Stabadj Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Vision Studio στον ΟΣΕ στο τηλέφωνο μ είπε 5€ και τελικά δεν μ κράτησε τίποτα. Κομπλέ, ευχαριστώ 7
Giannis_kan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όπως και να έχει τρόπος να το κάνεις μόνος σου χωρίς επεξεργαστή δεν πρέπει να υπάρχει.
Whitefanged Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 15 ευρώ για bios update. Πάλι καλά που δε σου ζήτησε όσα του λείπουν για το νοίκι. 6
Stabadj Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όχι παιδιά δεν υπάρχει άλλος τρόπος 100%. Δε θεωρώ τα 15€ υπεβολή αν σκεφτείς ότι πρέπει να έχει το κατάστημα έναν skylake ανοιχτό καβάτζα, και ένα σύστημα(psu-hdd-case-monitor etc) για να κουμπώσει τη μητρική το οποίο θα πάρει κανένα 10'-15' πες και άλλο ένα 30' το download-update, χονδρικά μια ώρα, αν μιλάμε πάντα για ένα μαγαζί ανά πάσα ώρα εξοπλισμένο και έτοιμο. Ας πούμε στο πλαίσιο μου είπαν δεν το αναλαμβάνουμε καν. Anyway, τ ότι βρήκα μαγαζί να μου το κάνει τσάμπα γαμάει, και να ναι καλά τα παιδιά και ο φίλος που μ έστειλε σ αυτούς. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Γινεται μονο σε μητρικες με q flash plus χωρις να βαλεις καν cpu πανω απ ο,τι θυμαμαι. Ε λογικα θα' ναι πιο ακριβα μοντελα.. 3
fallen4ngel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Για gigabyte δεν έχω δει αλλά σίγουρα οι περισσότερες Asus το κάνουν. Νομίζω μόνο σε gigabyte το έχω δει Ένα λινκ από την μητρική;
villasg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Για να κανεις bios update χωρις cpu πρεπει το motherboard να εχει το Q-Flash Plus feature OXI το Q-Flash σκετο GIGABYTE X99 Series Motherboards - Q-Flash is for those who wants to update BIOS without OS but have the CPU and Memory installed.- Q-Flash Plus is for those who wants to update BIOS without OS, CPU and Memory. 2
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Για να κανεις bios update χωρις cpu πρεπει το motherboard να εχει το Q-Flash Plus feature OXI το Q-Flash σκετο GIGABYTE X99 Series Motherboards Ακριβως αυτο.. Παλι δεν με αφηνει το μπασταρδο να κανω like! Like ρε villasg, like!!! Χεχεχε 1
Whitefanged Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Έκανα Like και στους δυο σας γιατί έχω απόθεμα.
pita_kontosouvli Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όχι παιδιά δεν υπάρχει άλλος τρόπος 100%. Δε θεωρώ τα 15€ υπεβολή αν σκεφτείς ότι πρέπει να έχει το κατάστημα έναν skylake ανοιχτό καβάτζα, και ένα σύστημα(psu-hdd-case-monitor etc) για να κουμπώσει τη μητρική το οποίο θα πάρει κανένα 10'-15' πες και άλλο ένα 30' το download-update, χονδρικά μια ώρα, αν μιλάμε πάντα για ένα μαγαζί ανά πάσα ώρα εξοπλισμένο και έτοιμο. Ας πούμε στο πλαίσιο μου είπαν δεν το αναλαμβάνουμε καν. Anyway, τ ότι βρήκα μαγαζί να μου το κάνει τσάμπα γαμάει, και να ναι καλά τα παιδιά και ο φίλος που μ έστειλε σ αυτούς. Καλά μεταξύ μας δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά το όλο πράγμα. Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Απλα στις περισσοτερες δουλειες φιλε μου εννοειται οτι πληρωνεις τεχνογνωσια κι οχι με την ωρα.."Αν μπορεις κανε το μονος σου" ειναι το γενικο συνθημα...Κι αν δεν μπορεις...στην αναγκη μου θα' ρθεις! Αλλα το οτι πολλες φορες ο καθενας τουφεκαει οσα του λειπονται, αυτο δυστυχως ειναι γεγονος...Υπαρχουν ιατρικες επεμβασεις που κρατανε 15΄ και θες μια 500αρα για να ερθεις στα ισια σου... Πες του αμα σου κραταει οτι θα τον πληρωσεις με την ωρα! 1.5 ευρω βγαινει περιπου! Χαχαχαχααχα
villasg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Παντως θεωρω οτι το "Vision Studio" κερδισε εναν τουλαχιστον πελατη με αυτη την κινηση του 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα