menmas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα, ρε παιδιά έμπλεξα από το πουθενά τώρα κ δεν μπορώ να τα επαναφέρω!!! ο ηυ είχε ένα user (Admin τον είχαν), εγώ ενεργοποίησα το κρυφό λογαριασμό των win7 (ήθελα να σβήσω κάτι printer drivers που δεν έσβηναν απο τον user admin κ είπα να κάνω το super user!)με την εντολή net user administrator /active:yes .Δεν έβαλα password. κ όλα ήταν μια χαρά αυτά χτες.!!!!!! Σήμερα πάω να μπω στο κρυφό λογαριασμό και ξαφνικά μου ζητάει password!!!! τι να βάλω!!! έψαξα λίγο για να κάνω reset disk αλλά κ πάλι δεν δουλεύει γιατί ζητάει το παλιό Password το οποίο απλά δεν υπάρχει γιατί δεν είχα βάλει ποτέ.!!! Στο μεταξύ θεώρησα καλό (για κάποιο χαζό λόγο προφανώς!!τι να πω) να αλλάξω τα δικαιώματα του user admin τον έκανα απλό χρήστη. τωρα 1. δεν μπορώ να κλείσω τον κρυφό admin των win 7 γιατί απο το cmd όταν πατάω net user administrator /active:no , εμφανίζει ότι Παρουσιάστηκε Σφάλμα 5.!!! (μήπως φταίει το ότι πλέον δεν βρίσκει κάποιον user admin?) 2. δεν μπορώ να επαναφέρω τον user που έκανα απλο, στην αρχική του μορφή που ήταν user admin. Μπας κ έτσι καταφέρω να κλείσω κ τον κρυφό admin. κάθε πρόταση για να τα επαναφέρω είναι δεκτή!!! Δυστυχώς το φορματ δεν είναι λύση......γιατί δεν γίνεται.....θέλει διοικητική διαδικασία...... Κακώς ανακατεύτηκα από την αρχή!!!!!! ας επανέλθουν όλα κ ούτε που ξανασχολούμαι!!! -------- ΥΓ επίσης απο παλιό ποστ εδώ, το οποίο έχει αρχειοθετηθεί γιατί ήταν παλιό (2009) ο φίλος εκεί έιχε παρόμοιο πρόβλημα κ λύθηκε γυρνώντας σε safe mode with command κ πληκτρολογώντας net user administrator /active:yes. . το έκανα κ γω αλλα δεν λυθηκε!!!σε μενα παραμένουν τα ίδια!!!
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Να υποθέσω ότι ο υπολογιστής είναι σε κάποια υπηρεσία, σωστά; Κωδικός σε λογαριασμό από μόνος του δεν μπαίνει, κάποιος έβαλε κωδικό και δεν το λέει. Ρώτα τους υπάλληλους ή αν υπάρχει κάποιον admin. Για να μηδενίσεις κωδικό admin σε 7άρια χρησιμοποίησε το kon boot (γκούγκλαρε το και μην αγχώνεσαι, είναι απλή διαδικασία). Θα σε βάλει σαν διαχειριστή στο σύστημα και μετά μπορείς να μηδενίσεις τους κωδικούς και να επαναφέρεις τον user σαν admin. Το kon boot περιλαμβάνεται και στο hirens boot dvd restored edition το οποίο θα το βρεις από torrent, (στο απλό boot cd νομίζω δεν το έχει).
menmas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Να υποθέσω ότι ο υπολογιστής είναι σε κάποια υπηρεσία, σωστά; Κωδικός σε λογαριασμό από μόνος του δεν μπαίνει, κάποιος έβαλε κωδικό και δεν το λέει. Ρώτα τους υπάλληλους ή αν υπάρχει κάποιον admin. Για να μηδενίσεις κωδικό admin σε 7άρια χρησιμοποίησε το kon boot (γκούγκλαρε το και μην αγχώνεσαι, είναι απλή διαδικασία). Θα σε βάλει σαν διαχειριστή στο σύστημα και μετά μπορείς να μηδενίσεις τους κωδικούς και να επαναφέρεις τον user σαν admin. Το kon boot περιλαμβάνεται και στο hirens boot dvd restored edition το οποίο θα το βρεις από torrent, (στο απλό boot cd νομίζω δεν το έχει) Σε υπερευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω κ θα σου πω τι έγινε!! όμως δεν έχει βάλει κανείς password γιατι απλά δεν ξέρουν πως γίνεται!!!ρώτησα κιόλας αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν ξέρουν!! εδω με το ζόρι εκτύπωση!! δεν ξέρω γιατι κλέιδωσε!!! λοιπον θα δοκιμάσω το konboot. ελπίζω να μη διαλυθει τίποτα γιατι.... επανέρχομαι
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δε διαλύετε τίποτα, μη φοβάσαι. Απλά θα σε βάλει σε λογαριασμό διαχειριστή και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μετά. 1
menmas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 micos000Σήμερα ξαναβρέθηκα στον προβληματικό ΗΥ!! έφτιαξα ωραία κ καλά το kon boot στο usb (απλή διαδικασία) κ πάω να αλλάξω το boot για να μπουτάρει από το usb και να τελειώνω επιτέλους!!! ε!!!δε θέλει!!!!!κ άμα δε σε θέλει........ !!! Δεν μου δίνει επιλογή για αλλαγή του boot!!!!! αυτό είναι κάτι που δεν βλέπω εγώ;;;; Σας έχω βάλει τις φωτό που έβγαλα να δείτε κ σεις τι παίζει!!! Αν δεν είναι κάτι που μπορώ να αλλάξω σκέφτομαι να το κάψω σε cd τώρα μιας κ Boot1 έχει το dvd.!!!!! έχετε κάτι άλλο κατά νου;; θα επανέλθω αύριο!
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Θα συνδέσεις το usb πριν ανάψεις το Pc, θα μπεις στο bios και κατά πάσα πιθανότητα θα το βρεις στο Hard Disk Drives (που έχεις highlited στο 2ο screenshot). Θα το βάλεις 1ο και θα μπουτάρεις. Δοκίμασε και το F11 που λέει για bbs. Αν πας σε cd, κατέβασε το hirens boot dvd restored edition (από torrent) που έχει και άλλα πράγματα μέσα και είναι πλήρη dvd επιδιόρθωσης υπολογιστών. 1
menmas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ενημέρωση και αποτελέσματα!!!!! Τελικά δοκίμασα με το kon boot σε cd. και δούλεψε μια χαρά!! 1. Μπήκα στον default admin tvn win 7 (αυτόν που με είχε κλειδώσει απέξω!-το kon boot προσπέρασε το password) 2. Επανέφερα των χρήστη user στα αρχικά του δικαιώματα αυτά του admin. 3. Προσπάθησα μέσα από τον default admin να του αλλάξω (του default admin) ή να του καταργήσω το password. αλλά δεν μου έδιναν επιλογές τα win να το κάνω. 4. τεσπα, τελικά μπήκα στον χρήστη user και έτρεξα από κει το cmd run as administrator. εκεί: net user Administatrator * -> για αλλαγή password. ζητάει επιβεβαίωση και τέλος!!!!! το password του default Admin άλλαξε!!!! ολα επανήλθαν στη θέση τους!!! Για άλλη μια φορά micos000 σε ευχαριστώ πολύ!!! Δεν είχα ιδέα για το kon boot k το hirens!!! όλα τέλεια!! 1
MrR0b0t Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 FYI και για windows 10 υπάρχει παρόμοιο εργαλείο, pcunlocker το λενε και ειναι παλι bootable 1
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Το kon boot δουλεύει και στα 10άρια. Και εγκυκλοπαιδικά... Πως δουλεύει το Kon-Boot? The source code of Kon-boot has not been published by its author so it is not known what it does exactly to hack the operating system. However some hypothesis can be made based on known technologies to determine how it works. In general, bootkits basically hook the 0x13 interruption routine that is usually provided by the BIOS of the computer. The role of this routine is to read sectors from the hard disk and to load them into a given location in RAM memory. By hooking this routine, bootkits such as Kon-boot or Vbootkit modify directly the code of the operating system when it is copied into main memory, just before its execution. 1
atsimas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ψάξε το create a local user account command line. Ωπ δεν είδα από πάνω. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2017 από atsimas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα