Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. θα ηθελα τα φωτα σας. εχω στο δωματιο μου ενα router και ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη μου,στο σαλονι που καθονται οι δικοι μου το wifi ποτε πιανει ποτε οχι και εαν εχω κλειστη πορτα ουτε με σφαιρες.Αγορασα ενα repeater το οποιο ομως αποσυνδεεται συνεχεια κ μου εχει σπασει τα νευρα.

ηθελα λοιπον να ρωτησω εαν μπορω στην πριζα τηλεφωνου του σαλονιου να βαλω αλλο ενα router για να συνδεεται το λαπτοπ τους,η τηλεοραση κλπ. γινεται η θα φαω ακυρο? η ταχυτητες δν ειναι θεμα γιατι εχω κλειδωμενο στα 49,9.

ευχαριστω εκ τον προτερων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μπορείς, ψάξε όμως για powerlines που αν έχεις μονοφασικό ρεύμα είναι και μία φθηνή σχετικά λύση όχι όμως εξευτελιστικά φτηνή όπως το repeater.

Επεξ/σία από billdanos
Δημοσ.

καλησπερα. θα ηθελα τα φωτα σας. εχω στο δωματιο μου ενα router και ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη μου,στο σαλονι που καθονται οι δικοι μου το wifi ποτε πιανει ποτε οχι και εαν εχω κλειστη πορτα ουτε με σφαιρες.Αγορασα ενα repeater το οποιο ομως αποσυνδεεται συνεχεια κ μου εχει σπασει τα νευρα.

ηθελα λοιπον να ρωτησω εαν μπορω στην πριζα τηλεφωνου του σαλονιου να βαλω αλλο ενα router για να συνδεεται το λαπτοπ τους,η τηλεοραση κλπ. γινεται η θα φαω ακυρο? η ταχυτητες δν ειναι θεμα γιατι εχω κλειδωμενο στα 49,9.

ευχαριστω εκ τον προτερων.

δεν μπορείς να βάλεις δυο  modem/router  στην ίδια γραμμή αλλά έχεις κάποιες λύσεις

1. καλώδιο ethernet από ένα modem στο άλλο και κλειστό dhcp  (μάλλον όχι λόγο σαλονιού να υποθέσω)
  2. powerline χρησιμοποιείς την καλωδίωση του σπιτιού για να μεταφέρεις το δίκτυο αρκετές επιλογές είτε καλώδιο απευθείας στο pc είτε wifi επίσης μπορείς να καρφώσεις και το δεύτερο μόντεμ και για τα δυο (ethernet/wifi)
  3. repeater (λύση ανάγκης) κάποιες καλές συσκευές θα λύσουν το πρόβλημα 

Εγω έχω κάνει την πρώτη λύση αλλά από δωμάτιο σε δωμάτιο τώρα για σαλόνι είναι κάπως να βάλεις καλώδιο. αν και είναι η πιο σταθερή λύση 

Δημοσ.

δεν μπορείς να βάλεις δυο  modem/router  στην ίδια γραμμή αλλά έχεις κάποιες λύσεις

1. καλώδιο ethernet από ένα modem στο άλλο και κλειστό dhcp  (μάλλον όχι λόγο σαλονιού να υποθέσω)
  2. powerline χρησιμοποιείς την καλωδίωση του σπιτιού για να μεταφέρεις το δίκτυο αρκετές επιλογές είτε καλώδιο απευθείας στο pc είτε wifi επίσης μπορείς να καρφώσεις και το δεύτερο μόντεμ και για τα δυο (ethernet/wifi)
  3. repeater (λύση ανάγκης) κάποιες καλές συσκευές θα λύσουν το πρόβλημα 

Εγω έχω κάνει την πρώτη λύση αλλά από δωμάτιο σε δωμάτιο τώρα για σαλόνι είναι κάπως να βάλεις καλώδιο. αν και είναι η πιο σταθερή λύση 

δυστηχως η 1 λυση δν ειναι εφικτη γιατι θα υπαρχει ενα καλωδιο κ ποιος ακουει την γκρινια...

Για την 2η επιλογη εχω ακουσει αναμοιχτα συναισθηματα...καποιοι εχουν μεγαλα προβληματα κ ειδικα με το ρευμα,ιντερνετ και εχουν θεματα με τα ηχεια και παρεμβολες.

για την 3η επιλογη μαλλον λογο της διαρυθμισης ειναι δυσκολο το repeater γιατι χανει αρκετες φορες το σημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...