Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Θελω να μαθω ποσο κοστολογητ (470-490 νομιζω)ενα iphone 6s 64 g space grey tsmc επεξεργαστη, αθικτο χωρις φθορες και χτυπηματα με υπολοιπο εγγυησης 8-9 μηνες με κουτι φορτιστη και μπαταρια αλλαγμενη, συμφωνα με το προγραμμα αλλαγης μπαταριων της Apple.Ευχαριστω

Δημοσ.

470-480 θα έλεγα εγώ.

Πούλησα το δικό μου(που επίσης μόλις άλλαξε μπαταρία λόγω του προγράμματος της Apple) 430 λόγω ενός μικρού σημαδιού και λόγω έλλειψης απόδειξης.

Δημοσ.

αν αναλογιστω οτι εδωσα 6s 400 to 64αρι μαλλον μιλαμε για μηνες αναμονης,εμενα φυσικα ηταν απο αμερικη αλλα χωρις κανενα θεμα...

Δημοσ.

κοιτα παντως 600 εχει καινουργιο με 2 χρονια εγγυηση. Μακαρι να βρεις να το δοσεις οσα λες, αλλα προσωπικα θα εδινα 110 παρπανω για τους 14μηνες εγγυησης.

Το οτι ειναι tsmc νομιζω ειναι αδιαφορο, δεν εχει καμια πρακτικη διαφορα απο οτι λενε ολοι.

Δημοσ.

Κάτω από 470 δεν μπορείς να το δώσεις. Ειδικά αν συνυπολογίζεις την καινούρια μπαταρία (στην ουσία η μοναδική φθορά στο τηλέφωνο αφου εμφανισιακά μου λες είναι αψεγάδιαστο, θα ήταν η τόση χρήση στην μπαταρία μετά από 15 μήνες), και δεις σε τι τιμές πουλάνε άλλοι, τα 470 είναι δίκαιη τιμή και για σένα και για τον αγοραστή. Αν δεις ότι δεν πουλιέται, κατεβάζεις. Αλλά πάω στοίχημα, θα φύγει πολύ γρήγορα :)

Δημοσ.

Φθορα λογω apple(γνωστο προβλημα που κλεινει με 30-40% μπαταρια ή γραφει οτι να ναι ποσοστο μπαταριας) να φανταστεις η μπαταρια δεν ειχε και μεγαλο θεμα παρολο την χρηση τοσο καιρο.Ετσι πιστευω και εγω 470-480 θα φυγει εχω και μερικες καλες αξιολογησεις.Θα το σκεφτω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

κοιτα παντως 600 εχει καινουργιο με 2 χρονια εγγυηση. Μακαρι να βρεις να το δοσεις οσα λες, αλλα προσωπικα θα εδινα 110 παρπανω για τους 14μηνες εγγυησης.

Το οτι ειναι tsmc νομιζω ειναι αδιαφορο, δεν εχει καμια πρακτικη διαφορα απο οτι λενε ολοι.

και εχει παίξει επισης 499 το 64αρι πολλές φορές, σε public, γερμανο, οτε κλπ κλπ. Το δε 16αρι ειχε παιξει στο public ενα απόγευμα στα 460 με ενα 10% που επαιζε για καποιες ωρες...μιλαω για καινουργιο παντα ετσι...!

Οποτε τα 470-490 που λετε κομματι δυσκολο, ισως 450 αν θελετε να φυγει εντος δεκαημέρου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...