Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει μητρική msi h110 και επειδή το μαγαζί είναι τύπου αποθήκη δεν έχει το τελευταίο bios και δεν ανοίγει με τον g4560 που πήρα. Είμαι Χαλκιδική και ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί είτε εδώ είτε στη θεσσαλονίκη δεν το αναλαμβάνει και κανένας γνωστός μου δεν έχει skylake.... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει???

Δημοσ.

Έχω αγοράσει μητρική msi h110 και επειδή το μαγαζί είναι τύπου αποθήκη δεν έχει το τελευταίο bios και δεν ανοίγει με τον g4560 που πήρα. Είμαι Χαλκιδική και ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί είτε εδώ είτε στη θεσσαλονίκη δεν το αναλαμβάνει και κανένας γνωστός μου δεν έχει skylake.... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει???

ευκολα παρε ενα φλασακι πηγαινε σε εναν φιλο π εχει pc μπες στο σιτε της msi κατεβασε το bios g to montelo Της μητρικης σου και μετα καντω copy -paste   σε ενα φλασακι και μετα απο εκει παρε το φλασακι βαλτο στο pc και μετα κανε την διαδικασία  γ να περασεις το bios !! 

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Life is Music αυτό θα μπορούσα να το κάνω και με το Laptop από το οποίο ποστάρω αυτήν τη στιγμή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει το pc αν δεν γίνει πρώτα bios update.

Δημοσ.

Με visionstudio έχεις μιλήσει; Επειδή γνωρίζω ότι κάνουν συναρμολόγηση Η/Υ, φαντάζομαι θα κάνουν και bios update. Το κατάστημα βρίσκεται στη Θεσ/νίκη.

Δημοσ.

Με visionstudio έχεις μιλήσει; Επειδή γνωρίζω ότι κάνουν συναρμολόγηση Η/Υ, φαντάζομαι θα κάνουν και bios update. Το κατάστημα βρίσκεται στη Θεσ/νίκη.

Θενξ, θα το τσεκάρω.

Δημοσ.

Φίλε Life is Music αυτό θα μπορούσα να το κάνω και με το Laptop από το οποίο ποστάρω αυτήν τη στιγμή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει το pc αν δεν γίνει πρώτα bios update.

Δηλαδη δεν ανοιγει καν για να πας στα bios?

Δημοσ.

ευκολα παρε ενα φλασακι πηγαινε σε εναν φιλο π εχει pc μπες στο σιτε της msi κατεβασε το bios g to montelo Της μητρικης σου και μετα καντω copy -paste   σε ενα φλασακι και μετα απο εκει παρε το φλασακι βαλτο στο pc και μετα κανε την διαδικασία  γ να περασεις το bios !! 

Τεραστιο like μονο και μονο επειδη μου αρεσει οταν γραφεις μεθυσμενος!!! :P

• Like 7
Δημοσ.

Δηλαδη δεν ανοιγει καν για να πας στα bios?

Όχι, αναβοσβήνει με την ένδειξη στη μητρική ότι λείπει ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Μάλιστα, δεν μου έχει κάτσει.

Κι εγώ μαθαίνω τι παίζει.

Πρέπει να βρεις έναν skylake η να πας την μητρική να στην αναβαθμίσουν.

Θα το ψάξω πάντως έτσι, από περιέργεια, αν υπάρχει άλλος τρόπος, αλλα τώρα δεν μπορώ, είμαι στη δουλεια

Δημοσ.

Το zero one στη Βούλγαρη το κάνει με 15€ απ ότι έμαθα. Όχι με ξύλωμα του τσιπ το οποίο χαλάει την εγγύηση, απλά βάζουν έναν skylake και κάνουν το update. Καλά είναι νομίζω

Δημοσ.

Το zero one στη Βούλγαρη το κάνει με 15€ απ ότι έμαθα. Όχι με ξύλωμα του τσιπ το οποίο χαλάει την εγγύηση, απλά βάζουν έναν skylake και κάνουν το update. Καλά είναι νομίζω

Και με άλλα 25 παιρνει τον G3900 και τον κρατάει και για καβάτζα. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...