triplex-sifis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 το συστημα μου αποτελειτε απο gigabyte 970a-ds3p amd 8350 gigabyte 970 g1 gaming ram corshair 2x2 1600 και ενα φτηνο τροφοδοτικο deer 850w τωρα τελευταια μου εχει χαλασει 3-4 σκληρους δικους το συστημα μου και ετσι πηγα σε ssd ανοιγει κανονικα το πσ δεν εχει κοληματα δεν εχει θεμα σε gaming αλλα αν ανοιξω πολες καρτελες στο ιντερνες και γενικα σε διαφορεσ στιγμες θα φριζαρει το συστημα δεν φορτωνει τιποτα και ο σκληρος στο task manager δειχνει οτι δουλευει στο 100% αλλα στην πραγματικοτητα δεν φορτωνει ..και μετα απο κανα λεπτο θα φορτωσει και θα ξεκολησει θα πρεπει να ανυσηχω μην χαλασει τον ssd να αλαξω τροφοδοτικο . η μπορει να φταιει η μητρικη που κανει αυτα τα προβληματακια
LF21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αυτά τα Deer τροφοδοτικά είναι πραγματικά σαβούρα, ιδικά σε ενεργοβόρα συστήματα όπως το δικό σου. Δεν έχει καμία προστασία-πιστοποίηση και εννοείται πως τα 850Watt δεν είναι αληθινά. Άλλαξε το άμεσα γιατί σύντομα μπορεί να πάρεις στο χέρι και άλλα κομμάτια του συστήματός σου. Πες καλύτερα πόσα διαθέτεις για αλλαγή τροφοδοτικού ώστε να σου προτείνει κάποιος κάτι καλό. 5
Alexlooker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 το συστημα μου αποτελειτε απο gigabyte 970a-ds3p amd 8350 gigabyte 970 g1 gaming ram corshair 2x2 1600 και ενα φτηνο τροφοδοτικο deer 850w τωρα τελευταια μου εχει χαλασει 3-4 σκληρους δικους το συστημα μου και ετσι πηγα σε ssd ανοιγει κανονικα το πσ δεν εχει κοληματα δεν εχει θεμα σε gaming αλλα αν ανοιξω πολες καρτελες στο ιντερνες και γενικα σε διαφορεσ στιγμες θα φριζαρει το συστημα δεν φορτωνει τιποτα και ο σκληρος στο task manager δειχνει οτι δουλευει στο 100% αλλα στην πραγματικοτητα δεν φορτωνει ..και μετα απο κανα λεπτο θα φορτωσει και θα ξεκολησει θα πρεπει να ανυσηχω μην χαλασει τον ssd να αλαξω τροφοδοτικο . η μπορει να φταιει η μητρικη που κανει αυτα τα προβληματακια οι σκληροι δισκοι ηταν καινουργιοι, αγορασμενοι απο εσενα; ποιο λειτουργικο εχειs;
Sheogorath Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ξεμένεις απο ραμ και για αυτό κολλάει στις καρτέλες. Το τροφοδοτικό όπως είπαν είναι επικίνδυνο και σου καίει δίσκους. 2
tuxpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 +4 μνήμη και πέταμα το deer. Πάντως αν όντως έκαψε τους δίσκους, τυχερός είσαι που δεν πήρε μαζί του την μητρική..
triplex-sifis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 δεν κολαει απλως οπως το κολημα που ξερουμε ολοι .. οταν ερθει σε κατασταση κοληματος σταματανε τα παντα να δουλευουν και με το πολυμετρο το μετρησα και οταν κολησει ανεβαινει η ταση απο 12,2 σε 12,3 ασ πουμε δηλαδη δεν φορτωνει οταν κολησει .. εχω win10 pro ουτε βδομαδα δεν τα εχω ο σκληροσ καινουριος δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο και 8 γιγα ραμ αλλα κει παλι το κολημα παραμενει κολλημα αυτο που με κανει και αναρωτιεμαι ειναι γιατι σε gaming δεν εχει αυτο το παραξενο κολημα παρολο που η ραμ πευτει λιγο και για τα παιχνιδια λετε να αντικαταστησω την μητρικη? και οσο για τους σκληρους ... κατεβεναι καθημερινα η υγεια των σκληρων μεχρι που ενα ενα τον ακυρωνα γιατι μπλοκερνε το συστημα οσο ηταν συνδεδεμενοι
m0i Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 τα 4gb ειναι λιγα για browser(με 10 καρτελες) ειδικα αν χρησιμοποιεις το chrome(χρησιμοποιει περισσοτερη ram απο αλλα browsers)και εγω εχω παλιο pc με 4gb το csgo το παιζει σχεδον ομαλα, αλλα μολις προσπαθω να δω καμια ταινια η να παιξω κανενα αλλο browser game που απαιτει ram το pc φρικαρει..επισης εχεις δωσει αρκετα λεφτα για τα αλλα parts, αλλα deer τροφοδοτικο?
triplex-sifis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 τι τροφοδοτικο μου προτεινετε μια εικονομικη λυση
HotShot84 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/8757172/Deepcool-DE580.html#specs
lc4duke Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μακρια απο τα deer..Στο htpc των γονιων μου εκαψε 2 σκληρους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα