normal40 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όχι μάγκα μου, δεν σου τα μάθανε καλά, δεν πάει έτσι, εσύ πετάς την μπούρδα, εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι ισχύει, όχι ο άλλος ότι δεν ισχύει ή να ψάξει αυτός. Μεινε αμαθείς πρόβλημα σου Η Toyota είναι μακράν μπροστά από την vw σε όλους τους τομείς. Σας το λέω εγώ που έχω δύο Toyota και κανένα vw... Αυτό και μόνο λέει πολλά! Εγώ έχω vw τι σχέση έχει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 H Toyota έχει να βγάλει "καγκουράμαξο" καμιά 20ετία, από εποχές Supra και GT4. Έλα μου ντε; Έχουν να βγάλουν παρόμοιο αμάξι ένα σκασμό χρόνια (το εμπορικά αποτυχημένο GT86 δε το κοιτάω καν) αλλά ακόμα ακούμε από πολλούς για σούπρες και τα υπέρτατα γιαπάνια με τεχνογνωσία από το άλφα του κένταυρου. Φαντάζομαι ότι ακόμα και μετά από άλλα 20 χρόνια που θα συνεχίσουν να πουλάνε μόνο ανθρωπομεταφορείς - κουτιά με ρόδες, πάλι για σούπρες θα ακούμε, ακόμα κι αν οι τελευταίες σούπρες έχουν σπάσει και εξαφανιστεί από τον πλανήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) H Toyota έχει να βγάλει "καγκουράμαξο" καμιά 20ετία, από εποχές Supra και GT4. Ωραία αφού τα ξέρεις καλύτερα. Να σε ρωτήσω τώρα. Έχω το πεζό 508 SW GT με 204 άλογα.Από έξτρα έχει πάρα πολλά.Και πριν το πάρω κοιτούσα για το Volvo XC40. Θέλω να μου πεις όταν θα αλλάξω αμάξι,θα ήθελα κάτι καλύτερο,μεταχειρισμένο περίπου 5ετίας.Δηλαδή να έχει πανόραμα,αυτόματο με το χειριστήριο στο τιμόνι,πάνω από 204 άλογα που έχω τώρα σκούρα τζάμια,ηλεκτρικά σπορ καθίσματα με δέρμα,να είναι περίπου το ίδιο μεγαλο,keyles,πετρέλαιο κτλ. Βρες μου πιο Toyota θα έχει αυτά τα κριτήρια για να την έχω στα υπόψιν μου. Από όσω κοιτάω δεν βρήκα τίποτα.Μόνο το gt86 μου προκαλεί το ενδιαφέρον αλλά και πάλι δεν μου κάνει.Τίποτα άλλο. Ή μήπως το πανέμορφο καγκουράμαξο Mirai? To gt4 και supra έχει κάτι δεκαετίες που σταμάτησε.... Να αφήσω το καινούργιο και να πάω στο παλιό;Αυτό εννοείς; H VW έχει όμως αυτά τα κριτήρια που θέλω σαν πελάτης σε ένα αμάξι,κοστίζει πιο πολύ αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας όσο και αν δεν την πάω σαν εταιρία. Και αν δεν είναι κάτι από την vw θα είναι από το vag Group. Για αυτό έχει πιάσει τις πιο πολλές πώλήσεις. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2017 από palawiaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το αν βγάζει καγκουράμαξα? Επίσης η Toyota έχει τη Lexus για τα παραπάνω που θες. Παράδειγμα: http://www.lexus.gr/car-models/is/is-300h/#Introduction Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ναι και κανα 70000 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Γράφει και τιμή στη σελίδα. Δεν χρειάζεται να υποθέτεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Γιατί τι έχουν οι Ιάπωνες, τεχνογνωσία από τον Σείριο; Έυκολα! https://en.wikipedia.org/wiki/Daihatsu_Sirion 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Γράφει και τιμή στη σελίδα. Δεν χρειάζεται να υποθέτεις. Και; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ωραία αφού τα ξέρεις καλύτερα. Να σε ρωτήσω τώρα. Έχω το πεζό 508 SW GT με 204 άλογα.Από έξτρα έχει πάρα πολλά.Και πριν το πάρω κοιτούσα για το Volvo XC40. Θέλω να μου πεις όταν θα αλλάξω αμάξι,θα ήθελα κάτι καλύτερο,μεταχειρισμένο περίπου 5ετίας.Δηλαδή να έχει πανόραμα,αυτόματο με το χειριστήριο στο τιμόνι,πάνω από 204 άλογα που έχω τώρα σκούρα τζάμια,ηλεκτρικά σπορ καθίσματα με δέρμα,να είναι περίπου το ίδιο μεγαλο,keyles,πετρέλαιο κτλ. Βρες μου πιο Toyota θα έχει αυτά τα κριτήρια για να την έχω στα υπόψιν μου. Από όσω κοιτάω δεν βρήκα τίποτα.Μόνο το gt86 μου προκαλεί το ενδιαφέρον αλλά και πάλι δεν μου κάνει.Τίποτα άλλο. Ή μήπως το πανέμορφο καγκουράμαξο Mirai? To gt4 και supra έχει κάτι δεκαετίες που σταμάτησε.... Να αφήσω το καινούργιο και να πάω στο παλιό;Αυτό εννοείς; H VW έχει όμως αυτά τα κριτήρια που θέλω σαν πελάτης σε ένα αμάξι,κοστίζει πιο πολύ αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας όσο και αν δεν την πάω σαν εταιρία. Και αν δεν είναι κάτι από την vw θα είναι από το vag Group. Για αυτό έχει πιάσει τις πιο πολλές πώλήσεις. Δεν κατάλαβα τι με ρωτάς. Πάρε ότι σου αρέσει, εγώ θα το οδηγώ; Κι εγώ VW έχω. Είπες πως η toyota βγάζει καγκουράμαξα. Σου είπα δεν βγάζει. Έχει να βγάλει 20 χρόνια. Αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν κατάλαβα τι με ρωτάς. Πάρε ότι σου αρέσει, εγώ θα το οδηγώ; Κι εγώ VW έχω. Είπες πως η toyota βγάζει καγκουράμαξα. Σου είπα δεν βγάζει. Έχει να βγάλει 20 χρόνια. Αυτό. Βγάζει κι άλλα.... Βάλτε τον μέσα τον σχεδιαστή..... Τι έκανε το άτομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Και; Που δυσκολεύεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σε όλα,και στην τιμή πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που κατάλαβα εγώ ότι εννοεί ο palawiaris είναι ότι το vw group είναι πρώτο σε πωλήσεις γιατί έχει αυτοκίνητα για όλα τα γούστα, όλες τις ανάγκες και όλα τα πορτοφόλια. Οπότε είναι πιο πιθανό κάποιος που ψάχνει αμάξι να κοιτάξει προς τα εκεί. Δεν είπε κάτι περίεργο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 γελασαμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα