fallen4ngel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αν αρχίσουμε έτσι άστο οκ ότι πεις. Δεν έχω κανένα σκοπό να μπαίνω πάλι σε αντιπαραθέσεις. Ελεύθερος να βάλεις ότι θέλεις είσαι. PS δοκιμές σε hardware 1000-1500€ δεν κάνω έχεις ένα δίκαιο σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω κατι με την μαρκα οπως ειπα παραπανω μετα απο τοσα που εχουν βγαλει διαροη δεν μπορω να τα προτεινω , το κακο ειναι οτι δεν ειναι μονο σε δικα μου συστηματα αλλα και σε γνωστων που εχω στησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danto Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Όταν λες εχουν βγάλει διαροή απο πιά σημία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Όταν λες εχουν βγάλει διαροή απο πιά σημία;Εκεί που έχει το εσωτερικό oring στο περιστρεφομενο σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα