Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα,

θέλω να κάνω έναν έλεγχο στο router μου, γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της σύνδεσης που έχω.

Τι στοιχεία χρειάζεται να σας δώσω για να έχετε μια εικόνα και να με βοηθήσετε;;;

Έχω σύνδεση Hol και router Netfaster IAD

Δημοσ.

Δεν ειναι εκει τα στατιστικά, πρεπει να υπαρχει και αλλη καρτέλα με τα λαθη, το attenuation κλπ

Νίκο δεν το κατέχω και πολύ

μήπως λες αυτό;

post-70395-0-18111500-1485792109_thumb.png

post-70395-0-22748300-1485791977_thumb.png

Δημοσ.

Ναι αυτη ειναι η σελιδα !!!

Εισαι πολυ μακρια απο το αστικό κεντρο και δεν μπορεις να βελτίωσης τίποτα, ισως αν πήγαινες οτε να ανέβαινες στα 6000-7000 Κbps

Mονό το vdsl θα κανει την διαφορα σε σενα, αν υπαρχει στην περιοχη σου

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε την εταιρεία σου ,ζήτα να σου κατεβάσουν το προφίλ στο 8,και το μαρτζιν στο 9 ή το 6.

Και ό,τι τσιμπήσεις έτσι.

Δημοσ.

Ναι αυτη ειναι η σελιδα !!!

Εισαι πολυ μακρια απο το αστικό κεντρο και δεν μπορεις να βελτίωσης τίποτα, ισως αν πήγαινες οτε να ανέβαινες στα 6000-7000 Κbps

Mονό το vdsl θα κανει την διαφορα σε σενα, αν υπαρχει στην περιοχη σου

Νίκο, Σε πέντε μέρες λήγει το συμβόλαιο μου Vodafone double play και μπορώ να το ανανεώσω στα 18,66 ευρώ.

Σε αυτή την περίπτωση θα βοηθούσε να αγοράσω ένα άλλο router...π.χ. TP-Link 8960N

Η εναλλακτική μου είναι να προτιμήσω να αγοράσω το πακέτο vdsl της vodafone, που μου προσφέρεται στα 27 κάτι ευρώ.

Δεν έχω ψάξει καθόλου αν μπορώ καλύτερες τιμές σε άλλο πάροχο.

Δημοσ.

Η αγορά ρουτερ ειναι πετάμενα λεφτά με τα χάλια σου :-D , αν υπάρχει vdsl (στο είπα και παραπάνω) μην το σκέφτεσαι, βαλε!!! και εννοείται, ΟΧΙ vdsl απο το αστικό κέντρο, μονο απο καμπίνες

Για να δεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου μπες εδω και βαλε το νούμερο σου

https://www.cosmote.gr/fixed/check-availability?redir=1&p_l_id=44064&p_v_l_s_g_id=0

θα δεις μονο για 50αρα σύνδεση, αν δεις διαθέσιμη μόνο 30αρα τοτε είσαι απο το αστικό, οποτε για μένα μείνε στο adsl

Αν σου παρέχει 50αρα εισαι βέβαιος οτι εισαι σε καμπίνα vdsl, οπότε εσυ μπορείς να ζητήσεις είτε 50αρα είτε 30αρα για ποιο οικονομικά.

• Like 1
Δημοσ.

............αν υπάρχει vdsl (στο είπα και παραπάνω) μην το σκέφτεσαι, βαλε!!! και εννοείται, ΟΧΙ vdsl απο το αστικό κέντρο, μονο απο καμπίνες

Για να δεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου μπες εδω και βαλε το νούμερο σου

https://www.cosmote.gr/fixed/check-availability?redir=1&p_l_id=44064&p_v_l_s_g_id=0

θα δεις μονο για 50αρα σύνδεση, αν δεις διαθέσιμη μόνο 30αρα τοτε είσαι απο το αστικό..................

Υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου για 50άρα...οπότε λογικά αυτό είναι από καμπίνα...

Επειδή η cosmote είναι ακριβότερη από τους άλλους,

αν πάω στην π.χ. Vodafone για vdsl, θα είναι και εκεί από καμπίνα;

Δημοσ.

Στον οτε μπορει να πληρωνεις πολλα αλλα εχεις την σιγουρια, ειχα οτε παλια και δεν ειχα ουτε ενα θεμα.
Στη Vodafone αν παθει κατι το ιντερνετ δεν μπορεις ουτε τηλεφωνο να παρεις(αν δεν σε ενδιαφερει βαλε vodafone)..
Επισης προσεχε τα * (ψιλα γραμματα) επειδη και εγω κοιτουσα για vdsl(δεν θυμαμαι εταιρεια) μπορει να κανεις συμβολαιο 12-24 μηνες αλλα ανα καποιους μηνες ανεβαινουν οι τιμες με αποτελεσμα στο τελος να πληρωνεις κανα 50-60αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...