Heybro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μπορω να πω οτι φετος η τηλεοραση εχει ανεβει αρκετα.Μετα απο αρκετα χρονια με απειρες τουρκικες σειρες εδω και 2 χρονια εχουμε γεμισει με ελληνικες σειρες και αρκετα τηλεπαιχνιδια που βλεπονται πολυ ευχαριστα.Deal τροχος της τυχης lucky room βλεπονται πολυ ευχαριστα εχουν το χαβαλε τους το καθενα με το δικο του τροπο.Απο ελληνικες σειρες δεν βλεπω κατι αλλα βλεπω οτι ειναι τουλαχιστον 5-6 με γνωστους ηθοποιους αλλα και καινουργιους.Μιλαω για το ελα στη θεση μου/ταμαμ/αστερας ραχουλας/συμμαθητες/τη λεξη που δεν λες. Εγω ειμαι περισσοτερο των ξενων σειρων/ταινιων αλλα δεν μπορω να μην πω μπραβο σε ολη αυτη την αναπτυξη που βλεπω στην ελληνικη τηλεοραση εδω και 2 χρονια. 1
panosno1com Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Από ελληνική τηλεόραση παρακολουθω τον αστερα ραχουλας και την μουρμουρα , αν και κανω cheat γιατι τα βλεπω στο web tv, δεν αντεχω τις διαφημισεις ειδικα τις ηλιθιες. Αν θελω για background θα βαλω το παρα5 η τον κατακουζηνο . Αν τύχει βλεπω τροχο της τυχης (εβλεπα και ως μικρο σκατουλι τον παλιο με τον πολυχρονιου!!) και το deal και καμια φορα τον σόι σου. Γενικά ως επι το πλείστον βλεπω πιο πολυ στη web tv και λιγότερο σε κανονικό πρόγραμμα:Ρ
vrwmiaris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μια σειρά με έναν βασιλιά με κάτι σαπούνια καινούργια είναι; είχε μια κόντρα ένα integrale με μια Πόρσε αλλά δεν έδειξε κάτιάλλο.τσάμπα περιμένω; στο ΜΕΓΚΑ την έχει, δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς.παίζει ο Αλέκος από τα εγκλήματα
Heybro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μια σειρά με έναν βασιλιά με κάτι σαπούνια καινούργια είναι; είχε μια κόντρα ένα integrale με μια Πόρσε αλλά δεν έδειξε κάτιάλλο.τσάμπα περιμένω; στο ΜΕΓΚΑ την έχει, δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς.παίζει ο Αλέκος από τα εγκλήματα Έχει 3 χρόνια που παίχτηκε. Χαζοσειρα είναι για μέχρι 15 χρονών ηλικίες.
panosno1com Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 (και 1 παιδι απο αυτη τη σειρα εχει σκοτωθει , με πιανει στεναχωρια οποτε πεσω πανω σ αυτη τη σειρα)
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μια σειρά με έναν βασιλιά με κάτι σαπούνια καινούργια είναι; είχε μια κόντρα ένα integrale με μια Πόρσε αλλά δεν έδειξε κάτιάλλο.τσάμπα περιμένω; στο ΜΕΓΚΑ την έχει, δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς.παίζει ο Αλέκος από τα εγκλήματα Στο mega και καινούργια δύσκολα, όλο επαναλήψεις δείχνει πλέον! Ωραίο το στην υγεία μας σήμερα!
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλούς έχει σήμερα το κάνε μου like!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα