Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα domain μου είναι ανεβασμένο παλιό flash site.
Θέλω να το αντικαταστήσω με wordpress.
Έχω server στον hostgator.
Όταν επιχείρησα να το κάνω wordpress με το  wordpress installer έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχουν προηγούμενα αρχεία wordpress. Πιθανώς το είχα ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν!!!

Τέλος πάντων πήγα στο file manager του gator να δω τι μπορώ να σβήσω αλλά το συγκεκριμένο site το είχε ανεβάσει άλλος παλιά και δε μπορώ να βρω υπό ποιο όνομα είναι και κάνω μια τρύπα στο νερό.

Έχει κανείς καμιά ιδέα αν πρέπει να το κατεβάσω/καταργήσω το site από το file manager ή από αλλού και πως να το κάνω χοντρικά?? Κανένα tutorial?

Δημοσ.
Καλημέρα,

χωρίς να έχεις απλές γνώσεις, είναι δύσκολο να κανείς την μετατροπή από flash σε wordpress

θες να μας πεις τι αρχεία βλέπεις μέσα?
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θελεις να το εγκαταστησεις απτην αρχη, ισχυει η ιδια φιλοσοφια και με την εγκατασταση ενος λειτουργικου συστηματος: διαγραφεις τα παντα απο μεσα. Μετα απλα ανεβαζεις τα αρχεια του Wordpress απο την πιο προσφατη εκδοση.

Δημιουργεις μια βαση δεδομενων μεσα απο το panel του hostgator και τελος προχωρας στην εγκατασταση.

Αν κολλησεις καπου πες μας.

----------

Ωπα.. τι εννοεις να "μετατρεψεις" το site απο Flash σε Wordpress; Ξερεις οτι πρεπει να το φτιαξεις απ'το μηδεν στην ουσια, ετσι δεν ειναι;

• Like 1
Δημοσ.

Δε θέλω μετατροπή, να το πετάξω εντελώς θέλω
και έπειτα να εγκαταστήσω wordpress από την αρχή στο domain και μετά ξέρω να το διαμορφώσω.

Στο file manager και συγκεκριμένα στο public_html βλέπω διάφορους τύπους αρχείων php,cwf,txt, html κτλ

Τα site των υπόλοιπων domain είναι σε wordpress με φακελάκι με το όνομα του site.

To συγκεκριμένο που είναι σε flush δε έχει φακελάκι με το όνομα του και δε μπορώ να καταλάβω από που θα το βρω να το πετάξω

Δημοσ.

Οκ τότε ότι αρχεία έχει μέσα στον φάκελο public καν τα διαγραφή εκτός τους φακέλους που είναι τα αλλα domains sites (πρώτα καλό είναι να πάρεις backup!)

Μετά μπορείς να κάνεις με 2 τρόπους την εγκατάσταση του wordpress

1) με αυτόματη εγκατάσταση απο το cpanel

2) κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του wordpress τα ανεβάζεις στον σερβερ, φτιάχνεις βάση δεδομένων, μετά εναν χρήστη (αλλά αυτό είναι για κάποιον που γνωρίζει)

Αν κανείς αναζήτηση google "εγκατάσταση wordpress" έχει πολλά tutorials

https://www.pcsteps.gr/41006-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-wordpress/

• Like 1
Δημοσ.

Τα κατάφερα!!! Ευχαριστώ TZOTZOSGR mου επιβεβαίωσες αυτό που φοβόμουν να κάνω.
Τα έσβησα όλα τα φακελάκια εκτός των νεώτερων domain και από εκεί και μετά ήταν παιχνίδι! (φυσικά με αυτόματη εγκατάσταση από cpanel) και το αμελούσα πααααααααρα πολύ καιρό!

Οκ τότε ότι αρχεία έχει μέσα στον φάκελο public καν τα διαγραφή εκτός τους φακέλους που είναι τα αλλα domains sites (πρώτα καλό είναι να πάρεις backup!)
Μετά μπορείς να κάνεις με 2 τρόπους την εγκατάσταση του wordpress
1) με αυτόματη εγκατάσταση απο το cpanel
2) κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του wordpress τα ανεβάζεις στον σερβερ, φτιάχνεις βάση δεδομένων, μετά εναν χρήστη (αλλά αυτό είναι για κάποιον που γνωρίζει)
Αν κανείς αναζήτηση google "εγκατάσταση wordpress" έχει πολλά tutorials

https://www.pcsteps.gr/41006-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-wordpress/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...