Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως θεωρω οτι το "Vision Studio" κερδισε εναν τουλαχιστον πελατη με αυτη την κινηση του

Το  "τουλαχιστον" ειναι ολα τα λεφτα στην κουβεντα σου γιατι αυτος που εξυπηρετηθηκε θα το πει και σε 2-3 κολλητους και οταν ακουει κατι σε κουβεντα με υπολογιστες για οτιδηποτε, αυτους θα προτεινει!

• Like 2
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως θεωρω οτι το "Vision Studio" κερδισε εναν τουλαχιστον πελατη με αυτη την κινηση του

Το Visionstudio είναι κατά βάση eshop και όχι κατάστημα με service. Καταστήματα που βγάζουν πολύ περισσότερα από το service σε hardware-software αλλά και σε άλλες υπηρεσίες (π.χ. web development, δίκτυα κλπ) και αρκετά λιγότερα από πωλήσεις σου πιάνουν τον κ@λο. Παράδειγμα στην πόλη μου και όχι μόνο ένα απλό φορματ 45 ευρώ. Σαφώς και υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις ή στην μια είτε στην άλλη περίπτωση. Σαφώς και αυτό που έκανε το visionstudio είναι στα υπερ του.

Δημοσ.

Σωστός. Τουλάχιστον έναν όπως λες

Δημοσ.

Το Visionstudio είναι κατά βάση eshop και όχι κατάστημα με service. Καταστήματα που βγάζουν πολύ περισσότερα από το service σε hardware-software αλλά και σε άλλες υπηρεσίες (π.χ. web development, δίκτυα κλπ) και αρκετά λιγότερα από πωλήσεις σου πιάνουν τον κ@λο. Παράδειγμα στην πόλη μου και όχι μόνο ένα απλό φορματ 45 ευρώ. Σαφώς και υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις ή στην μια είτε στην άλλη περίπτωση. Σαφώς και αυτό που έκανε το visionstudio είναι στα υπερ του.

Και μενα προσφατα με εξυπηρετησαν με bios update σε x99 μητρικη. Δεν εβρισκα πουθενα 5820k για αναβαθμιση bios και τα παιδια μου το εκαναν και τους ευχαριστω ξανα. Παντως αυτο που λες για το service δεν ισχυει. Οταν πηγα το pc μου ειχε 40-45 pc για service.

Δημοσ.

Το zero one στη Βούλγαρη το κάνει με 15€ απ ότι έμαθα. Όχι με ξύλωμα του τσιπ το οποίο χαλάει την εγγύηση, απλά βάζουν έναν skylake και κάνουν το update. Καλά είναι νομίζω

Και με άλλα 25 παιρνει τον G3900 και τον κρατάει και για καβάτζα. :P

Σωστό ή παίρνεις και b250 μητρική,στα ίδια λεφτά θα σου βγει περίπου!

Εγώ που μίλησα με το vision για bios update μου είπαν από την αρχή για δωρεάν.Βέβαια παράγγειλα 2 μητρικές και 2 επεξεργαστές(ζήλεψα με τον φίλο που θα του έκανα το pc-τζαμπα πράμα η intel επιτέλους)  :-D

Δημοσ.

Και μενα προσφατα με εξυπηρετησαν με bios update σε x99 μητρικη. Δεν εβρισκα πουθενα 5820k για αναβαθμιση bios και τα παιδια μου το εκαναν και τους ευχαριστω ξανα. Παντως αυτο που λες για το service δεν ισχυει. Οταν πηγα το pc μου ειχε 40-45 pc για service.

Στην άκρη του μυαλού μου έχω κανα 2 περιπτώσεις (συγκεκριμένα καταστήματα δεν θυμάμαι) και αναφέρομαι κυρίως σε εξυπηρέτηση. Έτσι όπως το έγραψα δεν έγινα κατανοητός. Για πραγματικό service κανένας δεν είναι φθηνός εννοείται.

Δημοσ.

Παρόμοια περίπτωση σχετικά με τις χρεώσεις. Πριν από 10 χρόνια είχα θέμα με δορυφορικό δέκτη καινούργιο. Δεν είχε κάτσει σωστά το firmware update και δεν άνοιγε. Πάω σε ένα τοπικό κατάστημα και μου λένε 100Ε περίπου ( ο δέκτης είχε 150)!!!. Πάω παίρνω ένα καινούργιο καλώδιο RS232 συνδέω τον δέκτη στο PC,περνάω ξανά το firmware, τζι τζί ο δέκτης. Υπόθεση 5-10' και κόστους 2Ε...

Δημοσ.

Ένας άλλος εναλλακτικός τρόπος φλασαρίσματος θα ήταν με eeprom programmer, γράφεις απευθείας απάνω στο τσιπάκι απλά χρειάζεται "εξοπλισμός" (link1  μαζί με link2).

Γενικά τα 2 παραπάνω καλό είναι να υπάρχουν και για την περίπτωση φλασαρίσματος λάθος bios, corrupted κτλπ, δεν χρειάζεται να δουλεύει το τσιπάκι απλά το προγραμματίζεις απο πάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, προσπάθησα να κάνω bios update στη μητρική της υπογραφής μου και δίνει την επιλογή να το κάνεις είτε με φλασάρισμα από στικάκι είτε το κάνει μόνο του online.

Είπα να δοκιμάσω το online μου βγαλε ένα μήνυμα ότι κάνει download το bios και κόλλησε εκεί για κανένα 20λεπτο και τελικά δεν έκανε τίποτα. Για να το κάνω με στικάκι, απλά κατεβάζω το τελευταίο bios απ το site της μητρικής στο usb, το βάζω στο pc, μπαίνω bios και επιλέγω να κάνει boot απ το usb και τα άλλα τα κάνει όλα μόνο του?

Δημοσ.

Υπαρχουν οδηγιες στο site του κατασκευαστη .

Συνηθως μπορεις να το κανεις μεσα απο το Bios ή με εφαρμογη μεσα απο τα windows ή με bootable usb .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...