Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλυτερα παρε εναν kabylake..

Αν σε παιρνει οικονομικα,την δωσεις και πας σε αλλη καρτα γιατι οχι?

Σε καλυπτει παντως προς το παρον, στην τελικη την δοκιμαζεις και αποφασιζεις μετα αν σου κανει..

απο kabylake ποιον να κοιτάξω?  και τελος εδωσα τον g3258 όποτε φευγω γ την μητρικη 

Επεξ/σία από life is music
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποσα διαθετεις, και ποια η χρηση σου?

τελικα η μητρικη π εδινε το παιδι την εδωσε εγω αυτα π σκοπευω να διαθεσω ειναι 80 γ μητρικη μαξ 85 και γ επεξεργαστη δεν βιαζομαι γτ δν εχω λεφτα μαζεψει οσο γ τι χρηση  π προοριζεται το pc ειναι γ να δουλευω word , excel , powerpoint ,internet   , επισης γ καθημερινη χρηση οπως αποστολη mails , σερφαρισμα στο youtube , fb ,ταινιες παιχνδια οπως αυτα π ανεφερα ποιο πανω και διαφορα αλλα !!

Δημοσ.
Δημοσ.

by the way απο κουτι εχω παρει ενα aerocool qs-240 na το κρατησω η να κοιταξω γ καποιο ποιο καλυτερο ?

Δημοσ.

Kρατα το!

Δεν εχεις λεφτα για πεταμα ,και ειναι μια χαρα κουτι.Γιατι να το αλλαξεις?Εκτος κι αν το βαρεθηκες  :-)

δεν εχω κατσει να ασχοληθώ μαζι του  γτ το εχω στο κουτι τ αθικτω στην σοφιτα οπου εκει ειναι και το κυριο pc  της υπογραφης μου ....οταν ξεμπλεξω λιγο με το διαβασμα pου κανω λογο  του cisco  θα ασχοληθώ και μ αυτο !!! 

Kρατα το!

Δεν εχεις λεφτα για πεταμα ,και ειναι μια χαρα κουτι.Γιατι να το αλλαξεις?Εκτος κι αν το βαρεθηκες  :-)

η μητρική π μ εβαλες να δω φωτίζει ? και κατι δευτερο η οθονη μ ειναι μια lg w1930s   .....σκεφτομαι ποιο μετα  να κοιταξω γ μια 22-23 ιντσες ποια θα μ πρωτινές εσυ ?

Δημοσ.

η μητρική π μ εβαλες να δω φωτίζει ? και κατι δευτερο η οθονη μ ειναι μια lg w1930s   .....σκεφτομαι ποιο μετα  να κοιταξω γ μια 22-23 ιντσες ποια θα μ πρωτινές εσυ ?

Οχι απο οτι ξερω, εισαι λιγο καγκουρακος ε??  :-)   B)

Αν θες με led εξισου καλη επιλογη αυτη https://www.skroutz.gr/s/10788877/Gigabyte-B250M-D3H.html

Το θεμα για μενα για να εχεις ομορφα φωτισμενο το hardware και οχι να φωτιζει το ιδιο το hardware..

Γνωμη μου ετσι...Το θεωρω πιο κυριλλε τον φωτισμο ετσι..Και παντα λευκο για να φαινεται το ψεγαδι και οχι να το χρωματιζεις..

Στην προσοψη βαλε οτι χρωμα θες..

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα για μενα για να εχεις ομορφα φωτισμενο το hardware και οχι να φωτιζει το ιδιο το hardware..

Γνωμη μου ετσι...Το θεωρω πιο κυριλλε τον φωτισμο ετσι..Και παντα λευκο για να φαινεται το ψεγαδι και οχι να το χρωματιζεις..

Συμφωνώ, άν και το γκομενάκι μου άλλαξε λίγο τις ιδέες.

Δημοσ.

Συμφωνώ, άν και το γκομενάκι μου άλλαξε λίγο τις ιδέες.

;)

Ειναι και στην μητρικη,ειδες,μου εδειξες μια με λευκο φωτισμο,αρτια.. οχι καγκουρια ομως..+1

Δημοσ.

Οχι απο οτι ξερω, εισαι λιγο καγκουρακος ε??  :-)   B)

Αν θες με led εξισου καλη επιλογη αυτη https://www.skroutz.gr/s/10788877/Gigabyte-B250M-D3H.html

Στην προσοψη βαλε οτι χρωμα θες..

καταλαβα  μαλλον θα βαλω την ασροκ και θα βαλω φανακια με ασπρο χρωμα !!!!

Δημοσ.

Καταρχην στο qs 240 θα το στησεις? η στο commander ms-i ?

Τα παλια σου θα τα δωσεις?

Και τι θα κρατησεις απο αυτα?

η παλια μητρικη  θα φυγει η ραμς θα φυγουν το κουτι θα το δωσω  και θα κρατησω  τους δυο hdd ton ssd kai thn karta γραφικων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...