Alex-V Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εχω 2 μητρικες asus m2n asus p5vd2-vm τα pc λειτουργουσανε κανονικα. Το παραξενο τωρα. Και οι 2 τους κανουν ακριβως το ιδιο προβλημα. Με το που συνδεω την τροφοδοσια στο τροφοδοτικο, το pc αναβει μονο του (που κανονικα δεν θα πρεπε) και δεν σβηνει. βραχυκυκλωνω τα 2 πινακια στην μητρικη και δεν σβηνει! παραμενουν με συνεχομενο ρευμα. Γυρνανε δηλαδη τα ανεμιστηρακια κτλ κτλ. δοκιμασα 3 διαφορετικα τροφοδοτικα και στις 2 μητρικες. τις εχω και τις 2 εξω απτα cases και απλα συνδεω τα βασικα, επεξεργαστη ram και τροδοφοτικο και οταν βαζω την τροφοδοσια, παιρνουν μπρος μονες τους και δεν λενε να σβησουν.
jimzak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε να βάλεις τα τροφοδοτικά μόνα τους στην πρίζα χωρίς να το συνδέσεις κάπου να δεις αν αναβουν,λίγο σπάνια περίπτωση να στο κάνουν και τα 3 ταυτόχρονα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 1
Alex-V Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τα τροφοδοτικα ηταν σε πανω σε υπολογιστες που λειτουργουσανε απροβληματιστα
jimzak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Και εμένα ένα τροφοδοτικό πριν μου κάνει αυτό που σου είπα πιο πάνω απροβληματιστα δούλευε ώσπου ένα πρωί δεν μου έσβηνε το pc,δηλαδή εμένα μου έκανε κανονικά τερματισμό αλλά όλα τα φαν-λαμπάκια κτλ συνέχιζαν να δουλεύουν. Δεν είναι τιποτα απλά βάλε το τροφοδοτικό σκέτο στην πρίζα και ανάψετο από πίσω να δεις αν πάρει μπροστά. Τερματισμό σου κάνουν τα Windows?
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Συνδεσε τα και σε καμια αλλη πριζα σε αλλο δωματιο... Ετσι οπως τα λες σαν στοιχειμενα ακουγονται...! 1
cpc464 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Εχω 2 μητρικες asus m2n asus p5vd2-vm τα pc λειτουργουσανε κανονικα. Το παραξενο τωρα. Και οι 2 τους κανουν ακριβως το ιδιο προβλημα. Με το που συνδεω την τροφοδοσια στο τροφοδοτικο, το pc αναβει μονο του (που κανονικα δεν θα πρεπε) και δεν σβηνει. βραχυκυκλωνω τα 2 πινακια στην μητρικη και δεν σβηνει! παραμενουν με συνεχομενο ρευμα. Γυρνανε δηλαδη τα ανεμιστηρακια κτλ κτλ. δοκιμασα 3 διαφορετικα τροφοδοτικα και στις 2 μητρικες. τις εχω και τις 2 εξω απτα cases και απλα συνδεω τα βασικα, επεξεργαστη ram και τροδοφοτικο και οταν βαζω την τροφοδοσια, παιρνουν μπρος μονες τους και δεν λενε να σβησουν. Αφού έχεις δοκιμάσει και με άλλα τροφοδοτικα κατα πάσα πιθανότητα είναι η μητρική, ίσως να σώζεται, κάνε reset to bios βγάζοντας τη μπαταρία ή με το jumper, εάν έχεις πολύμετρο μέτρησε την μπαταρία και εάν είναι κάτω απο 3v βάλε άλλη (συνήθως είναι τύπος cr 2032) και ξαναδοκίμασε, επίσης θα ακουστεί παράξενο αλλα μύρισε την μητρική για καμμένο,ειδικά στην περιοχή δεξιά της cpu και δές άν κάνει κάποιο τριξιμο, έτσι έχασα και εγώ το αγαπημένο μου pc, η κ@$δεη και η τάσεις δικτύου της. 1
arrows Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Απο την περιγραφή κάτι χάνω ίσως? έχεις εικόνα μπαίνεις στο bios έστω ή μοιάζουν να δουλεύουν χωρίς εικόνα απλά γυρνούν οι ανεμιστήρες?
Alex-V Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω ουτε εικονα bios ουτε τιποτα. Βαζω καλωδιο τροφοδοσιας, αναβει μονος του και δεν σβηνει ουτε με το βραχυκυκλωμα στα pins. Τα εκανα ολα, αλλαξα και την μπαταρια με μια καινουργια. Οτι θες εχω κανει. Απλα αυτο που με παραξενευει ειναι να τα εφτυσαν και οι 2 μαζι.
jimzak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν ένα ένα... Τα τροφοδοτικά μόνα τους τα δοκίμασες? Για να γίνεται αυτό που λες ή υπάρχει βραχυκύκλωμα από μεριά τροφοδοτικού και με κάποιο τρόπο βραχυκύκλωνει την γείωση με το power on (μαύρο-πράσινο) ή γίνεται βραχυκύκλωμα στο power on στα πινακια της μητρικής. Κάνε αυτό που σου έχω γράψει παραπάνω, δοκίμασε τα τροφοδοτικά ΜΌΝΑ τους ή έστω με 1 ενα ανεμηστηρακι επάνω τους να δεις αν παίρνουν μπροστά ΧΩΡΊΣ να είναι το 24pin συνδεδεμένο κάπου. Αν πάρουν μπροστά είναι καθαρά θέμα τροφοδοσίας. Αν δεν πάρουν, έλεγξε τις μητρικές εκεί που μπαίνει το πράσινο πίν από το 24πινο του τροφοδοτικού αν βραχυκύκλωνει με κάποιο άλλο. Και στις 2 περιπτώσεις φυσιολογικά έπρεπε να κάνει boot το pc και ας μην σβήνει, εκτός αν τα τροφοδοτικά είναι μουφα ή στα τελευταία τους και δεν επαρκεί το ρεύμα. Επίσης αν μπορείς πες μας τι μαρκα/τύπος είναι τα τροφοδοτικα που χρησιμοποιείς, Άλλο ένα κοίτα στο socket του επεξεργαστή για τυχόν στραβωμενα pin και την μητρική για φουσκωμενους πυκνωτές. Δώσε μας όσα παραπάνω στοιχεία μπορείς για να μπορέσουμε και εμείς να σε βοηθήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα