Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι παιδιά δεν υπάρχει άλλος τρόπος 100%. Δε θεωρώ τα 15€ υπεβολή αν σκεφτείς ότι πρέπει να έχει το κατάστημα έναν skylake ανοιχτό καβάτζα, και ένα σύστημα(psu-hdd-case-monitor etc) για να κουμπώσει τη μητρική το οποίο θα πάρει κανένα 10'-15' πες και άλλο ένα 30' το download-update, χονδρικά μια ώρα, αν μιλάμε πάντα για ένα μαγαζί ανά πάσα ώρα εξοπλισμένο και έτοιμο. Ας πούμε στο πλαίσιο μου είπαν δεν το αναλαμβάνουμε καν. Anyway, τ ότι βρήκα μαγαζί να μου το κάνει τσάμπα γαμάει, και να ναι καλά τα παιδιά και ο φίλος που μ έστειλε σ αυτούς.

• Like 1
Δημοσ.

Για gigabyte δεν έχω δει αλλά σίγουρα οι περισσότερες Asus το κάνουν.

Νομίζω μόνο σε gigabyte το έχω δει

Ένα λινκ από την μητρική;

Δημοσ.

Για να κανεις bios update χωρις cpu πρεπει το motherboard να εχει το Q-Flash Plus feature

OXI το Q-Flash σκετο

GIGABYTE X99 Series Motherboards

- Q-Flash is for those who wants to update BIOS without OS but have the CPU and Memory installed.
- Q-Flash Plus is for those who wants to update BIOS without OS, CPU and Memory.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι παιδιά δεν υπάρχει άλλος τρόπος 100%. Δε θεωρώ τα 15€ υπεβολή αν σκεφτείς ότι πρέπει να έχει το κατάστημα έναν skylake ανοιχτό καβάτζα, και ένα σύστημα(psu-hdd-case-monitor etc) για να κουμπώσει τη μητρική το οποίο θα πάρει κανένα 10'-15' πες και άλλο ένα 30' το download-update, χονδρικά μια ώρα, αν μιλάμε πάντα για ένα μαγαζί ανά πάσα ώρα εξοπλισμένο και έτοιμο. Ας πούμε στο πλαίσιο μου είπαν δεν το αναλαμβάνουμε καν. Anyway, τ ότι βρήκα μαγαζί να μου το κάνει τσάμπα γαμάει, και να ναι καλά τα παιδιά και ο φίλος που μ έστειλε σ αυτούς.

Καλά μεταξύ μας δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά το όλο πράγμα. Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Δημοσ.

Απλα στις περισσοτερες δουλειες φιλε μου εννοειται οτι πληρωνεις τεχνογνωσια κι οχι με την ωρα.."Αν μπορεις κανε το μονος σου" ειναι το γενικο συνθημα...Κι αν δεν μπορεις...στην αναγκη μου θα' ρθεις! Αλλα το οτι πολλες φορες ο καθενας τουφεκαει οσα του λειπονται, αυτο δυστυχως ειναι γεγονος...Υπαρχουν ιατρικες επεμβασεις που κρατανε 15΄ και θες μια 500αρα για να ερθεις στα ισια σου...  Πες του αμα σου κραταει οτι θα τον πληρωσεις με την ωρα! 1.5 ευρω βγαινει περιπου! Χαχαχαχααχα :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...