Kitsikopoulos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα αγόρασα το Xiaomi 4 32gb/3gb, Στην αρχή όλα ήταν πολύ καλά. Ομως πλέον αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.. Το playstore σταμάτησε να δουλεύει και ζήτησα βοήθεια από την google. Μετά από κάποια βήματα τα οποία με συμβούλεψαν να ακουλουθήσω διεγράφησαν και οι επαφές μου από το τηλέφωνο και πλέον δεν μπορώ να κάνω ούτε add account την Google καθώς όταν το προσπαθώ έχω μια οθόνη που γράφει Checking info για πάντα. Επίσης δεν παίζει και το youtube τώρα, επειδή διέγραψα το playstore.. Καμιά ιδέα? Θα το εκτιμούσα να με βοήθησετε καθώς εχω χάσει όλες τις επαφές και είναι σημαντικό για την δουλειά μου! Ευχαριστώ πολύ, Μάνος
dkmaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Από που αγόρασες το τηλέφωνο; Ελλάδα ή Κίνα; Από επίσημο αντιπρόσωπο; (αν το αγόρασες από Ελλάδα) Τι ρομ φοράει;
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Απ'ο.τι καταλαβαινω,χρειαζεσαι διαγραφη cache. Το youtube δεν "παιζει" οχι επειδη διεγραψες το playstore,αλλα τα google play services
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα