IT chef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 να σε ρωτήσω κάτι όμως ..σε περίπτωση που δεν πάω σε update γ πόσο καιρό μπορεί να με βγάλει το σύστημα της υπογραφής μου? δε μας παρατάς λέω εγώ...κάθε λίγο και λιγάκι να αλλάξεις κάτι θες,και στο τέλος ρωτάς πόσο θα σε βγάλει ο φένομ. Από τις τόσες ερωτήσεις,έμαθες και μια β150 και έναν επεξεργαστή,και τον κοπανάς σαν πρόταση σε κάθε θέμα αναβάθμισης. 2
life is music Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 δε μας παρατάς λέω εγώ...κάθε λίγο και λιγάκι να αλλάξεις κάτι θες,και στο τέλος ρωτάς πόσο θα σε βγάλει ο φένομ. Από τις τόσες ερωτήσεις,έμαθες και μια β150 και έναν επεξεργαστή,και τον κοπανάς σαν πρόταση σε κάθε θέμα αναβάθμισης. Μία ερώτηση έκανα ρε αδερφέ χαλάρωσε λίγο!
IT chef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 1,433 posts 453 ποστ Tι μητρική να πάρω 426 ποστ Τι επεξεργαστή να πάρω 523 ποστ Μητρική είσαι εδώ Ασροκ Β150 Επεξεργαστή είσαι εδώ ι5 6500 1 ποστ Μια ερώτηση έκανα αδερφέ 4
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Κι εκτος αυτου, επρεπε να τα πει κι εδω! :P http://www.insomnia.gr/topic/634798-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85-motherboard/
life is music Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Θα κρατησεις και τα coolers απο την υπογραφη σου? Ανεμιστηρες Κουτιου: 5 ανεμιστηρες blue led 12mm Κριμα παντως, δεν εχει υποδοχη το aeroccol για το fan κοντρολερ σου ουπς λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα