giorgos1966 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σας.Δεν ειμαι και τοσο πολυ σχετικος, να ενημερωσω, για αυτο θελω την βοηθεια σας.Θελω να κανω ενα format στα windows 10 που εχω εδω και 2 χρονια βαλει. Αλλα με τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει δε ξερω εαν γινεται μετα το format να τα ξανα βαλω οπως ητανε.Χωρις να χρειαζεται κωδικους,εγκατασταση απο την αρχη ενα-ενα κτλ. Π.χ. σε photoshop,power director,ilustrator,αρχεια,φακελοι κτλ.Υπαρχει προγραμμα η τροπος να τα κανω backup;
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μπααα! Γιατί θέλεις να κάνεις φορμάτ; Έχεις κάποιο πρόβλημα;
giorgos1966 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μπααα! Γιατί θέλεις να κάνεις φορμάτ; Έχεις κάποιο πρόβλημα; Μου κανει γενικα κατι νουμερα.Καμμια φορα κολαει,αλλες φορες σβηνει η οθονη και ξανα αναβει... κτλ.
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αυτά τα αναβοσβήσματα της οθόνης δεν είναι καλό σημάδι. μπορεί να είναι και πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ή το μόνιτορ.
thepoint Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Το φορμάτ διαγράφει τα πάντα. Τα δεδομένα σου δεν τα χάνεις εφόσον έχεις κάνει αντίγραφο. Τα προγράμματα τα οποία δεν μπορείς να εγκαταστήσεις θα τα χάσεις άρα ότι εγκατέστησες από κάποια δωρεάν περιορισμένου χρόνου δεν θα τα δεις ξανά δωρεάν. Συμπέρασμα εφόσον έχεις πειράξει κάτι στο σύστημα και νομίζεις ότι δημιουργεί προβλήματα προχώρα για να ξεκινήσεις από καθαρή βάση.
giorgos1966 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ενταξει παιδια ευχαριστω.Θα δω τι θα κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα