Alexis Mpidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα στο forum! Θελω τα φωτα σας! Εχω την Scarlett focusrite 2i2 και ειμαι ευχαριστημένος αλλα προσφατα δανείστηκα την yamaha mg10xu απο εναν φιλο για να κανω καραοκε και η ποιοτητα ηταν πολυ καλυτερη! Φυσικά ηταν και τα εφε! Θελω να μαθω αν η κονσολα κανει και για home studio ηχογράφηση και να πουλησω την καρτα ηχου! Αλλιώς αν την κρατήσω γίνετε η κάρτα και η κονσόλα να δουλέψουν μαζί;
Zakky Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι ηχογραφησεις θελεις να κανεις. Ποσα σηματα θα γραφεις ταυτοχρονα? Θα τα γραφεις μεσω daw? Τι εννοεις η ποιοτητα ηταν πολύ καλυτερη? Αν θελεις να γραφεις στο pc σου, μεχρι και 2 σηματα ταυτοχρονα, η κονσολα σου ειναι αχρηστη. Η ποιοτητα της focusrite σαφως ειναι καλυτερη για home studio χρησεις. Υπαρχουν βεβαια και κονσολες με ενσωματωμενη "καρτα ηχου", αλλα δεν θα σου προτεινα να στειλεις την focusrite για ενα mixer. Το θεμα ειναι τι ακριβως θελεις να κανεις (?).
nikoskon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 1. Πόσα κανάλια ηχογραφείς ταυτόχρονα; 2. Τί ηχογραφείς; Φωνή, όργανα και ποιά όργανα; 3. Χρησιμοποιείς αναλογικά εφέ κατά την ηχογράφηση; 4. Παίζεις live; 5. Είδος μουσικής; Δώσε ινφο μπας και καταλάβουμε. Γενικά μπορεί να συνδυαστεί μια κονσόλα με μια κάρτα ήχου άνετα.
Alexis Mpidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Συγγνώμη που απαντω μετα απο τοσες μέρες. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αυτο ηθελα κυριως να μαθω αν μπορουν να συνδυαστουν κονσολα με καρτα ήχου. Το είδος ειναι ραπ χιπ χοπ rnb και θελω να ηχογραφω φωνη. Μια φωνή την φορα. Οχι μουσικα όργανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα