notorious420 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα εχω το desktop της περιγραφης (υπογραφη) και το πολυ πολυ να μπω κανα cs:go,lol με chrome ανοιχτο. Ειναι κακο που εχω μονο ΜΙΑ μνημη? θα ηταν προτιμοτερο 4+4?
soteras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν θα ηταν πιο γαμάτο να είχες 8+8 ? Μπα σιγά μια χαρά είσαι άραξε 1
Chrisgs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εχω την εντυπωση οτι το 4+4 ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο,αλλα δεν νομιζω να επηρεαζει τοσο,επισης η μια 8-αρα ειναι καλυτερη γιατι μελλοντικα θα'χεις πιο πολυ χωρο για μια αναβαθμιση στην μνημη(πχ αν εχεις dual channel οπως εγω) Με 8 gb εισαι τελειος για λολακι και csgo
notorious420 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 το 8+8 γαμαει αλλα θελει και 70 ευρω;p σε κανα μηνα με βλεπω να προσθετω ομως.. οκ πιο πολυ ανησυχουσα μη τυχον και υπερλειτουργει η μια ram και 'φθειρεται' πιο ευκολα.. thanks παντως!
soteras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 το 8+8 γαμαει αλλα θελει και 70 ευρω;p σε κανα μηνα με βλεπω να προσθετω ομως.. οκ πιο πολυ ανησυχουσα μη τυχον και υπερλειτουργει η μια ram και 'φθειρεται' πιο ευκολα.. thanks παντως! Ναι αλλά πιο πολύ δεν θα τα σπάει 16+16 τοπ τοπ 1
_Theo_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 το 8+8 γαμαει αλλα θελει και 70 ευρω;p σε κανα μηνα με βλεπω να προσθετω ομως.. οκ πιο πολυ ανησυχουσα μη τυχον και υπερλειτουργει η μια ram και 'φθειρεται' πιο ευκολα.. thanks παντως! Άλλαξε καλύτερα CPU Cooler γιατί με το Turbo-X δε σε βλέπω καλά... 1
Mikeasdf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Για να πω την αληθεια, το Σεπτεμβρη του '16 εβαλα αλλα 8gb ram και τα εκανα 16 και πιστευω ηταν η καλυτερη αγορα για το PC μου μαζι με τον SSD.Με 1 παιχνιδι ανοιχτο και κανα browser τα 6-6,5 gb εφευγαν για πλακα και σε περιπτωση που εφτανε τα 7+ αρχιζε stutter και στο παιχνιδι.Απο οταν εβαλα τα αλλα 8 ολα ειναι αερας, δεν παει να χρησιμοποιει και 12, δε με νοιαζει Τοτε τα ειχα παρει 33 ευρω τα 8gb though..
LambisElef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Άλλαξε καλύτερα CPU Cooler γιατί με το Turbo-X δε σε βλέπω καλά... Αν θυμάμαι καλά το turbo x αυτό είναι rebrand κάποιου άλλου, μια χαρά είναι δεν υπάρχει θέμα... Ψύκτρα είναι... 1
notorious420 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Άλλαξε καλύτερα CPU Cooler γιατί με το Turbo-X δε σε βλέπω καλά... 3 χρονια εγγυση..;p με το που παιχτει κατι στις θερμοκρασιες το παω πισω! Για να πω την αληθεια, το Σεπτεμβρη του '16 εβαλα αλλα 8gb ram και τα εκανα 16 και πιστευω ηταν η καλυτερη αγορα για το PC μου μαζι με τον SSD.Με 1 παιχνιδι ανοιχτο και κανα browser τα 6-6,5 gb εφευγαν για πλακα και σε περιπτωση που εφτανε τα 7+ αρχιζε stutter και στο παιχνιδι.Απο οταν εβαλα τα αλλα 8 ολα ειναι αερας, δεν παει να χρησιμοποιει και 12, δε με νοιαζει Τοτε τα ειχα παρει 33 ευρω τα 8gb though.. ισχυει απολυτα, αυτα τα 2 εξολοθρευουν το lag...! ποσα gb ssd?
Mikeasdf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 3 χρονια εγγυση..;p με το που παιχτει κατι στις θερμοκρασιες το παω πισω! ισχυει απολυτα, αυτα τα 2 εξολοθρευουν το lag...! ποσα gb ssd? 250 πιστευω ειναι must αν θελεις να βαλεις και κανα 2 παιχνιδια να φορτωνουν πιο γρηγορα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα