the_doge_whisperer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε ολους. Αν και έχω διαβάσει άπειρα στο Ίντερνετ, τα πράγματα στον χώρο αλλάζουν ραγδαία όποτε θα ήθελα να επεκτείνω και εδω την έρευνα μου πριν προχωρήσω σε αγορά. Όπως καταλάβατε θέλω να προχωρήσω σε αγορά κινητού "καλής" κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένη βάση της φόρμας: 1) Διαθέτω γύρω στα 500 ευρώ 2) Η χρήση που θα κάνω ειναι e-mail και γενικότερη αλληλογραφία/επικοινωνίες, εφαρμογες για σύνδεση εξωτερικών καμερών (π.χ GoPro) και ηχητικών καταγραφικων, παιχνίδια και εφαρμογές τραπεζών. Γενικά όπως καταλάβατε θέλω αξιοπιστία. Πρώτα βάζω την αξιοπιστία και μετά όλα τα αλλα. Θέλω μια συσκευή με τις λιγότερες πιθανότητες να με κρεμάσει.3) δεν θέλω τεράστια οθόνη. Γύρω στις 4 - 4.7" ώστε να το χργσιμοποιω και με το ένα χέρι.4) το δαχτυλίδι αποτύπωμα ειναι θεμιτό μιας και θα έχω και τραπεζικές εφαρμογές μέσα.5) σαν χομπίστας φωτογράφος με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα6,7) Δεν με ενδιαφέρει η dual SIM8) δεν με καίει η Ελληνική γλώσσα 9) θέλω οπωσδήποτε 4G10) συμπαθώ πολύ το iOS λόγω της αξιοπιστίας τους και το ότι θα μου πάει περισσότερα χρόνια από το android. Τουλάχιστον έτσι ήταν τα πράγματα την τελευταία φορά που ειχα android. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει τώρα το τοπίο, γι αυτο και ρωτάω.11) μεγάλη μπαταρία: Τσεκ! Τουλάχιστον να βγάζει την μέρα χαλαρά.12) μόνο Ελλάδα.13) δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κατάστημα 14) μόνο και καινούριο. Ευχαριστώ εκτιμώντας προτέρων.
cabdik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 για 4-4,7 πας για iPhone...!! αν θες android, το οποιο απο το 5 και μετα ειναι πολυ καλυτερο απο παλια, και παραλληλα εχεις τεραστιες δυνατοτητες, οσον αφορα τις απειρες εφαρμογες που υπαρχουν, για ο,τιδηποτε μπορεις να φανταστεις, και βαση των προδιαγραφων που θετεις, το πρωτο που μου ερχεται ειναι το http://www.skroutz.gr/s/8791213/Huawei-P9-32GB.html βεβαιως υπαρχουν κι αλλες επιλογες, οπως το S7. τα οποια ομως ειναι μεχρι 5.2".....!! δεν ξερω αν αυτο ειναι ανασταλτικος παραγοντας, αλλα τα "καλα" Android παιζουν στα "5-5,5"
noFEARgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το s7 ενώ έχει μεγαλύτερη οθόνη είναι μικρότερο από το iPhone λόγω των τεράστιων bezel του δεύτερου 1
cabdik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το s7 ενώ έχει μεγαλύτερη οθόνη είναι μικρότερο από το iPhone λόγω των τεράστιων bezel του δεύτερου συμφωνω οτι τα Bezel παιζουν ρολο στις συνολικες διαστασεις μιας συσκευης, παρ' ολα αυτα το S7 ειναι 4χλστ πιο "ψηλο" απο το iPhone 6. (138 vs 142) http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7972&idPhone2=6378&idPhone3=7821 εβαλα και το Ρ9 που προτεινα πιο πανω, για ευρυτερη συγκριση..! επισης ενα παρα πολυ καλο κινητο, επισης κορυφαιο ειναι το http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php δεν γνωριζω ομως, περι καμερας τι λεει...!
vchristod84 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 επισης ενα παρα πολυ καλο κινητο, επισης κορυφαιο ειναι το http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php δεν γνωριζω ομως, περι καμερας τι λεει...! Αξιοπρεπέστατη είναι η κάμερα του
the_doge_whisperer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ωραία, ειδικά το P9 νομίζω είναι πολύ καλό. Προτίθεμαι να θυσιάσω την οθόνη και να πάρω μεγαλύτερη. Οι προτεραιότητες μου είναι αξιοπιστία και κάμερα. Π.χ. έχω εδώ και 5 χρόνια ένα iPhone 4s και ακόμα το βρίσκω αξιόπιστο. Είναι αργό, σταματάνε σιγά σιγά να υποστηρίζονται οι εφαρμογές αλλά ακόμα δεν με έχει κρεμάσει. Αντίθετα είχα ένα Windows Phone το οποίο πολλές φορές με έπαιρναν τηλέφωνο και δεν μου το εμφάνιζε. Η σε android να πάω να κάνω κλήση και να κρασάρει ο dialer. Αυτά σε καμία περίπτωση δεν τα θέλω. --------------------------------------------- To s7 ίσως έχει απ' τις καλύτερες κάμερες απ' ότι βλέπω. Όπως και το LG G6. To μόνο που με προβληματίζει είναι η αξιοπιστία του android. Αλλιώς κοιτάω ή για iPhone 6SE 64GB ή iPhone 6s 32GB.
the_doge_whisperer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το χρειάζομαι μέσα στη βδομάδα, το πολύ αρχές επόμενης. Άσε που απ' ότι βλέπω θα ξεφύγει αρκετά και στην τιμή.
ziaba Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε ολους. Αν και έχω διαβάσει άπειρα στο Ίντερνετ, τα πράγματα στον χώρο αλλάζουν ραγδαία όποτε θα ήθελα να επεκτείνω και εδω την έρευνα μου πριν προχωρήσω σε αγορά. Όπως καταλάβατε θέλω να προχωρήσω σε αγορά κινητού "καλής" κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένη βάση της φόρμας: 1) Διαθέτω γύρω στα 500 ευρώ 2) Η χρήση που θα κάνω ειναι e-mail και γενικότερη αλληλογραφία/επικοινωνίες, εφαρμογες για σύνδεση εξωτερικών καμερών (π.χ GoPro) και ηχητικών καταγραφικων, παιχνίδια και εφαρμογές τραπεζών. Γενικά όπως καταλάβατε θέλω αξιοπιστία. Πρώτα βάζω την αξιοπιστία και μετά όλα τα αλλα. Θέλω μια συσκευή με τις λιγότερες πιθανότητες να με κρεμάσει. 3) δεν θέλω τεράστια οθόνη. Γύρω στις 4 - 4.7" ώστε να το χργσιμοποιω και με το ένα χέρι. 4) το δαχτυλίδι αποτύπωμα ειναι θεμιτό μιας και θα έχω και τραπεζικές εφαρμογές μέσα. 5) σαν χομπίστας φωτογράφος με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα 6,7) Δεν με ενδιαφέρει η dual SIM 8) δεν με καίει η Ελληνική γλώσσα 9) θέλω οπωσδήποτε 4G 10) συμπαθώ πολύ το iOS λόγω της αξιοπιστίας τους και το ότι θα μου πάει περισσότερα χρόνια από το android. Τουλάχιστον έτσι ήταν τα πράγματα την τελευταία φορά που ειχα android. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει τώρα το τοπίο, γι αυτο και ρωτάω. 11) μεγάλη μπαταρία: Τσεκ! Τουλάχιστον να βγάζει την μέρα χαλαρά. 12) μόνο Ελλάδα. 13) δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κατάστημα 14) μόνο και καινούριο. Ευχαριστώ εκτιμώντας προτέρων. αν θες να το χειρίζεσαι με ένα χέρι άνετα να πάρεις κατι από 60 (iPhone SE) έως 65 (Sony z5 ή x compact) mm το πολύ σε φάρδος ... θα υπολογίσεις ότι θα το βάλεις σε θήκη και θα πάρει και αλλο όγκο ... αν δεν θα το χεις με θήκη μπορείς να πάρεις μέχρι και 70mm (6s, s7) το πολύ ... αποτελεί προσωπική μου άποψη καθώς δεν μπορώ να γνωρίζω το ποσό μακριά χέρια έχεις το p9 που αναφέρθηκε πιο πάνω με θήκη ακομα και χωρίς δεν μπορούσα να το χειριστώ με ένα χέρι άνετα
darkiller Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το p9 έχει λειτουργία να το χειρίζεσαι με το ενα χερι. https://www.google.de/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://techmaniacs.gr/huawei-p9-review/&ved=0ahUKEwjNoYG42-vRAhVBLMAKHdV7B3wQFghHMAg&usg=AFQjCNHxqp7C1s7fmhYcuLaMjOoxAVDBUA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα