zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν και έχω καταλάβει ότι οι περισσότεροι εδώ σνομπάρουν την ελληνική τηλεόραση και τις παραγωγές της θα κάνω μια προσπάθεια Βλέπετε ελληνικά κανάλια; Αν ναι τι βλέπετε; Εγώ βλέπω 2-3 τηλεπαιχνίδια (κυρίως deal, lucky room) και talent shows. Όποτε τύχει και είμαι σπίτι δηλαδή θα δω voice, rising star, junior stars, κάνε μου like. Ειδικά το τελευταίο είναι αρκετά αξιόλογο και βλέπεται ευχάριστα, άσχετα αν κυρίως η παρουσιάστρια προδιαθέτει πολλούς για πιο χαμηλής ποιότητας πρόγραμμα. Πάνε αρκετά άτομα που έχουν ταλέντο και η κριτική επιτροπή λέει σωστά πράγματα. Το κλασσικό στην υγειά μας επίσης βλέπεται ευχάριστα τις περισσότερες φορές! Επίσης θα δω αγώνες αν τύχει και τους δείχνει ελεύθερο κανάλι. Αν ξεκινήσει και κανένας διαγωνισμός μαγειρικής τύπου master chef μάλλον θα το δω. Ράδιο αρβύλα επίσης θα δω αν τύχει, αν και δεν μου αρέσει και τόσο που το έχουν κάνει τόσο πολιτικό. Αρχίζει να θυμίζει λίγο Λαζόπουλο από την ανάποδη... Έχω και αρκετό ελεύθερο χρόνο αυτή την περίοδο... Για πείτε κι εσείς! (Φυσικά δεκτά και σχόλια τύπου «σκουπίδια», «δεν έχω τηλεόραση εδώ και 10 χρόνια» κλπ ) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2017 από zio10
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Κορυφή ο πρώτος τραγουδιστής στο κάνε μου like! (Ανάθεμα κι αν το βλέπει και κανένας άλλος βέβαια.. ).
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 The voice, ραδιο αρβυλα και κλαιω με shopping star και blind taste 1
kaliakman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Η λέξη που δεν λες. Για εμένα από τις καλύτερες σειρές που έχουν παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. 2
Miracle Worker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω συνηθως ανοιγω τηλεοραση στο φαγητο ή στο background οταν κανω κατι αλλο, οποτε επιλεγω κατι live ενημερωτικο, Τσαπανιδου, Μπουσδουκου, Μπογδανο, Τατι και δελτια ειδησεων. Μονο αυτον στο Αποκαλυπτικα δε μπορω καθολου. Ερτ δε πιανω. Μετα αν πετυχω τυχαια αρβυλα, ελληνοφρενεια και οτι ναναι μπορει να κατσω να τα δω, αλλα δεν ειναι κατι που θα επιδιωξω. Απο τα ρεαλιτι μου αρεσε το voice αρχικα, αλλα η δευτερη φαση με τα battles δε μου αρεσει καθολου. 1
randomcat Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγώ σνομπάρω γενικά την τηλεόραση. Ευτυχώς αργοπεθαίνει. Μόνο το World Party έβλεπα τα τελευταία χρόνια, αλλά ακόμα και αυτό περισσότερο το έχω δει από το Ίντερνετ παρά από το τηλεοπτικό κανάλι. 2
Norone92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να παρακολουθώ. Τελευταία φορά που έβλεπα συστηματικά κάτι ήταν το 50-50 όταν παιζόταν για πρώτη φορά. Τώρα μόνο όποτε έχει αγώνα Euroleague η ΕΡΤ (+pre-game και after-game όπου επιλέγω να τρώω στη μάπα τον Ιωάννου ) ή την ώρα που τρώω και θέλω κάτι να παίζει στο background, χωρίς να το παρακολουθώ. Επίσης το τελευταίο που έβλεπα σχετικά πρόσφατα αλλά δεν κράτησε πάρα πολύ ήταν μια εκπομπή στο ΣΚΑΙ για ταινίες με τον Ατζαράκη (κωμικός για όσους δεν τον γνωρίζουν). Είχε πολύ καλό χιούμορ για τα ελληνικά δεδομένα. 1
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα στο deal σήμερα...
liakinen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μπαίνω στο δωμάτιο, κλείνω το φως, ανοίγω τηλεόραση, πατάω το mute, κάθομαι στην καρέκλα του γραφείου και ανοίγω το PC. Δεν μπορώ να πω σαν λάμπα κάνει καλή δουλειά η TV, είναι και Samsung όχι αστεία πράγματα.
Miracle Worker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη τις ταινιες και τις σειρες δεν τις βλεπεις στην τιβι;
liakinen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Στις 1/2/2017 στις 11:26 ΠΜ, Miracle Worker είπε Δηλαδη τις ταινιες και τις σειρες δεν τις βλεπεις στην τιβι; Όχι έχω χούι. Στο γραφείο σε 24 άρα ή στην 27 άρα οθόνη PC. Έχω καλή καρέκλα και πάντα με ακουστικά. Στο PC βλέπω και σειρές παλιές Ελληνικές, τότε που η χώρα είχε πραγματικά εξαιρετικά τηλεοπτικά προγράμματα.
Scullbag Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Η τηλεόραση δεν πεθαίνει ακριβώς (τουλάχιστον όχι εκτός Ελλάδας) αλλά η ελληνική τηλεόραση είναι 20 χρόνια πίσω. Τα περισσότερα προγράμματα είναι knockoffs από αμερικανικές εκπομπές, χωρίς το χιούμορ και το επαγγελματικό σενάριο. Πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει σοβαρή υποδομή που να εκπαιδεύει άτομα (από τεχνικής ή καλλιτεχνικής άποψης) ώστε να είναι μετά ικανά να δουλέψουν για την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο. Επομένως το περιεχόμενό της είναι Δ κατηγορίας, at best. Δεν το λέω αυτό υπεροπτικά btw. Δεν έβλεπα ποτέ τηλεόραση αλλά από τότε που μετακόμισα στο UK συνειδητοποίησα ότι η Ελλάδα δεν έχει τηλεόραση, οπότε ήταν λογικό να μην βλέπω. Πιστέψτε με, είτε είστε από αυτούς που παρακολουθούν ελληνική τηλεόραση, είτε είστε από αυτούς που την κράζουν, μετά από 1 ώρα παρακολούθησης τηλεόρασης εδώ, δεν θα μπορείτε ούτε να ανοίξετε την ελληνική. Αυτό δεν σημαίνει ότι η τηλεόραση εδώ δεν έχει σκουπίδια -έχει, πολλά- αλλά έχει προγράμματα για όλες τις ηλικιακές ομάδες, όλα τα γούστα, και βασικά, όλα τα προγράμματα είναι προσεγμένα και φτιαγμένα από επαγγελματίες. Στην Ελλάδα ούτε σωστή δημοσιογραφία δεν έχει -χωρίς να υπολογίζουμε την προπαγάνδα, γιατί αυτή τη στιγμή όλος ο κόσμος προπαγανδίζεται-. 2
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Έτυχε χθες να δω ένα επεισόδιο από την εκπομπή αργά με τον Μαστοράκη από το 1994! Πιστεύω ότι αυτή η εκπομπή θα στεκόταν πολύ ανταγωνιστικά απέναντι στα τωρινά night shows!
Pitzimpitzidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 ταινιες ερτ επειδη δεν βαζει διαφημισεις ,ποδοσφαιρο και το Quizdom με Φισφη σπανια κατι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα