Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi pr0

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή η ρομ δλδ δεν είναι καλή είναι μουφα ας πούμε σωστά;Αυτό που είπα παραπάνω που έβαλα το κινητό για φόρτιση ξύπνησα το πρωί και ήταν κλειστό χωρίς να πειράξω κάτι αλλά με γεμάτη μπαταρία παίζει να φταίει η ρομ ε;

Δημοσ.

δεν είναι το νούμερο παραπάνω το global είναι το θέμα όπου για αυτό το κινητό δεν έχει βγει global rom άρα φοράς μαϊμού ρομ από κινεζομαγαζα που πρέπει άμεσα να την αλλάξεις.

Unofficial ειναι....

Αυτή η ρομ δλδ δεν είναι καλή είναι μουφα ας πούμε σωστά;Αυτό που είπα παραπάνω που έβαλα το κινητό για φόρτιση ξύπνησα το πρωί και ήταν κλειστό χωρίς να πειράξω κάτι αλλά με γεμάτη μπαταρία παίζει να φταίει η ρομ ε;

Και αυτο αλλα και η μπαταρια.

Απο που το πηρες?

Δημοσ.

Το κινητό το έχω 5 μέρες η μπαταρία κρατάει 2 μέρες απλά μ τυχε αυτό σημερα,το πήρα από ιδιότητες καινούργιο εγώ το άνοιξα ..Για την ελληνική ρομ λες να με 10 φορές καλύτερη από αυτή έτσι προτείνεις να την περάσω;

Δημοσ.

Το κινητό το έχω 5 μέρες η μπαταρία κρατάει 2 μέρες απλά μ τυχε αυτό σημερα,το πήρα από ιδιότητες καινούργιο εγώ το άνοιξα ..Για την ελληνική ρομ λες να με 10 φορές καλύτερη από αυτή έτσι προτείνεις να την περάσω;

Να πολυ καλυτερη.

Καταρχειν επειδή εχεις Unofficial πρεπει να περασης Official πρωτα και μετα την Ελληνικη.

Οποτε πρωτα πας εδωhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

Και μετα πας στην Ελληνικη που σου εδωσα.

Για τον ιδιωτη δεν το σχολιαζω γιατι εχω δει καινουρια και "καινουρια" αν καταλαβες την εννοω.

Δημοσ.

Εσύ xiaomi εχεις;Ευχομε να βρεθεί καπιος που να μπορέσει να μου το φτιάξει χωρίς να κάνει κάτι λάθος γιατί εγώ δεν τα πάω καλά με αυτά τα πράγματα... :( Σε αυχαριστω για όλες τις συμβουλές σου!

Δημοσ.

Εσύ xiaomi εχεις;Ευχομε να βρεθεί καπιος που να μπορέσει να μου το φτιάξει χωρίς να κάνει κάτι λάθος γιατί εγώ δεν τα πάω καλά με αυτά τα πράγματα... :( Σε αυχαριστω για όλες τις συμβουλές σου!

Δυο παρακαλώ :)
Δημοσ.

Και έχεις και στα 2 ελληνική ρομ έχεις κάποιο πρόβλημα δουλεύει καλά;

Δημοσ.

Το ενα το πηρα απο καποιο κατάστημα απο σκρουτζ που ειχε Ελληνικα.

Το αλλο το πηρα απο Κινα με Αγγλο/Κινεζικα και του περασα Ελληνικα(ας ειναι καλα ο φιλος μου)πριν περιπου κανενα μηνα.

Γενικα δεν εχω θεμα,απλα στο ενα που του περασα Ελληνικα η μπαταρια πεφτη ποιο γρηγορα απο πριν.

Αυτο γίνεται γιατι εχω DEV και οχι Global

Δημοσ.

Εάν δυσκολεύεσαι, δίπλα στο φόρουμ της miui θα σε βοηθήσουν άτομα με το ίδιο κινητό με σένα ή οι διαχειριστές του φόρουμ. Δεν είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι. Και εγώ έχω 2 δικά μου, ένα της κοπέλας μου...
Δημοσ.

Αν θες μπορω να πω στον φιλο μου αν μπορει και θελει να στο φτιαξει γιατι εγω πλεον δεν εχω pc.

Δημοσ.

Άμα δεν βγάλω άκρη θα σ πω ευχαριστώ και πάλι για όλα!

Δημοσ.

Έγινε φίλε άμα δεν τα κατάφερω θα σου στειλω να μου πεις ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...