mynam3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Τι καρτοκινητο συμφερει για ιντερνετ? Εχω wind αλλα το σημα στις περιοχες που κυκλοφορω ειναι απαραδεκτο, αν δεν ειχε αυτες τις τιμες θα την ειχα διωξει με τις κλωτσιες. Ειχα whats up για δευτερο, ομως οι τιμες ειναι λιγακι τσουχτερες. Υπαρχει καποια αλλη προταση?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Τι καρτοκινητο συμφερει για ιντερνετ? Εχω wind αλλα το σημα στις περιοχες που κυκλοφορω ειναι απαραδεκτο, αν δεν ειχε αυτες τις τιμες θα την ειχα διωξει με τις κλωτσιες. Ειχα whats up για δευτερο, ομως οι τιμες ειναι λιγακι τσουχτερες. Υπαρχει καποια αλλη προταση? Γιατι στις δικές μου περιοχές τι κανει το σήμα της wind Γενικά ειναι απαράδεκτη, και εγω νομιζα οτι ειναι μονο στα σταθερά αλλα δυστυχώς το ιδιο έργο παιζει και στα κινητά 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Frog αξιζει,4GB με 4,4€ εχει... Οσο για την Wind,με φοιτητικο που ειμαι...σημα οκ αλλα εχει θεματα. 1
mynam3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τυχαίνει σε περιοχές στα βόρεια προάστια να μην πιάνει ούτε για κλήσεις, να αναγκάζομαι να γυρίσω το κινητό σε 2g για να μιλήσω στο τηλ και όταν θέλω ιντερνετ σε 3g/4g. Αυτό με την frog ισχύει επ'αόριστον? Κοσμοτε δεν είναι αυτό? Από πού παίρνεις μία τέτοια κάρτα? Ένα λινκ θα ήταν κατατοπιστικό, δεν βρίσκω κάτι.
leo066 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Cosmote είναι, προσφορά αλλά ισχύει εδώ και πάρα πολύ καιρό, μπορεί αύριο να μην ισχύει, από κατάστημα Cosmote Τυχαίνει σε περιοχές στα βόρεια προάστια να μην πιάνει ούτε για κλήσεις, να αναγκάζομαι να γυρίσω το κινητό σε 2g για να μιλήσω στο τηλ και όταν θέλω ιντερνετ σε 3g/4g.Αυτό με την frog ισχύει επ'αόριστον?Κοσμοτε δεν είναι αυτό? Από πού παίρνεις μία τέτοια κάρτα?Ένα λινκ θα ήταν κατατοπιστικό, δεν βρίσκω κάτι.
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αυτό με την frog ισχύει επ'αόριστον? Κοσμοτε δεν είναι αυτό? Από πού παίρνεις μία τέτοια κάρτα? Ένα λινκ θα ήταν κατατοπιστικό, δεν βρίσκω κάτι. ειναι της cosmote. H προσφορα μαλλον δεν ισχύει πλεον, δεν τη βλέπω στο site δεν μπορείς να βρεις το frog mobile; http://lmgtfy.com/?q=frog+mobile http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τυχαίνει σε περιοχές στα βόρεια προάστια να μην πιάνει ούτε για κλήσεις, να αναγκάζομαι να γυρίσω το κινητό σε 2g για να μιλήσω στο τηλ και όταν θέλω ιντερνετ σε 3g/4g. Αυτό με την frog ισχύει επ'αόριστον? Κοσμοτε δεν είναι αυτό? Από πού παίρνεις μία τέτοια κάρτα? Ένα λινκ θα ήταν κατατοπιστικό, δεν βρίσκω κάτι. Προσφορα ειναι αν και διαβαζα οτι θα κοπει σιγα σιγα.Γενικοτερα συμφερει whats up αμα δεν θες να μπλεκεις.Frog πηγαινεις με ΑΛΠΑΚ στο 1314 και χρεωση 3€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα