Chris.pa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Γεια σε όλους πριν κανα ενα μισή μηνα πηρα την lg 50 uh635 δεν με ικανοποιεί ομως για τις απαιτήσεις μου Οχι οτι ειναι άσχημη σαν τηλεόραση και η εικόνα αντίθεση μαύρα ολα πολυ καλα απλα με λιγο διάβασμα αποφάσισα να την δωσω.Ειδα απο reviews και γνώμες άλλων χρηστών οτι μαρεσει η ks7000 που παιζει στο πλαίσιο stock αυτη την στιγμή στα 699€.Αξιζει να παρω απο stock house τηλεόραση επισης αν ρωτήσεις γιατι βρίσκεται στο stock house μαθαίνεις τον λογο η παπάντζες και τελευταίο ρε παιδια ξερω οτι θα δω διαφορα όσον αφορά τις δυο τηλεοράσεις αλλα ποσο μεγαλη ειναι αυτη η διαφορα ευχαριστω !!
jimzak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δεν θέλω να σου πω τι να κάνεις, αλλά αφού σε ικανοποιεί σαν τηλεόραση γιατί θέλεις να την δώσεις? Επίσης τι εννοείς από reviews και γνώμες άλλων σου αρέσει η ks7000?
Chris.pa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εφαγα το κόλλημα οτι θελω να βλεπω σωστό HDR επισης διάβασα για input lag και ολες οι lg ειναι αρκετα παραπάνω απο τις Samsung.Ξερω οτι ειναι υπερβολή να δωσω αυτα τα 200-300 ευρώ παραπάνω για 10bit και λιγότερο input lag αλλα θελω να ειναι πιο future proof να την κρατήσω 4-5 χρονια
jimzak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγώ τα 2 pc που έχω στο δωμάτιο,το ένα το έχω σε lg και το δεύτερο σε samsung,διάφορα στο input lag δεν έχω καταλάβει.Βεβαια δεν είμαι ο κανόνας.Γνωμη μου είναι να πας να την δεις από κοντά,να δεις πως παίζει και αν θεωρείς ότι αξίζει αυτά τα 200-300€ παραπάνω από αυτήν που έχεις πράξε ανάλογα.
Chris.pa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το σκεφτηκα και αυτο ρε τζιμ και σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.Αλλα αλλιώς βλεπεις μια τηλεόραση στο χώρο σου και αλλιώς στο μαγαζι θα μου πεις θα παω να δωσω τα 200 ευρώ για να κανω το τεστ,δεν ξερω και εγω το ψάχνω ακομα.Παντως ειμαι πολυ περίεργος να δω πόσο μεγαλη ειναι η διαφορα απο HDR σε 8 bit με 10 1
jimzak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σίγουρα για να παίξει το hdr θες 10bit βάθος και πάνω, αλλά επειδή βλέπω σου έχει κολλήσει το μικρόβιο (όπως και σε όλους μας άλλωστε κατά καιρούς) και δεν βλέπω να ησυχάσεις αν δεν την πάρεις, γνώμη μου είναι, αν δεν σου λείπουν τα 200-300€ από τον προυπολογισμο, κάνε την κίνηση εφόσον θα είναι καινούργια και όχι καμιά εκθεσιακή να βαράει 24ωρα. Στην τελική αν το σκεφτείς θα έχεις πάρει μια καλύτερη τηλεόραση. 1
Chris.pa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πανω σε αυτο ηθελα να σε ρωτησω εχεις ιδέα αν μπορω να μαθω στο stock house αν ηταν πχ. Εκθεσιακή ή απο επισκευή ας πουμε γενικα για ποιο λογο βρίσκεται στο stock house
jimzak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αυτό μόνο αν τους πάρεις τηλέφωνο μπορείς να μάθεις. Στο site αναφέρει: Τα προϊόντα Stock House μπορεί να είναι: - Επισκευασμένα μετά από ελάττωμα - Χωρίς πλήρη παρελκόμενα - Εκθεσιακά προϊόντα (demo-δοκιμαστικά) - Με αλλοιωμένη συσκευασία - Επιστροφές πελατών χωρίς ελάττωμα Τα προϊόντα Stock House διαθέτουν 6 μήνες εγγύηση stock house Πλαίσιο ή αντιπροσωπείας.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν αξιζουν τα προιοντα stock house σε τοσο ακριβα προιοντα. 1
graphist83 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Παντως η KS7000 δεν εχει καμια σχεση με την 635 ουτε καν στο ελαχιστο. Και δεν το λεω τοσο για τα πανελ που εχουμε χιλιοπει αλλα στο οτι ειναι 3 κατηγοριες πανω σαν σειρα. 699€ για την 7000 ειναι πολυ καλη τιμη. Δεδομενου οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση και με μεση διαρκεια ζωης πανω απο 80000 ωρες θα ελεγα να μην φοβασαι. Ακομα και 8 μηνες να επαιζε σερι, καινουργια ειναι. Ολες μου οι TV, o projector και οι ενισχυτες μου μτχ ειναι η πρωην demo. Μερικα υπαρχουν ακομα και 5 χρονια ακομα και τωρα. (εκτος απο ενισχυτη που τους αλλαζω σαν σωβρακα) 1
Chris.pa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Παντως η KS7000 δεν εχει καμια σχεση με την 635 ουτε καν στο ελαχιστο. Και δεν το λεω τοσο για τα πανελ που εχουμε χιλιοπει αλλα στο οτι ειναι 3 κατηγοριες πανω σαν σειρα. 699€ για την 7000 ειναι πολυ καλη τιμη. Δεδομενου οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση και με μεση διαρκεια ζωης πανω απο 80000 ωρες θα ελεγα να μην φοβασαι. Ακομα και 8 μηνες να επαιζε σερι, καινουργια ειναι. Ολες μου οι TV, o projector και οι ενισχυτες μου μτχ ειναι η πρωην demo. Μερικα υπαρχουν ακομα και 5 χρονια ακομα και τωρα. (εκτος απο ενισχυτη που τους αλλαζω σαν σωβρακα) Θα το κανω τοτε ρε γκράφιστ το βήμα και βλέπουμε μολις φυγει η 635 θα γινει η αγορα
heavyrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Να την ψαξεις για ξεκολλημενα πλασια/κομματια! Που ειναι κοινο φαινομενο στις τηλεορασεις του 2016 της samsung!
graphist83 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ακομα και αυτο να συμβαίνει ομως μικρο το κακό. Μου εχει συμβει σε πελατες μου και το service δωρεαν το αλλάζει με καινούργιο. Δεν λεω καινούργια TV και service ειναι λιγο φαουλ, αλλα οπως και να το κανουμε ενα καπάκι ειναι.
Chris.pa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ειμαι επιφυλακτικός γιατι τα 699 δεν ειναι μικρο ποσο και με κολαει η εγγύηση που δίνουν 6 μήνες αλλα θα το κανω μαλλον το βήμα και μολις γινει η αγορα θα σας πω εντυπώσεις
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι πως το βλεπει ο καθενας. Για μενα προσωπικα οταν ειναι να αγορασω τηλεοραση κοιταζω παρα πολυ την εγγυηση ,αφου την τηλεοραση γενικα δεν την αλλαζεις συχνα οπως αλλα πραγματα. Προσωπικα θα την αγοραζα 950απο Κωτσοβολο με 5χρονια εγγυηση και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο(τα Media markt πουλανε την 5ετη εγγυηση 100ευρω αρα η χρηματικη διαφορα βγαινει ακομα πιο κατω)οσο δελεαστικα και να ειναι τα 700ευρω του Πλαισιου. Ειναι ενα ρισκο που παιρνεις με τα μεταχειρισμενα δυστηχως. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα