Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi pr0

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση έχω πάρει το xiaomi redmi pro 5 μέρες το βράδυ που έπεσα για να κοιμηθώ το εβαλα για φόρτιση την Πέμπτη μέρα ξύπνησα το πρωί και είχε κλεισει..Ξερεται γιατί έκλεισε μηπως υπάρχει κάποια λειτουργεία που πρέπει να την αλλάξω;;

Δημοσ.

Ναι έπεσα για ύπνο χθες βραδυ το έβαλα για φορτιση φορτίζε κανονικά και το πρωί που ξύπνησα ήταν κλειστό.. 5 μέρες δεν το έχω κλείσει καθόλου για μία επανεκκίνηση πχ λες να φταίει αυτο;

Δημοσ.

Ναι έπεσα για ύπνο χθες βραδυ το έβαλα για φορτιση φορτίζε κανονικά και το πρωί που ξύπνησα ήταν κλειστό.. 5 μέρες δεν το έχω κλείσει καθόλου για μία επανεκκίνηση πχ λες να φταίει αυτο;

τωρα είναι οκ λειτουργεί - ανοιγοκλείνει κανονικά ; ποια rom φοράει;

Δημοσ.

Την κανονική φοράει το άνοιξα το πρωί όπως είπα που είχε κλείσει είχε φορτίσει η μπαταρία κανονικά απλά είχε κλείσει μόνο του δεν το είχα πειράξει εγώ.

Δημοσ.

εκει που λεει σχετικα με το τηλεφωνο λες?

Δημοσ.

Την κανονική φοράω δεν την έχω πειράξει τώρα λέω να βάλω την ελληνική

Δημοσ.

Την κανονική φοράω δεν την έχω πειράξει τώρα λέω να βάλω την ελληνική

Εφόσον δεν έχεις την ελληνική, είμαι 100% σίγουρος ότι φοράς κάποια πειραγμένη ρομ κινεζομάγαζου. Ανέβασε εδώ ένα printscreen από το about του κινητού.
Δημοσ.

Miui global8.0 i stable 8.0.7.0 lxkcnma με αυτό μπορείς να καταλάβεις;

Δημοσ.

Miui global8.0 i stable 8.0.7.0 lxkcnma με αυτό μπορείς να καταλάβεις;

Ναι ειναι Unofficial εχει ενα νουμερο παραπανω στο τελος.
Δημοσ.

Πως στέλνω screenshot από κινητό να σου δείξω ακριβώς;

Δημοσ.

Αμα θες την Ελληνικη ξεκινα το διαβασμα

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17114-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-PRO-Omega-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-SOLVED/

Πως στέλνω screenshot από κινητό να σου δείξω ακριβώς;

Δεν χρειαζεται εγω το καταλαβα.
Δημοσ.

Ναι ειναι Unofficial εχει ενα νουμερο παραπανω στο τελος.

δεν είναι το νούμερο παραπάνω το global είναι το θέμα όπου για αυτό το κινητό δεν έχει βγει global rom άρα φοράς μαϊμού ρομ από κινεζομαγαζα που πρέπει άμεσα να την αλλάξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...