Taxpan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Χαιρετε παιδια Μπαινω λιγο ασχετα στο forum αλλα μολις εκανα λογαριασμο και ζηταω απεγνωσμεβα μια λυση σε ενα προβλημα μου. Εχω παρει μια gpu geforce gtx 1050 2g gigabyte και δεν την αναγνωριζει το συστημα μου καθολου ανοιγει το τροφοδοτικο ο επεξεργαστης κανονικα αλλα η gpu τιποτα ( θελω να σημειωσω οτι δεν εχει καλωδιο τροφοδοσιας πανω η gpu οτι περνει το περνει απο την pci 2.0×16) Τι μπορει να φταει ; Η μητρικη ειναι GA -H61M-D2-B3 Χαιρετε παιδια Μπαινω λιγο ασχετα στο forum αλλα μολις εκανα λογαριασμο και ζηταω απεγνωσμεβα μια λυση σε ενα προβλημα μου. Εχω παρει μια gpu geforce gtx 1050 2g gigabyte και δεν την αναγνωριζει το συστημα μου καθολου ανοιγει το τροφοδοτικο ο επεξεργαστης κανονικα αλλα η gpu τιποτα ( θελω να σημειωσω οτι δεν εχει καλωδιο τροφοδοσιας πανω η gpu οτι περνει το περνει απο την pci 2.0×16) Τι μπορει να φταει ; Η μητρικη ειναι GA -H61M-D2-B3
razorblade334 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Χαιρετε παιδια Μπαινω λιγο ασχετα στο forum αλλα μολις εκανα λογαριασμο και ζηταω απεγνωσμεβα μια λυση σε ενα προβλημα μου. Εχω παρει μια gpu geforce gtx 1050 2g gigabyte και δεν την αναγνωριζει το συστημα μου καθολου ανοιγει το τροφοδοτικο ο επεξεργαστης κανονικα αλλα η gpu τιποτα ( θελω να σημειωσω οτι δεν εχει καλωδιο τροφοδοσιας πανω η gpu οτι περνει το περνει απο την pci 2.0×16) Τι μπορει να φταει ; Η μητρικη ειναι GA -H61M-D2-B3 Χαιρετε παιδια Μπαινω λιγο ασχετα στο forum αλλα μολις εκανα λογαριασμο και ζηταω απεγνωσμεβα μια λυση σε ενα προβλημα μου. Εχω παρει μια gpu geforce gtx 1050 2g gigabyte και δεν την αναγνωριζει το συστημα μου καθολου ανοιγει το τροφοδοτικο ο επεξεργαστης κανονικα αλλα η gpu τιποτα ( θελω να σημειωσω οτι δεν εχει καλωδιο τροφοδοσιας πανω η gpu οτι περνει το περνει απο την pci 2.0×16) Τι μπορει να φταει ; Η μητρικη ειναι GA -H61M-D2-B3 Λογικα μπορει να θελει φλασαρισμα το bios. Επειδη η μητρικη ειναι παλια μπορεί να μην αναγνωριζει ένα τοσο καινουριο hardware. Ειναι ομως δυσκολη υποθεση να το κανεις μονος σου.καλυτερα να βαλεις καποιον που ξερει καλα για να μην παει κατι στραβα.
gto234 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 έχω αγοράσει μια gtx 1050 2gb της gigabyte , όταν συνδέω το display port με mini display sto monitor βγάζει μαύρη εικόνα και 3 λεπτά μέχρι να μπει στα windows, ενώ όταν συνδέω με hdmi όλα κανονικα εχω κανει ολα τα update Τελικά εμένα δεν έχει θέμα ούτε με το displayport. Πήρα καλώδιο και τη σύνδεσα και δουλεύει μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα