Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω αγοράσει μια gtx 1050 2gb της gigabyte , όταν συνδέω το display port με mini display sto monitor  βγάζει μαύρη εικόνα και 3 λεπτά μέχρι να μπει στα windows, ενώ όταν συνδέω με hdmi όλα κανονικα εχω κανει ολα τα update 

Δημοσ.

καποια ασυμβατοτητα μπορει να ειναι.για δες αν εχει μπει καλα το καλωδιο. επισης δες σε αλλη καρτα αν δουλευει καλα το καλωδιο η η θυρα του μπονιτορ display port.γενικα παντως η σειρα pascal της gigabyte δεν βγηκε καλη.

Δημοσ.

γενικα παντως η σειρα pascal της gigabyte δεν βγηκε καλη.

Απο που προκύπτει αυτό; Εχω παραγγείλει μια 1050 gigabyte και την περιμένω..

Δημοσ.

Απο που προκύπτει αυτό; Εχω παραγγείλει μια 1050 gigabyte και την περιμένω..

προκειπτει απο το γεγονος οτι εγω ειχα δυο .μια με 3 και μια με 6 και εμφανισαν προβλημα με το συστημα ψυξης και διαμαρτυρονται πολλοι χρηστες με αυτο το συστημα ψυξης σε 1060 1070 1080 1050. κι ενας φιλος μου εχει την windforce 1050ti. εγω τις windforce 1060. ακου να δεις. το προβλημα βρισκεται στο ρουλεμαν στον εναν απο τους δυο ανεμιστηρες του windforce 2x . μετα απο καποιο καιρο χρησης,χωρις οβερκλοκ αρχιζει και χτυπαει και ακουγεται. θερμοκρασιες δεν ανεβαζει ιδιαιτερα αλλα τωρα.μετα? ακομα και σε αυτο το σαιτ υπαρχει θεμα με τον τιτλο για μια 1070 εαν δεν κανω λαθος?διαβασε το. επισης στις πρωτες του εκδοσεις το gigabyte xtreme engine ηταν προβληματικο καθως δεν σε αφηνε να κανεις εργοστασιακο OC σε καρτα που ειναι OC. ετρεχε μονο σε gaming mode και power saving mode.απο επιδοσεις δεν θα εχεις προβλημα αλλα σε 1080p θα πρεπει να κανεις αρκετους συμβιβασμους στα settings. γενικα αποδιδει καλυτερα απο αλλες υλοποιησεις, εγω τωρα θα παω να την αλλαξω για το θεμα αυτο.και α! και coil whine υπαρχει να το ξερεις αλλα ειναι λογικο γιατι ειναι πολυ ψηλα τα ρολογια με το νεο chip και το gpu boost3.0 της nvidia.

α! το θεμα που σου ελεγα ειναι δυο θεματα κατω απο αυτο και αναφερει με βιντεο κιολας για μια 1080 μια 1070 και μια 1060 με το ιδιο συστημα ψυξης.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω, εγω παράγγειλα την απλή 1050 με ένα ανεμιστηράκι για εναν λογο, ότι το ανεμιστηράκι ανάβει μονο οταν η κάρτα ζεσταίνεται πάνω απο 60C. Για λόγους θορύβου δηλαδη.

Το OC δεν με ενδιαφέρει αφου δεν παίζω παιχνίδια αλλά την πήρα γιατι είναι χρήσιμη σε ενα πρόγραμμα για 3D reconstruction απο φωτογραφίες.

Οταν παραλάβω θα ενημερώσω για τυχον προβλη΄ματα

• Like 1
Δημοσ.

Οκ ευχαριστω, εγω παράγγειλα την απλή 1050 με ένα ανεμιστηράκι για εναν λογο, ότι το ανεμιστηράκι ανάβει μονο οταν η κάρτα ζεσταίνεται πάνω απο 60C. Για λόγους θορύβου δηλαδη.

Το OC δεν με ενδιαφέρει αφου δεν παίζω παιχνίδια αλλά την πήρα γιατι είναι χρήσιμη σε ενα πρόγραμμα για 3D reconstruction απο φωτογραφίες.

Το προβλημα με το ρουλεμαν εμφανιζεται 6 μηνες μετα την αγορα οταν την καλοδουλεψεις.εμενα εχει αρχισει και φευγει σιγα σιγα.ολο και μειωνεται.εχω ακουσει οτι η gigabyte δ2ν το δεχεται οαν ως προβλημα.παντως μερικα μαγαζια εδω στην ελλαδα την αλλαζουν.ουτε εγω την εκανα oc ποτε. Εβαλα σε ενα φιλο την 1050ti windforce.παρομοια η ιδια με αυτην που θα παρεις.δεν εχει κανενα προβλημα δυο μηνες τωρα.μπορει να μην εχειε κι εσυ.εχει τυχει σε windforce 1060 1070 1080...windforce εχει και η 1050 αλλα εσυ πητες την compact και εχει ςνα εναμιστηρα.μπορε7 να μην εχεις θεμα.
Δημοσ.

σε ολες τις windforce και στις 1060 1070 και στις oc και στις απλες μετα τους 60 αναβουν τα ανεμιστηρες οσοι κι αν ειναι. οπως ειπα και πριν ενας φιλος που του την εβαλα και μαλιστα σε παλια μητρικη για 2ης γενιας επεξεργαστη intel , χωρις καμμια ενημερωση του bios δουλευει πενα σε ολα τα παιχνιδια. και την εχει 2-3 μηνες τωρα. χωρις v-sync μπορει να παρατηρισεις ενα coil whine αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο. αν ειναι να σου βγαλει προβλημα με τον ανεμιστηρα θα στο βγαλει μετα απο πολυ καιρο. γενικα ομως ειναι πολυ αξιοπρεπεις καρτα και εγω την προτιμησα για τον φιλο μου απο μια rx 460 or rx 470. και ειναι πολυ ευχαριστημενος. αυτος την δουλευει με dvi-i φαντασου. εσυ με display port η με dvi-d-hdmi?ενας φιλος πριν ειπε οτι εχει προβλημα με το display port.ας τον ρωτησουμε λοιπον...

εμενα θεμα με το display port exei ολα τα αλλα ειναι κομπλε, κ ειναι πολλη δυνατη μαλιστα για λευτα της

καλησπερα βρε καρνταση!! τι προβλημα παρουσιασε με το display port?καλο ειναι να τα ξερουμε αυτα. για αλλαγη δεν παιζει? με τι την δουλεις dvi-d?

Δημοσ.

εγω την δουλευω με το κλασσικο dvi καλώδιο και δεν εχω καποιο θεμα.

κι εγω την 1060 της gigabyte με το dvi-d και το hdmi που την συνδεσα κανενα προβλημα.σε ενα μαγαζι ομως που πηγα να αλλαξω τροφοδοτικο και εβαλαν ανταπτορα γιατι η οθονη τους ηταν vga δεν τους ποσταρε!! κατα τ αλλα κανενα προβλημα. ο φιλος που εχει προβλημα με το display port πρεπει να μας πει.

Δημοσ.

Ηρθε και δεν βλεπω καποιο θεμα προς το παρον. Ελπιζω να μην βγαλει στο μελλον. Ευχαριστω.

λοιπον ακου τι εμαθα μιλωντας με το pc building team. η gigabyte αναγνωριζει το προβλημα με το συστημα ψυξης windforce 2x που εχουν οι pascal και οι polaris rx 460 470 480 gtx 1050ti 1060 1070 1080 και εβγαλε revision 2.0 γι αυτες τις καρτες οπου εαν αιτηθεις rma γινεται αμεσως και στο αντικαθιστουν με το rev. 2.0. αυτο εμαθα.εγω προσωπικα θα παω να την αλλαξω.μπορεις να δεις στο xtreme gaming engine αν ειναι 1.0 ή 2.0

Δημοσ.

PC building και ερωτήσεις εκεί;

Καλά κρασιά :)

Τα άτομα είναι άσχετα δυστυχώς!! Κρίμα που αρκετά άτομα νεαρά κάθονται και διαβάζουν τις μπουρδολογιες τους και τους παίρνουν στα σοβαρά.

Κρίμα που δεν έχω κρατήσει συνομιλίες μαζί τους σε σχέση με ένα άρθρο που είχε τραγικά λαθοι και λάθος πληροφορίες, φυσικά το θέμα έληξε αφού μου είπαν ότι αυτοί είναι administrator και κάνουν/γράφουν ότι θέλουν.

Έτσι απλά για να ξέρουν μερικοί που γράφουν και τι διαβάζουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...