Chris.pa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι πως το βλεπει ο καθενας. Για μενα προσωπικα οταν ειναι να αγορασω τηλεοραση κοιταζω παρα πολυ την εγγυηση ,αφου την τηλεοραση γενικα δεν την αλλαζεις συχνα οπως αλλα πραγματα. Προσωπικα θα την αγοραζα 950απο Κωτσοβολο με 5χρονια εγγυηση και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο(τα Media markt πουλανε την 5ετη εγγυηση 100ευρω αρα η χρηματικη διαφορα βγαινει ακομα πιο κατω)οσο δελεαστικα και να ειναι τα 700ευρω του Πλαισιου. Ειναι ενα ρισκο που παιρνεις με τα μεταχειρισμενα δυστηχως. Αν ζητήσω να την δω να ανοιχτεί δηλαδη και να βαλω δικο μου στικάκι παιζει τετοια περίπτωση;
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο δεν το γνωριζω δυστηχως αρα δεν μπορω να πω κατι.Το καλυτερο θα ηταν να επαιρνες τηλεφωνο(πριν την παραγγειλεις)να ρωτησεις οτι θελεις.
Chris.pa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο δεν το γνωριζω δυστηχως αρα δεν μπορω να πω κατι.Το καλυτερο θα ηταν να επαιρνες τηλεφωνο(πριν την παραγγειλεις)να ρωτησεις οτι θελεις. Πηρα ρώτησα δεν λενε για stock house προϊόντα πρεπει να πας απο εκει μου ειπανε
Chris.pa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο δεν το γνωριζω δυστηχως αρα δεν μπορω να πω κατι.Το καλυτερο θα ηταν να επαιρνες τηλεφωνο(πριν την παραγγειλεις)να ρωτησεις οτι θελεις. Λοιπον εχουμε και λεμε το ξανασκέφτηκα και οι 6 μήνες του stock house για τοσα λεφτα δεν με καλύπτουν.Οποτε πηγα media markt και έπαιζε στα 949 ζήτησα να μου κόψει ενα κατοστάρικο εν τέλει μου την άφησε 850 και με προϋπόθεση αγοράς την εγγύηση των 5 ετών (g plus) 120€.Συνολο 970€ νομιζω για την συγκεκριμένη τηλεόραση οτι ειναι πολυ καλα και με 5 χρονια εγγύησης (λεμε τωρα).Δευτερα ή Τρίτη παραλαμβάνω
graphist83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Την επαιρνες και απο Κωτσοβολο η απο public 950€ (η και πιο κατω με παζαρι, γνωστός μου την πηρε 900€) με την εγγύηση δώρο. Τρεχουν προσφορα, αναφέρθηκε και πιο πανω... Μου αρεσει που ρωτατε και μετα κανετε ακριβως αυτο που δεν πρεπει... Οπως και να εχει καλοθεατη. ΥΓ αρα η 7000 στο πλαίσιο ειναι ελεύθερη να υποθέσω.. Τωρα που πουλησα και την Pionner ευκαιρια.
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Σχετικη/ασχετη ερωτηση αλλα περνανε τα παζαρια σε μεγαλες αλυσιδες?Οκ σε μικροτερα μαγαζια θυμαμαι οτι οντως εκανες παζαρι(ειδικα αν ελεγες την μαγικη λεξη ''μετρητα'')αλλα στις μεγαλες αλυσιδες πως δινει ο υπαλληλος τοσο μεγαλη μειωση τιμης?
bsp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Και ομως περνανε, αλλα κυριος στα mega store, τουλαχιστον εμενα μου εχουν κανει πολυ καλες εκπτωσεις...
Chris.pa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπερα συμφουριτες,δεν θελω να ανοίξω καινουριο θεμα οπως ειπα πιο πανω η αγορα εγινε της 49" απο media markt.Ενταξει η εικόνα ειναι φοβερή σε σχέση με την uh635 κλάσεις ανώτερη και γενικώς πολυ ικανοποιημένος μεχρι χθες....Ειδα 2 κουκκίδες μαύρες στο αριστερό μερος και δεξί στην οθόνη με λιγο ψάξιμο στο Ίντερνετ διάβασα πως ειναι καμένα πιξελ..Αλλαζωντας και πηγες και εικόνες οι κουκκίδες ειναι εκει δεν ειναι έντονες γιατι ειναι μαύρες και δεν τραβάνε το μάτι αλλα αν ξερεις που ειναι εκει κοιτας..Τελοσπαντων εχω κανει κ επέκταση εγγύησης παιδια ποια ειναι η γνώμη σας να κανω αντικατάσταση;;Αν γινεται κ Οχι επισκευή..
jimzak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μια φωτό θα βοηθούσε. Πάρε ένα τηλέφωνο στην samsung να αναφέρεις το πρόβλημα,αν και νομίζω πως δεν θα κάνει κάτι μιας και για να σου αλλάξουν πάνελ πρέπει ή να έχεις πάνω από 10 καμένα πίξελ ή να είναι στο κέντρο της οθόνης ώστε να το θεωρήσουν "ενοχλητικό".
Chris.pa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δεν εχω ιδέα πως ανεβαίνει φωτο στο φόρουμ αλλιώς εχω τραβήξει μερικές
Chris.pa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Τελικα ήρθαν απτο σερβις της Samsung αλλαγη panel.Εχει κανεις καμια παρόμοια εμπειρία μπορει να γινει κατι χειρότερο απο ενα καμένο pixel;
bill2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Οχι φιλε μην ανησυχείς θα ερθει ο τεχνικος της εταιριας θα τη παραλάβει θα κανει αλλαγη οθονης
Chris.pa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Καινουριο πάνελ μετα απο επισκευή και η ιστορία συνεχίζεται μεχρι να δεχθουν να μου κανουν αντικατασταση τηλεόρασης
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 IMG_4155.JPGIMG_4155.JPG Καινουριο πάνελ μετα απο επισκευή και η ιστορία συνεχίζεται μεχρι να δεχθουν να μου κανουν αντικατασταση τηλεόρασης Βλέπω πως το σκούπισες με το δάχτυλο το σημείο για να δεις μην είναι σκουπιδάκι ε? Δεν έχει zero pixels εγγύηση η samsung στις τηλεοράσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα