sterzin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 πηρα ενα λαπτακι καινουργιο με w10 και αρχισε να κανει εγκατασταση των τελευταιων ενημερωσεων, επειδή εχω αργή σύνδεση (ταχύτητα 4) καταλαβαίνετε ότι αργεί παρα πολύ, δηλαδή από χτες με διαλείμματα σήμερα έφτασε στο 95%. Εκτός αυτού το νετ σέρνεται και λογικό όταν κατεβάζει. η ερώτησή μου ειναι η εξής. Ολες αυτές οι ενημερώσεις χρειάζονται? υπάρχει κάποιος τρόπος να τις απενεργοποιήσω χειροκίνητα ή μπαίνουν αυτόματα? η μπορώ να επιλέξω εγώ ποιές θέλω να περάσω?
Avatar_GR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δύστυχος στα windows 10 γίνονται αυτόματα και υποχρεωτικά οι αναβαθμίσεις. Τώρα αν υπάρχει καμία χακεριά να τις απενεργοποιήσεις ας δεν ξέρω αλλά δύσκολο το βλέπω. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρυθμίσεις ποιες ώρες θα κατεβάζει. Βάλε το βράδυ που θα κοιμάσαι... Πάντως τώρα στην αρχή είναι πολλές οι ενημερώσεις, μετά θα ηρεμήσει αρκετά...
sterzin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 καταλαβα.. και πως γινεται να το ρυθμίσω στην ωρα?
bromiaris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δύστυχος στα windows 10 γίνονται αυτόματα και υποχρεωτικά οι αναβαθμίσεις. Τώρα αν υπάρχει καμία χακεριά να τις απενεργοποιήσεις ας δεν ξέρω αλλά δύσκολο το βλέπω. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρυθμίσεις ποιες ώρες θα κατεβάζει. Βάλε το βράδυ που θα κοιμάσαι... Πάντως τώρα στην αρχή είναι πολλές οι ενημερώσεις, μετά θα ηρεμήσει αρκετά... Πας επιφάνεια εργασίας -> “Αυτός ο Υπολογιστής” -> δεξί κλικ και επιλεγείς “Διαχείριση” -> στο νέο παράθυρο στην αριστερή στήλη επιλεγείς το “Υπηρεσίες και εφαρμογές” -> μετά επιλεγείς το “Υπηρεσίες” -> στην δεξιά στήλη τώρα επιλέγεις από το μενού το “Windows Update” -> στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί μπορείς να σταματήσεις εντελώς τις ενημερώσεις. Απλά πατάς “Διακοπή” και στον τύπο εκκίνησης βάζεις “Απενεργοποιημένο”.
sterzin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 αρα γινεται ετσι; θα το δοκιμασω αυριο σε ευχαριστω πολυ Περιμενω να μου αυξηθει κ η ταχυτητα που ζητησα,μεχρι τοτε μπορω να τα εχω απενεργοποιημενα; η τις χρειαζεται σε αυτη την φαση επειδη ειναι καινουργιο;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τα windows updates είναι απαραίτητα γιατί κλείνουν τρύπες του λειτουργικού. Ρύθμισε το να εγκαθιστά τις ενημερώσεις το βράδυ πχ αν έχει επιλογή στα windows 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα