Tsalikis177 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ 2k17? lul! όλα στημένα. τίποτα δεν προσφέρουν. 0 θέαμα. στημένα παιχνίδια, διαιτητές. προσωπικά απορώ όταν βλέπω κάποιους να ενθουσιάζονται και να περιμένουν πως και πως να πάνε σε κάποιο καφέ να παρακολουθήσουν τον αγώνα. 2
~mxls~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τι αξίζει για σένα να παρακολουθεί κανείς; 1
4saken Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τι αξίζει για σένα να παρακολουθεί κανείς; Μπουζουκια 3
harisv Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω προσωπικα παω και γηπεδο και βλεπω αγωνες στην τηλεοραση. Πιο πολυ για να γελασω με τους φιλους ,παρα για να παρακολουθησω το υπερθεαμα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ξένα πρωταθλήματα, κυρίως Αγγλικό ποδόσφαιρο, και λίγο NBA (δύσκολο, λόγω διαφοράς ώρας, αλλά είναι πραγματικά άλλος κόσμος). Ωραία γήπεδα, αγώνες-γιορτή, πας και χαίρεσαι, βλέπεις θέαμα, περνάς καλά. Με τα ελληνικά πρωταθλήματα έχω πάψει να ασχολούμαι. Πολύ βρισίδι, πολύ βρωμιά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και, πάνω από όλα, πολύς θυμός. Συν του ότι κάθεσαι να δεις έναν αγώνα (κυρίως στο ποδόσφαιρο) και πονάνε τα μάτια σου. Ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ θα ήθελα να δω, σαν Ευρωπαϊκό NBΑ. 2
~mxls~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Η φετινή Euroleague έχει κάνει αρκετή πρόοδο προς τα εκεί snoob. 5
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σωστά, αλλά ακόμη παλεύουν να χωρέσουν δυο καρπούζια σε μια μασχάλη (Euroleague, εθνικά πρωταθλήματα) και συσσωρεύονται τραυματισμοί κτλ. χωρίς να έχουν οι ομάδες το βάθος (και την εμπειρία διαχείρισης) των ομάδων του ΝΒΑ. Πάντως, συμφωνώ, καλό βήμα ήταν, περισσότερο ενδιαφέρον έχει και έβγαλε τις ομάδες από το καλούπι των ομίλων, όπου γινόταν άλλου είδους διαχείριση. Νομίζω είναι πασιφανές πως θα πρέπει να ανοίξει το ρόστερ, θα γονατίσουν από κούραση και τραυματισμούς. Συνολικά, για μένα το βασικό είναι να πηγαίνεις στο γήπεδο και να περνάς όμορφα. Καθαρά, ασφαλή γήπεδα, κόσμος που πάει να χαρεί, να κάνει το κέφι του για ένα δίωρο, να δει θέαμα. Όχι να βρίζει μάνες, ζωντανούς, νεκρούς και δεν συμμαζεύεται. 3
margaritagr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω τρελαινομαι για μπασκετ, παρακολουθω πολυ απο Ευρωλιγκα, αγωνες φυσικα ολυμπιακου αλλα και παναθηναικου και πολλων αλλων ομαδων. Εχω δει και αρκετα ματς eurocup. Γι αυτο κραταω τη νοβα. Τεννις επισης μου αρεσει 1
Zerg13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Η φετινη euroleague ειναι σκοτωμα για τους παιχτες. Ψυχοφθορο και κουραση πολυ + τραυματισμοι. Για θεαμα οκ,μεχρι να καταρευσουν οι παιχτες & οι ομαδες. και η διαιτησια ειναι στοχευμενη. Στηριζει οσες ομαδες...τυχαινει να ειναι ψηλα.(και οχι μονο)
YourTrueLegend Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Η φετινη Ευρωλιγκα το μονο που προσφερει ειναι πολλους και συνεχεις αγωνες ολων εναντιον ολων, κρατωντας ετσι πιο ζωντανο το ενδιαφερον σε σχεση με πριν οπου για να δεις σοβαρο αγωνα (ή και αγωνα γενικοτερα) επρεπε να περιμενεις αρκετες βδομαδες. Κατα τ'αλλα οι μεχρι τωρα διαιτησιες υποβαθμιζουν το θεσμο αντι να τον αναβαθμιζουν, κι αυτο ειναι ενας απο τους λογους που το εμπορικο ενδιαφερον παραμενει χαμηλα. Απο κει και περα ΝΒΑ καλη φαση, αλλα οι ωρες κλασσικα δεν βολευουν, μαγνητοσκοπησεις δεν λενε, οποτε οσο ημουν φοιτητης καλως, μετα δεν υπαρχει περιθωριο. Αξιολογες ειναι και οι ελληνικες διοργανωσεις για τις αναμετρησεις των 2 μεγαλων ομαδων αρκει οι φιλαθλοι να ειναι φιλαθλοι και να ευχαριστιεσαι την ατμοσφαιρα (οπως χθες πχ που ο Παπανικολαου -οχι ιδιαιτερα αγαπητος στην πρασινη εξεδρα- πεφτει χωρις ισορροπια πανω σε οπαδους του ΠΑΟ και αυτοι τον κρατουν να μην χτυπησει με τον παιχτη να απαντας με χαμογελα) κι οχι ουγκανοι που ψαχνονται για νταηλικια, μπουκαρουν σε φυσουνες κλπ. 2
Zerg13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αξιολογες ειναι και οι ελληνικες διοργανωσεις για τις αναμετρησεις των 2 μεγαλων ομαδων Στα τελευταία 6-7 ματς όταν συναντιούνται αυτοί οι 2, παίζουν streetball. Παραδοξα συστήματα, μέτριο μπασκετ. Απο θέμα σασπένς μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα