημοσ.

Μίλησα τέσσερις φορές με την υποστήριξη και ένα έχω να πω , έπεσα τις τρεις φορές σε άσχετες γυναίκες που ήξεραν πιο λίγα και απο εμένα. Η μια μου έλεγε πως έχω πρόβλημα με την εσωτερική καλωδίωση μάλλον , η άλλη μου έλεγε ότι δεν φταίει η  εσωτερική καλωδίωση και οτι το τσέκαρε τεχνικός χωρίς να έρθει στον χώρο μου(???) και το αποκορύφωμα στο τέλος με παίρνει μια τρίτη τηλέφωνο και με υφάκι μου έλεγε εάν ακύρωσα την επίσκεψη τεχνικού που είχα αιτηθεί αρχικά, της απαντάω "όχι δεν είπα ποτέ να ακυρωθεί" και μου λέει "τι ακριβώς είπατε;" και ότι θα πρέπει να ξανακαλέσω άμα θέλω τεχνική υποστήριξη...

Εν τέλη , μου απάντησα πως δεν φταίει η εσωτερική καλωδίωση και πως θα σταλεί αρμόδιος τεχνικός να τσεκάρει την εξωτερική γραμμή. Το ότι το προφίλ του router μου λέει adsl ενώ με διαβεβαιώνουν πως είμαι συνδεδεμένος με vdsl με προβληματίζει...

Μου έστειλαν μια μπαγκατέλα Technicolor td5336 made in china εννοειται.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...