kousman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα, μια γνωστη μου εχει ενα λαπτοπ dell inspiron 5559 (οχι με touch screen) το οποιο της επεσε και εσπασε η οθονη. Η dell θελει 250 ευρω για να το φτιαξει οποτε προσφερθηκα να το κανω εγω( εχω αλλαξει 2-3 φορες σε αντιστοιχες περιπτωσεις) Το θεμα ειναι οτι ψαχνοντας για οθονη απο ελλαδα επεσα πανω σε αυτη http://www.itsys.gr/othoni-laptop-dell-inspiron-5559-9666-15-6-1366x768-wxga-hd-led-30pin-r-slim-kod-2473.html η οποια ειναι απο κατασκευαστή AUO . Ειναι οντως η οθονη του λαπτοπ απο αυτον τον κατασκευαστη ή οχι? Αν οχι ειναι αντιστοιχης ποιοτητας? Δεν θελω να ανοιξω το λαπτοπ πριν ειμαι σιγουρος οτι θα βρω οθονη για να μην υπαρξει θεμα με την εταιρια αν τελικα προχωρησει σε αντικατασταση απο την dell. ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν το ανοίξεις εσωτερικά, δεν μπορεί κάποιος να σου πει 100% με βεβαιότητα το μοντέλο. Σαφώς και θα βρεις σε ποιό χαμηλή τιμή.
george_gpu Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα , βγαλε την παλια δες τον κωδικό στο αυτοκόλλητο για να τσεκάρεις όντως οτι ειναι αυτη η ανάλυση 1366 χ 768 λογικη η τιμη **έτσι και αλλιώς δεν καλυπτει η εγγυηση \ κακη χρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα