DhZou Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Φαντάσου το σκούτερ σαν στο αυτοκίνητό σου μόλις αφήνεις το γκάζι να πατάς συμπλέκτη και να ρολάρει μόνο του. Δε σε φρενάρει ο κινητήρας δηλαδή όπως στα manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Όχι βέβαια, δεν είναι σαν να πατάς συμπλέκτη. Το αντίθετο. Απλά, δεν έχει τόσο μεγάλο φρένο ο κινητήρας διότι οι στροφές είναι λίγες. Εχεί που αποσυμπλέκει τελείως είναι κάτω απο 10χλμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAVE Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αν το θες για καθημερινή μετακίνηση εγώ θα πρότεινα scooter. Εγώ έχω ένα sh 150, κάνω περίπου 1.000χλμ το μήνα και βάζω κανα 40αρι βενζίνη. Τώρα που αυξήθηκε άντε λίγο παραπάνω. Μέσα στη πόλη είναι πολύ πιο άνετο το scooter και πιο οικονομικό. Βάζεις και μια ποδιά πάνω για τα κρύα και είσαι άρχοντας. Η μηχανή σου προσφέρει άλλα πράγματα, όπως κανα ταξιδάκι και τη ταχύτητα αν θες να τη δεις και λίγο rossi. Κι εγώ θα ήθελα να έχω μηχανή να κάνω και τα ταξιδάκια μου, αλλά σίγουρα δε θα με βόλευε στη καθημερινή μετακίνηση. (ο καθένας με τις ανάγκες του βεβαια) Επίσης αφού λες ότι έχεις φίλους και με τα δύο, όταν πάρεις το δίπλωμα μπορείς να κάνεις ένα test drive για κάποιες μέρες ίσως. Δηλαδή πάρε για 2 μέρες το scooter και 2 μέρες τη μηχανή για να δεις πως είναι το καθένα. Αν έχεις και το θάρρος βέβαια να το ζητήσεις από τους φίλους σου. Και κάτι τελευταίο.....Καλές βόλτες και ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αυτό με το φρενάρισμα του κιντηρα το έχουν προβλέψει στα σκούτερ βάζοντας πολύ καλύτερα φρένα από τις αντίστοιχες μηχανές κ πολύ χαμηλότερο κέντρο βάρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αυτό με το φρενάρισμα του κιντηρα το έχουν προβλέψει στα σκούτερ βάζοντας πολύ καλύτερα φρένα από τις αντίστοιχες μηχανές κ πολύ χαμηλότερο κέντρο βάρους.Εφ οσον εχουν καλυτερα φρενα και στήσιμο τα σκουτερ προταση μου το επομενο motogp να γινει με σκουτερ Εχω δει πολλους φιλους να μένουν άπειρα πισω στα στροφηλικα της εβοιας και τελικά να καταλήγουν σε μοτοσυκλέτες. Ειπαμε καλά τα σκουτερ αλλά υπάρχουν και ορια Τα σκουτερ εχουν χώρους και ειναι άνετα για μέσα στην πολη, μέχρι εκει ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Επίσης το σκούτερ είναι πολύ πιο άνετο στη πόλη(αν εξαιρέσεις διήθηση και ύψος καθρεπτων πάρε ένα που να τους έχει ψηλά) για τον πολύ απλό λόγο της έλλειψης των ταχυτήτων. Οποίος θεωρεί ότι οι συνεχείς αλλαγές ταχύτητων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα